recomandare gradinita zona Militari - Politehnica?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Dori, ti-am trimis un PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizachichi spune:

Dori te rog frumos poti sa ne spui mai multe despre gradinita APACA? Grupele step by step sint aceleasi cu cele cu program saptamanal? Ma intereseaza pentru ca suntem nevoiti sa o inscriem pe Anastasia la o grupa cu program saptamanal in ideea ca o putem lua seara si mai tirzior cind lucram dupamiaza si ma gindeam ca impuscam doi iepuri...sau niciunul daca nu reusim sa prindem un loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Buna
Stiti cumva la ce data incep cursurile la gradinita de langa Apaca (cea de vis-a-vis de Politehnica)?
La 1 septembrie?
Eu cand am intrebat in iunie mi-a zis o doamna ca ele vin de la 1 sept, copii de la 15 sept, asa o fi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dori

Eu astazi am vizitat gradinita 274 de langa Apaca. Din pacate nu am gasit-o pe directoare, am vorbit cu o asistenta care mi-a spus ca inscrierile se fac in iunie si ca va fi afisata perioada de inscriere. Gradinita pare in regula, dar are program saptamanal si doamna cu care am vorbit a spus ca ar trebui sa am motive intemeiate sa iau copilul in fiecare zi, ca sunt probleme epidemiologice etc...

Cary - spune-mi te rog, chiar asa stau lucrurile? Adica majoritatea copiilor raman peste noapte in gradinita?

Daca mai aflati ceva despre gradinita, dati de stire rog. Pe mine ma intereseaza, pentru ca nu prea am alte alternative.

dori

Buna,
Eu mi-am inscris fetita in aceasta vara insa nu am avut probleme in acest sens, adica nu mi-a zis nimeni ca o sa intampin greutati daca o sa-mi iau fetita in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Dori, stai linistita. Poti sa iti iei copilul in fiecare zi, marea majoritate a parintilor o face. Nu e nici un fel de problema, zau.

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput