Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Alinam - Baby Gym are la magazinul Chicco de pe Episcopiei langa Ateneu. Din pacate pretul nu stiu sa ti-l spun ca l-am primit cadou.

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Pharmacris, noi am avut kk la 2-3 zile. Nu e nici o problema daca bebe e linistit si kk pana la urma iese moale. Daca e alaptat la san,iar nu se considera constipatie. Nu chinui copilu' cu termometru, las-o in pace daca tace (na ca rimeaza).
In legatura cu rujeola, sa stii ca asta nu e periculoasa in sarcina. Majoritatea dintre noi au facut dozare de anticorpi pentru RUBEOLA nu Rujeola, aia da malformatii la fat...
Asa ca nu stiu daca se face dozarea si pt pojar, banuiesc ca da (rubeola se mai numeste si pojarel, e alta mancare de peste, e tare nasoala pentru gravide).
Si...am scos bebe afara, ca doar nu-l bag in tramvai. Acolo in landoul ei nu ajunge virusul, ca nu ma duc nici in piata cu ea sa zici ca sunt multi oameni...Pe strada si in parc nu cred ca e o problema, nu pot sa o inchid in casa, e asa rumena in obraji si fericita afara...

Ioana, astept cu interes rezultatele cercetarii tale in legatura cu diversificarea, ca stiu ca esti buna. Ne zici si noua, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Simo multumim dar din pacate suntem ....provinciali, ma gandeam ca il pot comanda pe net :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

quote:
Originally posted by alinam

Simo multumim dar din pacate suntem ....provinciali, ma gandeam ca il pot comanda pe net :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Atunci probabil ca in cateva zile apare si pe bebelusultau sau pe site-ul lor si o sa poti sa-l comanzi ;-)

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Mai fetelor, dar aveti o viteza la scris... AAAAAA tare mi-e dor de zilele alea cand era bb 1 de cateva luni si aveam si eu timpul vostru... profitati! Acum e cel mai bine!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

Am sosit si noi am fost tare preocupati azi cu musafiri acuma au plecat si am intrat si eu sa arunc un ochi pe forum

De obosit ce era antoine a adormit in baita ,eu il spalam si el sforaia ,in rest sintem bine dupa vaccin nici febra nici durere

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Karmenuta incearca cu mult ser fiziologic sau apa de mare o intorci pe o parte si ii pui in nara de sus si dupa o intorci pe cealanta parte si pui in cealata nara dar mult dupa accea o ridici in sus si ies singuri muci si daca nu ies incerca cu batonase de vata muiate in ser

Dorulet mersi de aprecieri si Alexandra este scumpica foc ,da fotoliu este cumparat de la IKEA si sint super ,cit despre sedintele de kineterapeut si reeducarea de perineu nici vorba nu am fost pt ca nu am avut timp ,in plus am mai cumparat si sonda ,dar mi_a zis dr ca daca merg la spital acolo sint locuri care iti tin copilul in timp ce tu iti face sedintele

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

am adaugat si noi poze la noile albume! a mea era poza cu "mari si bebe..." da, andrei nu sta singur, are mana lui tati pe sub spuma.....l-a tinut putin pentru poza.
mie cel mai mult imi place Vladut al Irinei, e super poza! si bebelusul!
si noi am dat o raita pe afara azi, ca prea era soare si frumos! si eu zic ca e ok, daca nu intram cu copii in magazine sau in locuri inchise si aglomerate. nu se poate sa stam chiar inchisi in casa!
fug la somn, ca baietii mei dorm dusi, si eu bantui pe net! ce sa fac daca am restante la citit...ce, Mifloricico, credeai ca numai tu esti dependenta?
noapte buna!
mary si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

A venit sotu' aseara cu aspirator nou, azi am aspirat fata. Si am scos ceva...doar ca dupa 10 minute iar fornaia. Ar insemnna sa stau toata ziua cu aspiratorul pe ea. Si asta incepuse sa miroasa a incins. Pentru ca orificiul prin care se aspira este foarte mic, trebuie deschisa supapa de pa maner. Sa mai traga aer si pe acolo. Pacat ca mi-am dat seama prea tarziu, dupa ce l-am stricat pe primul care era mai "de firma" decat cel pe care l-a luat ieri. Asta e. Cat o tine si asta...
Mi-a adus si Colargol picaturi. I-am pus aseara in nas si i-a desfundat bine, a dormit fata foarte bine. Dar nu pot sa-i pun numai de-astea, mai trebuie si apa de mare si ser si le alternez. Sper sa-i treaca cat mai repede, sa nu faca si alte probleme.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Kid2003-Ai dreptate cu rubeola ca da malformatii congenitale grave dar si rujeola(pojarul mic)-ca mai este unul si mare-da malformatii la fat dar nu asa de grave.O persoana poate afla daca a avut infectia prin dozare de anticorpi pentru ambele boli.

Mergi la inceput