Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
codruta_grg spune:
Noi am convins-o pe mama sa il facem maine bradul....Si eu astept "montarea" . Daca eram la noi acasa era deja impodobit de prin 5-6 decembrie.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
roxit spune:
Buna ! eu sunt o viitoare mamica in 31 sapt , dar va scriu in legatura cu o problema de-a verisoarei mele care are o fetitza nascuta pe 03.11.05 . Problemele sunt urmatoare : desi este alaptata la san fetitza este constipata rau , iese afara doar cu supozitorul si in scchimb are probleme mari (copilul sufera rau sta mai mult ghemuita) cu colicii , desi mamica nu mananca orice.
Va rog mult de tot ce sfat ii puteti da, plange non-stop .Multumesc !
Roxi
poze
[url ="http://bd.lilypie.com/lLWrp3/.png
Mirela_B spune:
Buna fetelor,
Jadi, ma identific. Eu sunt Mirela iar Alisa e fetita mea cea "mare" de 2 ani jumate. Fetita cea mica e Monica de 2 luni. Scriu rar, pt ca noaptea tarziu cand am timp de forum nu e nimeni in zona, firesc, toti dorm. Cu un bebelas e parfum. Asa zic acum cand am doi. Nu vreau decat sa dorm mult, mult, mult.
Mirela
Mirela_B spune:
Spuneti-mi si mie va rog unde e in Bucuresti magazin mothercare sau unde sunt alte magazine cu hainute frumosa de bebei ca maine sosim in bucuresti cu tot familionul, o operam la ochisori pe Alisa si as cumpara ceva hainute dragute ca in brasov poti sa uiti de asa ceva.
Merci
Mirela
Simo74 spune:
Ioana, Codruta: un sfat logistic va rog, ca vad ca voi v-ati relocat cu bebei cu tot pe la parinti. Ma bate gandul sa plec si eu de sarbatori la mama si nu stiu cum sa procedez. Sa-i iau patutul cu mine? Dupa aia balansoarul, ca e lesinat dupa el si daca nu se da huta cel putin 2 ore pe zi, e marait si acum mai nou Gym Deluxe ca si ala ne place foarte mult si se hahaie la el non-stop + restul de lucruri absolut necesare. Pai in cazul asta o sa am nevoie de firma de transport specializata. Voi cum ati procedat?
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
Simo74 spune:
quote:
Originally posted by Mirela_B
Spuneti-mi si mie va rog unde e in Bucuresti magazin mothercare sau unde sunt alte magazine cu hainute frumosa de bebei ca maine sosim in bucuresti cu tot familionul, o operam la ochisori pe Alisa si as cumpara ceva hainute dragute ca in brasov poti sa uiti de asa ceva.
Merci
Mirela
Mirela: Mothercare e in Mall Plazza din Militari. Haine foarte dragutze si iefitine au si la magazinele "Piciul" (intra pe site-ul lor si vezi adresele) sau in Carefour Orhideea sunt cateva magazine cu tzolisoare mega dulci...e unul Orchestra (cam sarite pe pret dupa parerea mea, ca si cele de la Mothercare) dar asa o chestie sau doua merita
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
pharmacris2002 spune:
Buna mamici si bebelusi!
BABY Gym au in Carefour Orhideea la pretul de 1399000lei.
Ioana75 spune:
Mirela, mothercare mai e si in piata Dorobanti, si in Mallul de pe Calea Vitan; vezi care ti-e mai aproape.
simo, eu si fata am mers cu avionul iar sotzul cu masina plina oki. Dar noi am luat multe rau, ca pentru 3 luni, deh. Eu zic ca voi va descurcati cu o masina.
roxi, zi-i sa lase copilul 3 zile fara sa faca kk, si abia apoi sa-l "ajute". Cit despre colici: sa-i puna comprese calde pe burtica, sa-i dea sab simplex, sa alapteze copilul tinindu-l pe burta. Succes.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
pharmacris2002 spune:
Fetele care folosesc biberoane la ce interval de timp schimbati tetinele si pe ce criterii?
Ioana75 spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele din Franta: cam cit costa o bona? (pe linga Nice, daca aveti idee, daca nu, oriunde) Dar cresa? Mersic Ca io si sotul primim regulat oferte din Franta, si poate mergem sa facem un ban sa ne luam si noi mobila in casa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)