Mamici de ianuarie-februarie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 3
Bee spune:
MOnica, baia am facut-o mai devreme. Acum trageam cu ochii (in cealalata camera) la un film cu Imperiul ROman. NU am stare ca e agitata bebitza. Dar si la mine merge netul ingrozitor! Ursoaico tu prin RDS ai net?
Bee
si Fetitza
Denisam spune:
Moni- sa avd ce iconitza pui pt dop si dureri![]()
Si nu ma uita cu fierul ala, te rog..
Dragos a zis ca imi da un surub, o piulitza, ce vreau,are de toate..
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Fetelor spuneti-mi si mie ce bucata din pocu' este buna la gratar.
Nu de alta dar nu mai pot!!!!!!!!!Si vreau sa fac si cartofi prajiti cu usturaoi...iar mi-am adus aminte de mancare!!!!!!!!Mi-e foame si mi-e pofta!!!!
poze
Ursoaica
37+

Denisam spune:
Moni- scuze, acuma am vazut raspusnul cu Fe, cred ca scriam in acelasi timp..
Deci la tien doar culoarea difera, bravo tie..dar totusi am o intrebare, scuze fatza de celelalte fete; cantitatea e proportionala cu cat maninci, ca mi se pare ca tu maninci putin, sau cam la fel ca mine..
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
irinadum spune:
Gata m_am prins tarziu e vorba de zana rahat care isi intinde budigaii pe sarma in centrul Bucurestiului

si nu oriunde in balconul scremutului.
Irina 38+
Bee spune:
Ursoaico, de gratar ar fi buna ceafa ca e putin mai grasa, asa spune mama si eu ma conformez. Dar poate nu sunt eu cea mai in masura sa dau sfaturi, fiindca eu numai carnivora nu sunt!
Bee
si Fetitza
Denisam spune:
Giova somn usor!
Ursulina te referi la ce bucata din porc e buna la gratar? sau la ce?
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
irinadum spune:
Ursoaica ce mai conteaza baga un gratar din orice bucata de porc si arunca cu prastia si lamine ceva da sa nu uiti de cartofi si de mujdei ca vreausi de ala.
Monica mai stii cu atatea scurgeri cum am ajuns eu la carbonara.
Irina 38+
Ursoaica spune:
Bee nu, retea de cartier dar imi mergeau toate adresele numai asta nu. Si asa patesc in fiecare vineri de la 22 pana la 0.30.
Monica 
m-ai spart...ma gandeam la fier de calcat ... si ma chinuiam sa inteleg cum ai schimbat culoarea...
Denisa nici eu nu m-am constipat de la fier din contra eram ceas.
poze
Ursoaica
37+