recomandare gradinita zona Militari - Politehnica?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Nu prea stiu ce inseamna la tine "destule locuri"? caci eu una, sincer varbind, ma asteptam la cel putin 4 clase de grupa mica si nu au fost decat 2 asa ca, trage TU concluzia daca sunt suficiente sau nu!

Daca te mai pot ajuta cu ceva da-mi de veste si raspund cat mai curand posibil.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cary o mamica din parc vrea sa ma convinga sa dau copilul la gradi de stat, asa ca ma tot bate la cap s-o dau aici. Ea imi spusese ca anul acesta nu au fost probleme cu inscrierile, ca nu a fost nevoie sa stea parintii de cu noapte la coada pentru a prinde un loc.
O alta tipa, tot din cartier, a vrut sa dea baietelul la o gradi din vecinatate, insa n-a vrut sa stea la coada. Asa ca s-a dus tot aici.

Insa este adevarat ca peste 2 ani (cand Ilinca va avea 3 ani) s-ar putea ca situatia sa fie cu totul altfel (in niciun caz mai buna, ca sunt tot mai multi copii).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Nu a fost COADA la inscriere, s-a anuntat data de inscriere la avizier, deci nu a fost cu -ZVONERUL- pe la colturi si m-am prezentat cu o mica atentie si GATA!

Mergi la inceput

Cary multumesc!
Am niste emotii... de pe acum

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bio spune:

salut
am vazut discutia despre gradinitze in zona militari si am zis sa dau si eu o mana de ajutor :)
stiu de una de stat langa pasajul de la lujerului - langa inspectorat care este cotata numarul 1 pe sectorul 6 dar cred ca se intra acolo numai cu ''recomandare'' :))
eu l-am dat pe puiul meu la o gradi particulara pentru ca ma enerveaza extrem sistemul de ''atentii'' de la stat, unde trebuie tot timpul sa ai grija ce spui si cum spui sa nu deranjezi pe cine nu trebuie plus ca nu poate fi tras nimeni la raspundere pentru nimic.
gradinita de care vb este in Rosu - foarte aproape de teatrul Masca - la 5 minute de la iesirea din Bucuresti - de pe Bdul Uverturii - plus ca se asigura transportul. rares chiar are o colega in grupa pregatitoare care sta exact in zona despre care vb tu.
parerile sunt foarte impartite in legatura cu beneficiile pe care le aduce intr-o gradinita particulara dar eu sunt de parere ca nu poti spune ca o educatoare se poate ocupa la fel de 20 de copii cum se ocupa de 12....
oricum eu zic ca merita sa o vezi ca nu ai ce pierde - priveste-o ca pe o excursie la padure :) - locatia este exact langa padurea Rosu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by bio
stiu de una de stat langa pasajul de la lujerului - langa inspectorat care este cotata numarul 1 pe sectorul 6 dar cred ca se intra acolo numai cu ''recomandare'' :))

Acolo sunt 2 gradinite! Nr. 197 si 246. 197 e in fata celeilalte si eu am fata cea mare acolo si n-am avut nevoie de nici-o recomandare; e adevarat ca o frecventeaza de 3 ani.... N-am auzit sa fie cotata numarul 1, de unde stii asta?

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Bio cat te costa pe luna gradi de care zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Felicia,
Si eu am copilul la 197. Te costa masa ca la orice gradi de stat si optionalele -35.000 pe ora. Engleza se face zilnic la noi la grupa, deci creste suma la optionale. Am platit la inceput mai mult: 5 mil. pt. dotare cu mobilier si altre chestii si 1 mil. pt rechizite.

In rest, sunt f. multumita de gradi.

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Cred ca pe FELICIA o interesa cat costa particulara din Rosu.
La gradi 197 am incercat si eu anul asta ....si-mi tot baga texte cum ca implineste 4 ani si nu-l poate prinde in grupa mica iar la grupa mijlocie nu mai sunt locuri.....motiv pentru care am mers la gradi din Apaca unde doamnele au fost f dragute si mi-au spus sa astept pana la inscrieri ca se fac si grupe mici si mijloci si pot sa-l inscriu unde vreau.
TRageti si voi concluzii???????

Cary sa sti ca si mie anul trecut cand m-am interesat mi s-a spus acelasi lucru : ca se va introduce program saptamanl...asa ca am renuntat(dar o iau de la capat anul asta)

Mergi la inceput

Livia, Mirela multumesc de raspunsuri. Eu tintesc (inca de pe acum) tot la gradi Apaca. Urmaresc deja cum se vor desfasura lucrurile si anul acesta.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput