Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
codruta_grg spune:
Am uitat: si noi am impodobit azi pomul. Asa se uita petra la luminite...:))) si la globuri
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
vio_reurean spune:
Maddy, eu ii dau sa manace cam la 3 ore, 3 ore jumatate. Daca observ ca vrea mai repede, ii satisfac dorinta(uneori mananca si la 2 ore jumate),si se mai intampla sa doarma si 4-5 ore in special dupa ce vine de afara. Pana acum a luat in greutate bine: s-a nascut cu 3050, a scazut la 2900 in primele 2 zile, apoi a luat cate 1 kilogram in fiecare luna ,pana acum pe 14 cand a implinit 2 luni. L-am cantarit aseara si avea 5 kg si 50 de grame. Eu il cantaresc o data pe saptamana. Ma cam speriam daca nu lua in greutate cum trebuia in fiecare zi,dar am observat ca recupereza pana la sfarsitul saptamanii. Are un program destul de bine stabilit pe ore:5.30,8.30,11-11.30,14,(merge afara 1 ora dupa care doarme de rupe)17-18, 20.30,22.30, la 11.30 facem baita,si mai mancam la 12 si gata somn pana a oua zi la 5 jumate.

Vio
vio_reurean spune:
multumesc Codruta, asta mic al meu refuza sa doarma de la 21 pana la 12 si rade si ne tot povesteste cu gaga si gugu
.In rest cam toata ziua e linistit si doarme. Acum se converseaza cu tati!![]()
Abia astept sa-i vina timpul de baita, face circ de vro 2 zile, e asa de haios!

Vio
marinela79 spune:
da, de ce nu?Pe mine ma incanta orice idee.Mai fetelor, pai eu am un baiat de nota 10.Doarme de pe la 20:30-21, in functie de masa, pana la 4, cand papa iarasi si mai doarme pana la 6, cand incepe ora de povesti cu tati, care la 7 pleaca la servici.
Intrebare intrebatoare:sunteti multumite de scutecele de la Pampers(nr.3).Eu, de 1 si 2 am fost foarte multumita, acum de cand cu 3, tot timpul puiutul meu are fundelul rece si umed cand il schimb si credeti-ma ca nu-l las neschimbat cu orele, cum ati putea banui.Stiti vreo firma mai buna pt 4-9kg sa ne recomandati si noua, ca nu am mai incercat altceva, ca deh "pampers"sunt cei mai tari in materie, sau ,.......nu?
se vede ca nu mi-e somn ca tot bantui pe aici.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
RalucaCostiurin spune:
Buna seara la fete!
Hihi, Mary, Iaris a inceput diversificarea cu cioco, asta da metoda!!
Am copt doua randuri de prajituri si taman bine c-au venit 3 pusti colindatori, au avut bafta de-au primit prajituri calde, le radea fatza!
Si la noi e program si nu prea, in sensul ca in principiu Radu functioneaza ca ceasul cu cuc, se trezeste el la 4 ore ca-i e foame. Doar cateodata zici c-am uitat sa intorc ceasu' si a stat, ca-l uita Cel de Sus dormind. Dar m-am (cam)lecuit de trezit baiatul, disperata ca nu papa, caci de cate ori am facut-o, a mancat prost. Il mai intorc pe spate sau pe-o parte cand e vreo ora intarziere si de regula nu dureaza mult si se soala el flamand. Are 5 mese pe zi, de obicei intre 11 seara si 6-7 dimineata face pauza (doarme cca 6-7 ore legate noaptea). Mananca acum in jur de 180 ml la masa (ca-i cu ceva lapte de san sau nu). Cam pe la sfarsitul biberonului face gimnastica, il ragai si ii dau si restul. cand nu mai vrea, impinge tetina cu varful limbii!
Maddy, nashpa cu fata, dar daca plange de foame e ceva 'extern';ia-o metodic: ai verificat tetina? curge? parca si tu aveai nuk, supapa aia se blocheaza relativ repede, eu am ajuns sa aranjez "air-flow" din insurubare. Daca bibele e bun, fata e ok in guritza? Radu a avut o afta si cat a durat blestemata m-am rugat de el sa suga.
Bine de voi ca intrati in cic..... stati mai mult acasa cu puii vostri. Eu in februarie ma intorc la lucru, bleah.
Vio, numai ce-am citit intr-un site de alaptare "Ultrasound also seems to prevent recurrent blocked duct which always occurs in the same place". La mine asa a fost, s-a blocat acelasi blestemat de canal de vreo 5 ori pana acum....ultrasunete n-am unde sa fac... da-te preventiv cu garmastan!
Searabuna!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
RalucaCostiurin spune:
De acord cu brazii! Cu toate ca al meu e inca in curte, ca barbatului i-a fost lene sa-l puna in picior!
Mary, din acelasi motiv am trecut si noi pe Libero (midi). Il schimbam normal de pampers la 4 ore (fiecare masa) dar am avut multe accidente/inundatii: consum mai mare plus alte rufe, schimbat copilul. Plus ca putea de-ti lua auzul. Libero mi se par mai bine croite, nu put. Accidente au fost si cu ele, dar mai rar mult. Si daca la Pampers am avut accidente de kk, la libero niciodata pana acum (si suntem la al doilea megapack).
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Tonnia spune:
Cat dorm copiii vostri ziua? Al meu si ieri si azi a dormit cate 1 ora, ii e somn clar dar nu poate adormi, il plimb, mai atipeste putin, iar urla...Si adoarme greu si noaptea. Cred ca v-am facut capul calendar cu somnul baiatului meu. Nu mai stiu ce sa mai fac pur si simplu...
Vio, n-are cam multe mese? Ies cam 8 mese, nu?
Simo74 spune:
Subscriu la problema cu Pampersii nr. 3
Avem accidente tot timpul cu kk si stiu exact cand se intampla minunea chiar daca nu sunt cu el in camera ptr ca miroase de la bucatarie.
Raluca, acum intrebarea de baraj? Scutecele de la Libero au mutzuneii pe ele ptr ca eu cu sotul facem pariuri cu ce animal e pe scutec si cateodata imi ies niste recompense foarte dragutze
. Si inca o intrebare, cum reusesti draga mea sa fii atat de vrednica
, auzi la ea prajituri si alte chestii, ca eu de abia reusesc sa gatesc o omleta
. Si inca ceva, hai ca te-am bombardat, ne dai si noua retete bune de praji?...ca poate o imbarlig pe soacra mea sa faca ea.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
Simo74 spune:
Tonnia al meu doarme si cate 4 ore legate ziua dar in schimb nu adoarme noaptea decat foarte, tarziu, in jur de ora 1-2, asa ca lucrurile se compenseaza. Macar noaptea iti doarme bine?
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos