Mamici de ianuarie- februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

apropos de controale:eu de cand sunt gravi m-am urcat pe masa o singura data si asta ca sa-mi recolteze secretie.in rest nimic si ma bucur din punctul asta de vedere,ca tare sunt pudica.
mirelutza35

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirela esti o fericita...eu si inainte si in timpul sarcinii am avut parte de multe maini!Dar ce nu face omul pentru un bb...in veci nu as fi crezut sa am un doctor ginecolog barbat, dar daca pun in comparatie cu o tipa doctorita care ma monitoriza si care parea ca ma violeaza de fiecare data! ce sa mai zic!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Seara buna, fetelor!
Eu m-am intors de la medicul de familie, cica analizele nu sunt bune (adik hemoleucograma si sumarul de urina) si trebuie repetate. Cica sunt date care se bat cap in cap, in fine ma mai duc marti sa vedem ce o iesi.
Giova, eu asa stiam de la sora mea ca pastele carbonara sunt cu: usturoi, parmezan, oua, smantana si sunca. Nu stiu cum se fac in Italia, poate se numesc altfel, oricum ar fi sunt f.f.f. bune. Na, cred ca si ea la randul ei stia de la cineva si tot asa..
Doctoritza mea se numeste Zahner Mihaela. Mersi de actualizare, dar sa vezi ce se intampla: medicul de familie m-a trecut cu DPN-ul pe 22-25 febr, dar eu sincer m-am saturat de atatea DPN-uri si raman la cel spus initial de doctoritza cu care nasc (18 febr). Cate capete, atatea pareri!
Cat despre cercei, am cazut amandoi de acord (sotzul si eu) sa nu-i punem cat e f. mica, poate se trage de ei si i se intampla ceva la ureche. Am mai auzit povesti horror din astea. Oricum, matusa mea si-a pus la 50 de ani si zice ca nu a durut-o deloc. Asa ca...timp e destul.
Mirela, tu erai cu baia? Pai eu sunt campioana la bai, mai ales acuma cat e rece afara, ce bine prinde o "submersie" in apa calda...
Si chiar nu cred ca are ceva, doar in ultimele 2 sapt nu voi mai risca.
Fetelor, ce e cu verificatul pe masa al colului? Doctoritza mea nu a facut niciodata asta si nici pe cele care au nascut cu ea nu le-am auzit. Ma verifica doar la eco si atat. E necesar sa-ti verifice colul manual? Brrr...
la toate gravidutzele!
Ingrid S 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Cata, eu sunt pentru barbati ginecologi. In femei nu am incredere.Cand a fost aici sa imi aleg medicul m-au intrebat ce prefer femeie sau barbat, iar eu am raspuns hotarata, barbat.
Intotdeauna mi-am zis ca un barbat e mult mai atent cu o femeie insarcina si in caz de cezariana nici nu as concepe sa ma cioparteasca o femeie.
Fetele, sa nu va atacati, asta e parerea mea.
Ingrid, pai daca iti face eco de fiecare data ce nevoie sa mai ai de control pe masa? Dar nu toti doctorii fac eco de fiecare data.
De urcat pe masa si pe mine m-a urcat o singura data cand am facut testul papanicolau la inceputul sarcinii si probabil ma mai urca o data pentru testul streptococ B. Dar eu nici ecografii nu am facut, decat una in 19 saptamani.

32+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ingrid, lasa ca o sa repeti analizele si o sa fie bine.

32+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bee, ce bine ca te bagi la baite, eu toata sarcina n-am facut nici o baie, doar dusulete si o singura data asta vara am fost la piscina si am inotat babeste. Abia astept sa-mi reiau si eu vechile obiceiuri!
Cata, deci stai cu juniorul in bloc, si eu deabia azi am inteles asta!
Si pe mine ma contoleaza pe masa de fiecare data, trebuie cica verificat colul cu mana ca la eco nu se vede f bine si mai ales nu se vede daca ar fi deschis!
Mirela, cum de zici tu ca esti "uscata" tu nu ai celebrele scurgeri pe care le avem noi celelalte? Ca noi suntem asa de umdede ca deocamdata nu avem nevoie de uleiuri! Poate zici ca dupa nastere?

daniela 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am venit de la shopping cu sotul, ce fain e sa stea si el acasa juma de zi in timpul saptaminii. Am laut bradul, dar e inca in garaj sa mai topeasca zapada din el, ca dupa ce a nins ieri totzi aveau niste zapada pe ei, dar e fain, e bogat si sper ca diseara sa il impodobesc.
Vad ca ati trecut al subiecte gen, cat de des va controeaa medici pe masa si altele.
Daniela- pe mien nu m-a controlat pe masa deloc si asa mi se pare normal pina in sapt 36 sau 37, pt ca dc faci eco se vede tot ce ar fi "pericol" acolo pe monitor, de ce sa isi bage ei mainele asa des acolo, nu vad rostul sincer.
Diana- avetzi zapada, aici e tare fain,azi sunt zero grade si a iesit si soarele.
Irina ai venit de la radiografia de bazin?
Maraki tu ce mai zici?

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Diana, si eu din cati medici ginecologi am avut toti au fost barbati, ii prefer femeilor pentru faptul ca ei comenteaza mai putin si sunt mult mai intelegatori.
Ai avut noroc ca nu te-au urcat e masa, ca iti spun eu ca este extraordinar de greu mai ales acum cand nici nu ma pot urca si nici cobora fata ajutor.
Ingrid dar unde ti-ai facut analizele? La voi nu sunt laboratoare Synevo?
Si mie imi este mila sa-i fac gauri in urechi printesei, ma gandesc ca dupa ce ca are o "buba" la buricut ii mai trag si eu pe la urechiuse...mai bine ii pun la un an la "mot" sau "turta" cum s-o numi la fete!
Apropo, fetele plecate din tara voi mai respectati obiceiul asta cu motul si turta la 1 an?

daniela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

In ultima luna jumate nici mie nu mi-a mai verificat colul manual...numai eco...Ingrid las ca repeti analizele si sper sa iasa bune de data asta!Daniela vad ca si tu baie in cada ioc...ne luam de mina...stiti cumva daca asta seara este "trupul dorit?"Macar daca tot sunt singura sa admir si eu o "bucata buna"!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Vreau si eu zapada....la noi azi a fost soare dar batea un vant de-ti ingheta fatza! Abia astept sa imbracam bradul, macar asa sa simtim si noi ca au venit sarbatorile de iarna ca altfel...aici zici ca-i toamna!
Irina, faci ecografie sau te-ai oprit sa si nasti?

daniela 32+

Mergi la inceput