recomandare gradinita zona Militari - Politehnica?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Pe fetita mea o cheama Antonia Raus, 22.06.2004. Iti ramand recunoascatoare pt orice ajutor cat de mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfita73 spune:

As dori si eu informatii despre gradinitele din Militari.Locuiesc in Cluj dar in curs de o luna va trebui sa ma mut in Bucuresti.Va rog sa imi da ti un numarul de telefon de la gradinita .Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Poti intra pe fiecare gradinita si vedea unde e si alte detalii; uite www.primarie6.ro/InformatiiUtile.aspx?TipArticol=0" target="_blank"> aici

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, o mamica mi-a zis ceva de gradi Apaca, dar nu stiu, parca nu e adevarat - ca s-ar primi si copii mai mici de 3 ani si ca locurile sunt deja ocupate Atat la aceasta grupa (de cresa...) cat si la cea mica. Stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

E cineva care inscrie copilul la gradi Apaca anul acesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenado spune:

Buna seara, tuturor! E primul meu mesaj pe acest forum, asa ca sper sa ma primiti alaturi de voi.
Doresc sa imi inscriu fetita la gradinita APACA, asa ca orice informatii proaspete mi-ar fi de mare ajutor. Ma intereseaza chiar si in ce consta acea "mica atentie" care se ofera doamnei directoare.
Am ales aceasta gradinita datorita recomandarilor si programului. Nu cred ca as reusi sa o iau la ora 17 daca ar fi la o alta gradinita.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

salut mamici de pitici!!!
un subiect mai mult decat interesant. ma aflu in posesia propriului meu copil de varsta prescolara, mai exact 5 la numar. suntem in cautari de gradinita in zona Militari pentru anul scolar 2008-2009. culmea: grupa pregatitoare! sotul meu, avand radacinile adanc infipte in scurgerea celor 33 ani, in muchia asta de bucuresti, a frecventat "cursurile" gradinitei de la Apaca (numarul 274, daca nu gresesc), iar pe "vremea lui" totul era uns cu mere, si chiar si cuburile de lemn erau stralucitoare.... insa ...in decursul acestor ani...cred k s-au schimbat mai multe: sali de clasa, dotari, mobilier, personal, ... Nu de mult timp auzeam o parere a unei bunici (vecina de bloc cu noi), care a ocolit aceasta gradinita, deoarece meniul zilnic a devenit meniu zilnic saptamanal. n-as putea crede asa ceva, insa sunt mai mult decat curioasa sa aflu pareri de mamici de pitici de Apaca. de ce pregatitoare? pai...bunica lui (de altfel mama mea) este o "tanara" pensionara-educatoare in urmatorul an scolar, asa ca "evadam" din gradinita 201 (gradinita cu renume in sectorul 2) pentru a ajunge cu flacaul nostru pe urmele tatalui. sper ca alunecarea asta...spre vest sa nu-i afecteze vastele cunostinele acumulate in cei 3 ani la acea gradinita. cand se pot face inscrieri? cum trebuie procedat? asteptam vesti!!!

Madalina - mamica lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian(20.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizachichi spune:

Salutare mamici!Si eu intentionez sa o inscriu pe fetita mea,Anastasia,in acest an la gradinita de la Apaca si asta numai si numai pentru program,am inteles ca e singura de stat din zona cu program saptaminal.Ma intereseaza tocmai pentru ca fetita noastra nu are bunici din pacate,iar eu si sotul lucram in schimburi,deseori iesim tirziu si in felul acesta putem ajunge si ceva mai tirziu de ora 17,18.Sotul a facut o vizita saptamina trecuta dar nu a reusit sa rezolve nimic,a vorbit cu o doamna asistenta care i-a spus ca nu se fac deocamdata inscrieri,sa venim in iunie.
Sint speriata ca atunci nu vom mai gasi loc,chiar disperata pot spune,deoarece nu ne putem permite bona nici in vis si nici sa renuntam unul dintre noi la serviciu.Acum fetita merge la cresa. Daca stie cineva si poate sa ne ajute cu orice informatie ii suntem foarte recunoscatori! Multumim din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Stiti ceva despre grupele de step by step de la gradinita Apaca??? Respecta intr-adevar litera step-ului? Sau sunt 40 in grupa etc etc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

quote:
Originally posted by matahut

Stiti ceva despre grupele de step by step de la gradinita Apaca??? Respecta intr-adevar litera step-ului? Sau sunt 40 in grupa etc etc???

Buna

Eu am baiatul la grupa Step by step (sunt doua grupe step in gradinita, nu stiu cum va fi la anul). Nu stiu cati copii sunt inscrisi in total in grupa (probabil in jur de 25) dar lipsesc destul de mult. Nu am stat sa ii numar, dar nu mi se pare grupa suprapopulata.
Sunt copiii cu varste diferite (3-6 ani) si se lucreaza cu ei pe caiete adecvate varstei lor. Nu pot sa spun ca se aplica intocmai metodele step (de fapt nici nu as putea sa apreciez), dar eu sunt f. multumita de modul de lucru al educatoarelor si in primul rand ca baiatul meu merge cu placere la gradinita, are prieteni si se simte f. bine acolo.

Eu l-am inscris in 2005, fara spaga, fara sa am pe cineva cunoscut.
Va doresc succes mamicilor!

Mergi la inceput