Bebelusi de iulie-august 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
truli-luli spune:
La multi ani MARIUS ALEXANDRU (ancutzathree),DANI (Giana)!!! Sa cresteti mari si sanatosi, sa le aduceti multe bucurii parintilor vostri!
La multi ani si pt zuzca mea scumpa si draga! Sa cresti mare fetita mea iubita, sa fii mereu sanatoasa si voioasa si sa stii ca mami si tati te iubesc foarte mult
Felicitari baieteilor care au crescut asa frumos Dani (Giana) si David (deny) Bravo voua!
Cami si ANA (17.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
emaaimee spune:
starchi-am citit chiar ca e bine sa le dam la bb o jucarie,nu mica sa nu se inece cu ea,e pe post de comfort toy si nu se maisimt asa singuri cand ii punem la nani.Oana siziua cand adoarme are o jucarie mare,ei ii zic broscana-o broasca testoasa verde caraghiosa.
KULTA-ma bucur ca ia revenit asupra deciziei tale,aici suntem o familie virtuala si cred ca discutiile in contradictoriu ne fac mai buni pt ca invatam din greseli.Nu cred ca te-am felicitat pt noile dimensiuni ale lui Sebi si pt faptul ca se intoarce.Bravos! Giana-daca e dintisorul,sper sa nu va chinuie.
Lia-super faza cu stanutatul
Irina-mersic.
deny_82-bravo si voua,David Andrei e f bine.
Anda-felicitari si voua pt rostogolire.
Si noi ne jucam de-a v-ati ascunsa,eu ma ascund dupa usa,sau dupa zidul de la bucatarie si apoi apar si rade in hohote draga de ea.Sau imi ascund fata in palme si apoi "ma arat" si o distreaza enorm.Si daca aude pe cineva razand si la tv,radio,rade si ea.Tot in hohote.Are si o albinuta care rade si ce e pe eaNoi facem si avionul cu tati:eu(sau tati} o tin pe burtica si o aduc in aer la tati si radem.
decu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Si sa anuntam si noi:ieri s-a rostogolit si inapoi de pe burta pe fata.
Ii place in mod deosebit ca sa se intoarca pe burtica cand e mai lejer imbracata:la schimbat sau dupa baie.Si vai de mine ca o apuca sa se intoarca cand o desfac de nappy si e plina de kk.Ce treaba are ea,se intoarce si gata.Si ieri se intoarce ca de obicei pe burtica si mai sta si rade la mine si se da inapoi
Am uitat sa va urez:un weekend placut!
decu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
truli-luli spune:
Diana Mirela felicitari pt primul dintisor al Iuliei Anastasia (ce nume frumos i-ati ales!!!) Speram si noi la asa surprize placute Pana acum am vazut extremele: Ingrid saracuta s-a chinuit mult, si ea si mami, iar Iulia Anastatsia a scapat asa usor. Sunt curiasa cum va fi si la noi
Diana, daca am inteles eu bine, canti pe un CD cu colinde? Daca e asa e suuuuper! Si mie mi-e dor de colinde si de atmosfera de sarbatoare de pe vremea cand eram copil Te inteleg cand spui ca e greu singuri cu bebe. Si rudele noastre sunt toate in provincie (la 300km de Bucuresti) si uneori ma enervez ca cine ne-a pus sa ne mutam asa departe ca era bine sa ma mai pot destinde si eu macar 5 minute.
Cami si ANA (17.08.2005)
truli-luli spune:
Daca tot e vorba de rostogoliri si zuzca mea s-a intors prima data de pe spate pe burtica pe 5 dec. Atunci s-a intors de 2 ori, ca am pus-o eu din nou pe spate sa vad daca repeta figura si s- a intors din nou. Dar de atunci nu mai vrea nu stiu ce o fi necajit-o ca nu mai vrea pe burtica. Astept, poate se mai razgandeste
In schimb astazi sunt incantata de alta reusita. Astazi am inceput diversificarea!! i-am dat prima data suc de morcov. Au fost vreo 25ml, din care vreo 10 cred ca au ramas pe bavetica dar a parut incantata de gust. Nu s-a mai strambat asa cum face cand ii dau apa sau ceai cu lingurita Sper sa o tina tot asa.
Cami si ANA (17.08.2005)
anis spune:
Giana .LA MULTI ANI PUIUTULUI TAU DANI!!!
Wauuu ce bine a luat in greutate luna asta 1.400 g.II mai dai si altceva decats an?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
V-am completat datele.Mi-a cam disparut entuziasmul...da' sper sa treaca.Si ma astept ca Giana, Katink, andre_ea,emaaimee sa ajute la completarea datelor.Le-am mentionat pe ele, pt ca am vazut ca se pricep.
Truli-lului cu ce ai inceput diversificarea??
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
emaaimee, dupa calculul meu, Oana avea la 5 luni cam 7 kg, asa-i?
Prin cartile mele scrie ca limita inferioara a normalului, la fetitele de 5 luni, este de 6800 g. Deci va incadrati perfect!
Oricum important este ce bebe sa creasca, iar curba ponderala sa fie ascendenta. Uneori ia mai mult in greutate, alteori mai putin.
Noi abia acum ne-am dublat greutatea de la nastere (3700 g), desi prin carti scrie ca la 4 luni e bine. Ce sa fac atunci? Daca e sanatoasa si mananca bine (la noi doar san) nu cred ca e cazul sa ma apuc sa o indop.
Asculta-ti copilul si instinctul tau de mama nu se va insela! Eu, personal, nu cred ca e cazul sa-i dai formula. Vei incepe diversificarea atunci cand crezi tu ca a venit momentul, ca fiecare dintre noi, de altfel.
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
valcampan spune:
Felicitari pt dintisor diana.
Mamici puiul meu e lenes nu da semne ca ar vrea sa se rostogoleasca dar ieri a mincat in sfirsit supica de legume cu lingurita. A lipait 6 lingurite si eu eram in extaz. Azi a tinut o jucarie in mina, e o jucarie pe care i-am cumparat-o recent pt ginigii dar care si cinta.Vad ca evolueaza in fiecare zi. Mai si ce mai ridem impreuna sunt cele mai frumoase clipe traite de mine ! Revin mai tirziu caci s-a trezit acum si vreau sa-l pupacesc.
MONAI spune:
Diana Mirela, felicitari pentru dintisor si pentru fetita cuminte.
Eu imi ascult fata prin statie cum se tanguie sa adoarma. Stiu ca poate dura mai mult, dar eu sunt disperata, pur si simplu nu pot sa o aud cum face, mi se rupe inima. Si vreau sa va zic ca seara trecuta a durat o ora pana a adormit.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi