Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
sofia_misicu spune:
eu le am depuse, insa numai pt 10 luni. intrebarea mea e ce se intampla daca nu depune dosarul pana p 25? intru pe legea noua (mai bine zis nu mai intru deloc) sau se tine cont de data la care am depus cererea de intrare in cic si 2. trebuie sa iau adeverinta si de la fostul angajator pt cele 2 luni?
offf
Sofia si Irinuka
codruta_grg spune:
Sofia eu zic ca trebuie sa il depui neaparat pana pe 25 decembrie. De la anu' clar nu mai beneficiezi.
Fa tu dosarul (cere stagiul tau pe ultimele 12 luni) si du-te tu si depune-l. Acuma nu stiu, am citit ca numai din 15 ianuarie iau astia dosarele la primarie. deci trebuie sa faci cumva sa il depui musai anu asta!!!
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
jadi spune:
Eu inteleg ca angajatorul trebuie sa depuna aceasta declaratie pentru toate persoanele care vor intra in CIC pina la 31 decembrie. Ca angajatorul sa stie cine intra in cic sau nu are trebui sa aiba de la mama cererea de acordare CIC, habar nu am cum arata... ca eu nu am facut cererea asta.
Angajatorul depune pina pe 25 aceasta declaratie...
Despre dosar nu se specifica cind trebuiesc depuse... eu il pun pe sot sa intrebe ce si cum ca noi sintem in situatia respectiva plus mai avem o fata dar cred ca va intra in ianuarie in CIC sau cum se mai numeste asta... eu sint nelamurita daca primesc banii pe legea veche sau pe aia noua, dar ma va lamuri sotul.
Cind aflu ceva, va anunt!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Maddy daca hranesti copilul exclusiv cu lapte praf incearca sa ii schimbi tetinele cu unele mai mari... eu nu ii dau papa la ore fixe dar nici nu astept sa ceara de mincare... daca doarme il astept sa se trezeasca, daca e treaz incerc sa ii dau la minim 3 ore, imi dau seama dupa el daca e foame sau nu. Daca ii este foame, nu mai vrea nimic, devine nervos si uneori chiar plinge, asa ca il mufez la titi cit tine apoi la bibe cind vrea adica ori imediat ori dupa 1 ora , 1 ora jumate... dupa toata tarasenia asta face pauza minim 2 ore plus ora de masa = 3 ore de mai sus
.
Azi mi-a mincat din Humana HN 180 ml... doamne ajuta sa il tina asa!
jadi spune:
Codruta din textul de pe site-ul casei de pensii nu spune ca se depune dosarul la primarie... Sau directiile astea de munca sint la primarie? Ca eu stiam ca sub titulatura asta a existat casa de pensii inainte!
codruta_grg spune:
In Cluj la primarie zic astia ca se depune dosarul. Inca nu stiu pe nimeni care sa il fi depus. Asa ca..... trebuie sa merg sa vad.
Codruta &
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
vio_reurean spune:
Buna fetele, la multi ani celor de azi!

Tot v-am citit de cateva zile, dar cand sa scriu si eu, bebe se facea auzit si trebuia sa fug. Multumesc mult pentru sfaturi. Am rezolvat-o cu nodulul fabulos, am mancat paracetamol de doua ori, muls de nenumarate ori si acum e bine.
Am mai pus si eu o poza in albumul comun, am dormit tot week-endul,m-am trezit doar sa-i dau sa manace si a fost minunat, ca si bebe a facut la fel si nu a avut nici colici!
Maine trebuie sa il las mai mult cu bona si ii las laptic in biberon, dar nu stiu daca e ok sa bea din el, sa nu cumva sa refuze sanul dupa. Voi cum faceti? Din cate am inteles, si voi le dati din biberon la bebei,nu? Eu pana acum m-am tot chinuit cu linguritza.
Cred ca si maine voi face la fel pana mai aud niste pareri. Si inca ceva. Ai vostrii de la ce ora dorm noaptea? Eu ii fac baita la 11.30 si doarme de la 12 la 5.30 in general.
SA AVETI O SAPTAMANA BUNA!

Vio
marinela79 spune:
saluatre, natiune!
Multumim Ioana pt urare.Da, azi am facut 3 luni si a fost super ca nu a plans aproape deloc azi, iar mami si tati au impodobit pomul, si bebe a fost foarte incantat de instalatie, de ornamente.Tati i-a dat chiar si cioco.Ii place, bineinteles, dar numai a gustat0o ca de era dupa el manca toata tableta.
Maddy, eu lui Iaris ii dau sa pape la 4 ore, sau aproximativ, ca uneori ma mai pacaleste cu cate un sfert de ceas, iar intre mese ii dau ceai.Bea si cate 100ml de ceai pe zi.dr a zis ca e ok.Acum la 3 luni papa cam 150-160ml Milumil, si vreau sa spun ca ia in greutate cate 1,1-1,3kg pe luna,Poate a avut ceva dureri.eu ma bucur ca i-am facut un program , chiar am fost laudata pt asta, pt astfel pot sa-l tin sub control.Cand manca haotic nici nu stiam cat manca pe zi.
Pt lamuriri despre CIC uitati-va miercurea pe B1 la "ne priveste"ca este invitata o doamna din miniserul muncii si familiei si se dicuta acelasi subiect in fiecare emisiune de miercuri.Eu am prins tarziu saptamana asta ca stiam ca e dupa-amiaza si a fost dimineata.S-a discutat despre cele care intra in CIC din ian.2006, ca trebuie sa comleteze o cerere-tip de la primarie, la care se adauga copii dupa certificatul de nastere al bb-lui, si dupa C>I ale parintilor si copie dupa cartea de munca, pt a se vedea daca se respecta cele 12 luni de cotizare la Casa de Pensii.Nu m-am lamurit cum e cu noi,cele care am intrat in CIC din dec.eu mi-am depus cerere la scoala si secretara mi-a spus ca pe luna decembrie imi dau ei banii, iar din ianuarie o ma anunte ce si cum.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
marinela79 spune:
![]()
mda, zici ca am scris cu piciorele.Intelegeti voi, nu?
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
codruta_grg spune:
Marinela, la noi, la Cluj, in intra tv local exact peste emisiunea de la orele alea de pe B1TV. Asa ca va rog pe voi sa va uitati si sa imi spuneti si mie ce zic. felicitari pentru 3 luni 
Vio, Petra doarme asa:
1. de la 7-8 seara pana la 12-1-2 si apoi pana la 5-6
2. de pe la 9-10 pana la 3-4 si apoi 7-8
Oricum adoarme are o masa de noapte.
Codruta &
Poze cu noi