Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!

Mi-a trebuit sa o bag pe Petra in sac de dormit. Toata noaptea s-a foit.
La noi bate vantul tare, desi e soare. Din cauza asta nu o scot pe Petra afara, ca vantul ridica microbii in aer. Asa ca......inca o zi de stat in casa.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata la amiaza, ca azi am luat forumul la citit de sus in jos, si pina am ajus si la noi ....

La multi ani printeselor care se sarbatoresc azi, Petra Yarina, Andrea Anamaria si Maria-Gabriela!

Fata mea simte ca se apropie de 4 luni si doarme mai putin ziua. Pina acum dormea ca in carte, de 4 ori pe zi, acum doarme doar de 3 ori.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
la multi ani sarbatoritilor de azi!!!!
sa imi laud sotul?? mai bine ii fak o poza si o pun in album hehehe, aseara la petrecere a luat premiul de cel mai bun coleg .... adika ala care sta 12 ore la munca si face si treaba altora. orikum eu m-am bucurat cel mai mult de premiul lui :o cutie de bomboane merci, o sampanie , un mos craciun si ....o diploma inramata . eu mi-as fi dorit o diploma de cel mai bun tatic, adika sa stea 12 ore cu noi acasa ...nu la munca....
Copilul asta al meu e de coma, dimineata cand i-am turnat ser in nas radea de mama fokului (de altfel urla cat il tin plamanii), e drept ca nu am folosit pompita, doar i-am acoperit cate o nara si cand sufla a scos cate un muc din cealalta.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi

Noi bantuim pe net pana face tati curatenie la noi in camera..

Da alinam, ar fi buna o diploma de "cel mai bun tatic"...i-as da-o ca saracul sot al meu se chinuie sa fie.

Ioana, cam asa doarme si Petra acuma.

Hai faceti poza de 4 luni, ca petra se simte singura :)))

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Codruta si tati al nostru tot curatenie presteraza :D

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si al nostru!
la curatenie, la curatenie...

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

'neata la mamici si pitici!
la multi ani sarbatoritilor!

io n-am prea intrat pe forum zilele astea. nici timp n-am avut de net [deh, e tati acasa :-(] dar am avut si asa o stare de nestare, foarte aproape de depresia postnatala. ma lupt cu consortul sa respectam un program pentru Ilinca, fiindca am observat cat am fost singurele ca daca avem un program zilnic (aproape ritual) e mult mai odihnita si mai cooperanta. Zilele astea, mai ales de cand cu vaccinul, s-a dat tot programul peste cap: mananca haotic, ba la 5, ba la 2 ore, doarme pe apucate, se trezeste noaptea, e mahraita. Iar eu ma enervez si mai tare, deoarece sper sa-i fac un program pana la sfarsitul lui ianuarie cand ma intorc la birou. Dar degeaba, daca unul face intr-un fel si altul e mai boem...

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna dimineata!

SI al meu sot intra in categoria chitara electrica. Ba mai pune pe deasupra inca doua chitari simple. Si toate vrea sa le aduca aici claie peste gramada - unde eu ma chinui sa nu aglomerez...Insa de rokereala nu se prea mai tine. Nici nu a fost un roker convins. Drept dovada ca toata ziua sta si asculta Manu Chao (muzica noastra preferata)

Am descoperit ca fata mea nu ar fi prea rasfatata si ar putea bine mersi sa doarma singura daca nu ar exista personaje ca bunica care sa o tina in brate non stop. Aseara, dupa ce a plecat mama, urla ca din gura de sarpe daca o lasam singura. SI a trebuit sa o las singura ca m-am dus la petrecere (mama denaturata). Cand m-am intors am aflat ca fata stricase petrecerea sotului (ca deh, el nu e mai prejos)si ca i-a pus pe invitati sa o hraneasca deoarecce el sustine in continuare ca nu e capabil.
Cert e ca de aseara nu a mai urlat de singuratate copilu' Daca nu il bagi in seama isi gaseste singur activitati recreative.

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori306 spune:

buna fetelor!

multumesc Ioanei pentru urare si lui Pharmacris2002 pentru sfat. ma asteptam la mai multe pareri si sfaturi. astept in continuare. aici mesajul meu original:

buna fetelor!

numele meu este Flori si am si eu o fetita, Ana Maria, nascuta pe 21.09.2005 cu greutatea de 3260 si lungimea de 52cm.

am cateva intrebari referitoare la epidemia de rujeola. voi ce stiti, cat de periculoasa este pentru bebeii nostri? voi cum va protejati bebeii? este careva dintre voi din Ploiesti? cat de grava este situatia acolo?

eu locuiesc in Germania si as vrea sa vin pe 8 ianuarie in tara pentru o luna. biletele de avion sunt deja cumparate, dar de cand cu epidemia asta imi tot fac griji si nu stiu ce sa fac. sa vin sau sa nu vin? voi ce ma sfatuiti? voi va faceti griji pentru bebeii vostri?

astept raspunsurile voastre.
va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mi se termina punga cu bomboane de pom, trebuie sa mai cumpar vreo 2 ca sa ramina ceva si pentru brad. A cumparat tata azi bradul, e mai putin lat ca in alti ani, ca deh, acum sintem mai multi in casa, sa avem loc (s-ar putea sa vina si frate-miu cu perechea). A luat brad argintiu, de-abia astept sa-l "montez".

codruta, mai avem 8 zile pina facem 4 luni, asteptati pina atunci.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput