Mamici de ianuarie- februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela hai ca daca iti zic ce am patit eu la laboratoarele Synevo te iei de cap...Sotul stia ca are grupa de singe AB4...cind am ramas gravida zic hai sa-si mai faca 1 data grupa...ce-i zic asta de la Synevo BIII...am ramas paf....am zis sa le repetam la CMU si a iesit AB4....acum ma enerveaza ca nu am mai gasit rezultatul de la Synevo, ce scandal as mai fi facut! Culmea este ca ale mele au iesit la fel si la CMU si la Synevo...sper ca rezultatele pe care l-am facut eu la Synevo a fost bune ( ca acolo am facut toxo, citomegalovirusul, rujeola,..)inainte de a ramine si de atunci nu le-am repetat in sarcina!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Astery- o fi obiceiul c ain maternitate sa ii se faca gauri, f. fain, aici nu stiu dc se fac o sa intreb, exista alte metode super sigure pt bebe cu gaurile si nu isi dau ele seama pina pe la 4-5 luni.
Nasa aici ii ia la botez tot- adica trusoul, cercei, cruciulitza, si tot ce mai trebuie la biserica si taxa, asa se face, mi se pare aiurea s aii zic sa nu ii ia, dc e placerea ei, ti-am zis ca eu ii am pe ai mei sii pot spune, o sa vad atunci ce si cum.
Mirela - ma bcuur ca intri mai des, cam aceleasi lcururi am aflat si eu la cursurile prenatale!
Moni- ai grija si intru si eu mai incolo, merg sa pap cu sotul ca apoi pleaca la munca si eu am destule treburi!

A si cu baile in cada, am mai facut si eu dar nu zilnic.Cica nu sunt indicate zilnic( desi dc e apa calaie si sutnem atente, eu nu vad de ce nu ai face), iar acuma eu sunt "fun dus".

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cata,chiar asa au gresit? Pai ce naiba ca eu am auzit ca sunt foarte precisi si este unul din cele mai bune laboratoare...sper si eu ca si tine sa nu-mi fi gresit prea tare analizele.
Denisa si eu eram fun dus pe vremea cand eram slabuta dar acum mi-e asa de greu sa stau asa in picioare ca tocmai atunci ma apuca durerea de spate. Pofta buna si have fun la impodobit bradul in seara asta!

daniela 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Bee, eu acum am vazut ca iti tragi piercing si tatuaj!
Stii ce ar fi fost tare acum? Un cercelus in buric pe burta care sta sa plezneasca si un tatuaj pe salele care s-au dublat, si eventual prin tatuaj dupa nastere sa mai ramana si niste vergeturi

daniela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Diana, probabil ca daca faci eco nu e nevoie si de control manual, desi eu am tot auzit de la fetele de pe forum carora li se face regulat. Oricum, mie nu-mi face, nici nu mi-ar place sa-si bage degetele in mine, ma doare. Desi...cand e vb de prestat sunt f. apta
Eu o stiu pe doctoritza, a nascut cumnata mea cu ea (normal) si sora mea (cezariana). Si amandoua au fost multumite, mai ales ca surorii mele aproape ca nu i se mai vede taietura, e f. scurta si joasa. Deci, lucreaza finutz. Eu nu am preconceptii in privinta doctorilor, pt mine e ok barbat sau femeie, sa-si faca bine treaba. Si din ce am vazut, tipa e competenta.
Daniela, poate ca sunt, nu stiu, eu imi fac analizele la Medicis, are firma noastra contract cu ei, dar acum voi repeta la alt laborator sa vedem ce iese. Problema ar fi la rinichi cred, am o pielonefrita cronica de la 12 ani, si din cand in cand isi aminteste sa ma deranjeze. Si eu sper sa iasa bine...
Mersi Utocatalina de incurajari, dar cum am tot spus pe forum: "eu nu am probleme", iaca au venit si ele...cred ca am cobit.
Dar tot nu ma doare nimic, inca...
Am comandat o pizza si abia astept sa vina . Am renuntat la paste carbonara azi, vedem noi maine. Ma cam arde pe gat, fug sa beau laptic..
Ingrid S 31+

