recomandare gradinita zona Militari - Politehnica?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Dragi mamici, ma puteti ajuta si pe mine? Am obervat din spusele voastre ca daca mergi cu un parinte al carui copil frecventeaza deja acea gradinita se rezolva cu inscrierea... Noi stam chiar vizavi de Cora si am dori s-o inscriem pe fetita noastra la gradinita 197 sau la 246 sau la cea de la Apaca... Cineva? Raman recunoascatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Eu sunt mamica de gradi Apaca ,dar sa stiti ca nu am avut nici o problema cu inscrierea si nici nu am mers cu cineva cunoscut care sa aiba DEJA copilul acolo; am sa va spun cand anume se fac inscrierile si daca credeti ca va pot ajuta, eu fiind deja mamica acolo, am s-o fac cu mare placere.

Mergi la inceput

Multumesc din inima Cary, tinem legatura!

Mergi la inceput

Am fost dimineata si am vorbit cu directoara gradinitei: acelasi raspuns, ca inscrierile incep abia in iunie, dupa reinscrieri, ca nu ii poate primi pe toti copiii din cartier, ca se mai fac si alte gradinite...ca ea primeste dosarele dar vor fi selectate numai pt nr de locuri disponibil, ca nu stie care sunt criteriile de selectare a dosarelor(asta m-a dat gata), ca nu stie care va fi numarul de locuri, ca sa nu mai trec pana in iunie ca nu are ce sa-mi zica......................

Mergi la inceput

Te rog sa-mi spui la ce grupa vrei sa iti inscrii copilul din toamna: mica/mijlocie?
Pentru grupa mijlocie intr-adevar exista problema cu reinscrierea, caci normal cei de acum grupa mica vor fii grupa mijlocie si deja sunt 28-30 copiii, iti dai seama ca nu poate face grupa de 40 copii!
Sigur ca mai sunt cazuri cand unii copii se muta cu locuinta, sau inca nu s-au acomodat cu gradinita si parintii ii retrag, in aceste cazuri se mai face loc!

W-e placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Si eu am fost la gradi de la Apaca- 274 - si mi s-a spus ca se va constitui si grupa mijlocie(asta ma interesa pe mine) ....dar in iunie inscrierile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Am si eu o intrebare.........care este varsta minima la care ii primeste la gradi,si ........sunt anumite conditzii pe care trebuie sa le indeplineasca copilul pentru a fi primit?Am si eu o fetitza de 7 luni.....deocamdata,si nu stiu ce am sa fac cu ea dupa ce vor trece acesti 2 ani in care ma pot ocupa eu de ea.

Mergi la inceput

Draga Cary, fetita mea implineste 3 ani in iunie, deci o voi inscrie la grupa mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Anuska, ai dus pitica la cresa de pe Estacadei 13?
Vreau sa duc si eu pitica acolo. Cum este?
Multumesc

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Copilul de gradinita trebuie sa aiba MACAR varsta de 3 ani, sa stie sa manance singur, sa faca la WC si sa vorbeasca cat de cat.

Mona am inteles mesajul tau si am sa incerc sa te ajut atat cat pot, te rog sa-mi spui cum il cheama pe copilasul tau.

Inscrierea la gradinita 274 se face in perioada 1-15 IUNIE 2007, este deja anuntata perioada de inscriere, de altfel am sa creez un nou subiect pentru a vedea toata lumea, caci asa am promis!

Deoarece nu a mers site-ul ieri, nu v-am putut comunica mai repede!

Mergi la inceput