Bebelusi de iulie-august 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
MONAI spune:
Kulta, nu e vorba ca nu-mi place ca adoarme la san, e vorba ca sanul e singurul ei mijloc de linistire si din cauza asta se trezeste des noaptea, eu sunt chiauna de cap si toata lumea are de suferit.
(a adormit in sfarsit, cam dupa 15 minute de sunete care m-au terminat).
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Dianami spune:
quote:
Originally posted by truli-luli
Diana Mirela felicitari pt primul dintisor al Iuliei Anastasia (ce nume frumos i-ati ales!!!) Speram si noi la asa surprize placute Pana acum am vazut extremele: Ingrid saracuta s-a chinuit mult, si ea si mami, iar Iulia Anastatsia a scapat asa usor. Sunt curiasa cum va fi si la noi
Diana, daca am inteles eu bine, canti pe un CD cu colinde? Daca e asa e suuuuper! Si mie mi-e dor de colinde si de atmosfera de sarbatoare de pe vremea cand eram copil Te inteleg cand spui ca e greu singuri cu bebe. Si rudele noastre sunt toate in provincie (la 300km de Bucuresti) si uneori ma enervez ca cine ne-a pus sa ne mutam asa departe ca era bine sa ma mai pot destinde si eu macar 5 minute.
Cami si ANA (17.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
Multumim, truli-luli. Intr-adevar, este greu, dar si frumos!
Da, am scos un CD cu colinde. Eu am cantat 7 ani intr-un cor, datorita caruia l-am cunoscut pe sotul meu (dar asta-i alta discutie ). Impreuna cu el si cu inca 2 persoane am format un mic cor de camera si ne-am gandit sa testam piata, asa ca am facut acest CD, cu multa munca si dragoste. Si... are succes!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
emaaimee spune:
anis-iti multumesc mult.Cred ca mai multe se pricep,dar dupa mesajul tau belicos...
Diana-nu intentionez sa ii dau formula.S-a nascut cu 3.220g/47cm si la 4 luni avea 6.500g-deci si dublase greutatea.Pedi din Ro da sfaturi prin sora mea si zice ca nu ia fata bine in greutate.Spune ca de la 1-4 luni inclusiv bb trebuie sa ia 750 gr/luna,de la 5-8 inclusiv 500 gr/luna si de la 9-12 inclusiv 250gr/luna.Daca te uiti la noi la 2iul, de la 3 luni nu mai ia 750gr si pedi e crizata,dai formula.Dar eu am gasit alti indici de crestere si fata e ok,cum spui si tu.Plus ca aici ni s-a zis(dr si asistentele de la dispensar)ca fata e ok,ca fiecare bb e unic si nu trebuie comparat cu altii,ca e f bine.Insa mi se pare ca nu papa suficient doar asa uneori 3 min.Si diversificarea o sa fie la noi la 6 luni,pe 2ian,cand o sa sarbatorim si sf. Ioan.Atunci va fi ziua bunatatilor
decu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
MONAI-si la noi la fel a durat chiar si o ora.Hang in there
decu fundita
irinabungau spune:
Ma bucur sa vad ca s-au linistit spiritele!!!
Emaimee, si eu am citit articolul despre adormitul bebelusului... Ioana adoarme de obicei cu biberonul, asadar am hotarat ca dupa ce-si face plinul sa o las sa adoarma. De adormit adoarme tot cu biberonul, dar se trezeste dupa vreo 40 de minute. Asa ca am lasat-o vreo 3 seri sa planga, dar dupa 10-15 minute de plans nu mai rezist si merg la ea. Aseara doar i-am bagat suzeta in gura si a adormit... Offf, este greu sa o las sa planga , mi se rupe sufletul!!!
Va pupam, noi impodobim bradutul azi!!! yuppyyyyyy!!!!!!!!
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
emaaimee spune:
Parca tot acolo spune ca daca nu reusiti,e posibil ca bb sa nu fie pregatit pt asta,unii bb sub 6 luni nu pot fi dresati.Lasati balta si mai incercati.
Noi nu am avut succes de prima data si suntem mai maricele.A 2a tura a mers la noi.
decu fundita
KULTA spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Diana Mirela, felicitari pentru dintisor si pentru fetita cuminte.
Eu imi ascult fata prin statie cum se tanguie sa adoarma. Stiu ca poate dura mai mult, dar eu sunt disperata, pur si simplu nu pot sa o aud cum face, mi se rupe inima. Si vreau sa va zic ca seara trecuta a durat o ora pana a adormit.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Off, stiu ca e jale. Asa a fost la mine insa nu m-a lasat inima s-o las sa plinga. Ar fi fost mai bine pentru ambele parti daca o lasam sa mai plinga si sa invete sa adoarma singura.
Sanatate
KULTA spune:
quote:
Originally posted by irinabungau
Ma bucur sa vad ca s-au linistit spiritele!!!
Emaimee, si eu am citit articolul despre adormitul bebelusului... Ioana adoarme de obicei cu biberonul, asadar am hotarat ca dupa ce-si face plinul sa o las sa adoarma. De adormit adoarme tot cu biberonul, dar se trezeste dupa vreo 40 de minute. Asa ca am lasat-o vreo 3 seri sa planga, dar dupa 10-15 minute de plans nu mai rezist si merg la ea. Aseara doar i-am bagat suzeta in gura si a adormit... Offf, este greu sa o las sa planga , mi se rupe sufletul!!!
Va pupam, noi impodobim bradutul azi!!! yuppyyyyyy!!!!!!!!
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
Ma bate si pe mine-un gind sa il impodobesc azi-miine dar nu stiu cum sa fac, sa-l impodobesc de fata cu Danuta sau cind ea doarme?
delia grozav spune:
Anism-am hotarat sa iau galactogil pentru ca mi se pare ca Medeea vrea mai mult laptic. Se trezeste la 12-1 noaptea, ziua doarme foarte putin. Eu am zis ca fac si asta desi pentru mine asta ramane cadoul de Craciun, m-am lins pe bot de altceva.
Diana Mirela nu stiu in ce carte ai tu greutatea minima la 5 luni de 6800 grame. Eu peste tot gasesc asta ca greutate medie.
Depinde foarte mult cat a avut copilul la nastere. Si chestia cu dublatul greutatii la 4 luni e o medie din cate stiu eu.
Dupa parerea mea datele din carti sunt doar orientative. Un medic cu experienta observa usor ca limitele normalului sunt mult mai largi.
Important e sa fie sanatos si fericit, nu greutatea e cea mai importanta, fie ca e putin sub sau peste limitele din carti.
Dezvoltarea bebelusului depinde foarte mult de programarea lui genetica.
Deci stai linistita ca procedezi absolut corect urmandu-ti instinctul.
E tare greu sa fii mama medic (chiar daca in devenire).
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
starchi spune:
Diana Mirela felicitari pt dintisor!!!
Noi ne-am cam chinuit cu dintisorul. Cel mai grav si amuzant totodata a fost ca 2-3 zile cat a fost f agita, n-a dormit, n-a mancat, mamica lui novice (ca sa nu zic ignoranta in domeniu) l-a masat la burtica zi si noapte, da-i cu comprese calde, da-i cu ceiut de colici .
Si cand colo, bietul copilas, era agitat de la dintisor.Acum ii dau cu calgel noaptea cand il apuca durerile si mancarimile si adoarme imediat.
Si pe al meu il apuca rostogolitul cand il schimb.Azi mi-a aruncat pampersul si cutia cu servetele umede de pe masa de infasat.
Pt zmeii nostri trebuia sa se inventeze o masuta de infasat cu hamuri ca la carut!!