Mergi la inceput

Nu stiu cum rezista fetele de la schimbul II dar eu deja am amortit pe scaun asa ca o sa ma retrag frumusel spre un dusulet neplacut si apoi la pat ca nu se mai poate!
Va urez sa aveti o noapte frumoasa si linistita! Fara evenimente majore..stiti voi la ce ma refer!

daniela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

De ce va stresati de gauri doar exista capsatoarele astea mai noi cu care nu simti mare lucru. Eu i-am facut la Daria la 9 luni a scos numai un immmm, apoi pauza inca un imm si gata. aici e problema ca nu-ti fac peste tot la asa copii mici, abia am gasit o bijuterie mica privata unde mi.a facut o tanti. Se pun cercei sterili cel putin o luna dupa care ii poti schimba daca vrei sau lasa. Nu se in fecteaza. Cateva zile i-am dezinfectat urechile cu ceva sulutie ce mi-a dat-o de acolo.
In Romania nici atat la orice bijuterie care are aparat iti face gauri oricat de mic ar fi bebele. Sora-mea i-a facut la cea mica pe la 2-3 luni.
Mai, da fiica-mea asta mica cred ca seamana cu frate-su, n-are deloc stare, ma impinge peste tot. Sper ca macar dupa ce se naste sa nu mai semene cu el, ca am pus-o inca 1 1/2 ani sa nu dorm ca lumea noaptea.

Mira 30+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ursoaica, merge, am verificat-o !

Mira 30+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetele!
Am zacut pana acum in pat,e o vreme imputita aici...ploua,mai bate si vantul,nici nu ma mair ca m-a durut iar burta,cala ciclu si un pic picioarele. Pur si simplu,in afara de mancare, n-am facut nimic-nimic azi
Am facut ciorba de perisoare si mamaliga cu carne (la care am fcut un pic se sos cu usturoi !).
INGRID si eu stiu reteta de carbonara doar cu paste + oua + sunca + smantana,fara usturoi sau parmezan. (am lucrat 6 ani la o firma italiana si am mancat acolo,cu ei,am invatat o droaie de retete).Dar si la ei probabail difera retetele de la zonala zona si de la o persoana la alta,ca la noi!
CATA si celelalte cu cerceii...si eu cred ca ii vom gauri la spital urechiusele,e mai bine.Si cerceii ii vom pune deocamdata,pe cei de aur pe care ii aveam eu cand eram mica! Sunt din aia micuti cu pietricica rosie,cum erau atunci...Sunt buni contra deochiului
Chiar i-am zis nasei sa nu ia,ca sia ici daca e fata ,nasa ia cerceii.Mai bine ar lua carucior
MIRELA ce bine ca net acasa,altfel suna!
La capitolul baie si eu n-am renuntat (decat in primele trei luni),doar la am abandonat de vreo 3 saptamani...totusi...
DENISA vezi ca ai rezolvat si cu bradul,deci vei fi ocupata seara asta presupun! Eu cred ca ma uit totusi pe niste acte pe-aici...deci voi fi in zona!
IRINA te-ai intors,sau chiar ai ramas in spital de-acum????
MARAKI pe unde esti?
DANIELA hai explica cum e chestia cu motul si turta ca tot am auzit si citit de astea,dar aici nu se practica,nuprea stiu care-i treaba!Ceva cu taiatul parului?
DIANA doctorul meu mi-a dat telefonul de rezerva al unei doctorite...sa-mi faca cezariana...zicea ca face o taietura foarte frumoasa...sa vedem acum pe mana cui incap!
Celelalte fete chiar ca nu-mi mai aduc aminte mai nimic dupa asa o zi
Noapte buna DANIELA!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eu mor de ciuda...dupa ce ca nu vad telenovela preferata tocmai mi-am dat seama ca nemericii mi-au scos 2 din programele mele preferate...Base(cu muzica) si Real Tv
Ingrid si restul fetelor cu carbonara...m-ati distrus......toata sarcina nu am poftit la ceva cum poftesc acum la carbonara...pastele mele preferate
Monica super cerceii cu pietricica rosie...eu nu-i mai am pe cei de cind eram mica ca i-a dat mama..si aveau 3 pietricele bleu!
Maine poate daca ma simt bine ma sui in masina pentru 1 statie si ma duc cu ai mei la Unirea sa-i iau cercei ca mi s-a pus pata...sper sa si gasesc!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput