Mamici de ianuarie- februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
Bee spune:
Ursoaico, noi suntem sariti dintotdeauna, dar de cand ne-am intalnit si mai facem si o bebitza, chiar ca ne-am tzacanit de tot (ideile le are sotzul meu care e un tip serios si responsabil!!).
Mirelutza, eu fac baie in cada zilnic, spre rusinea mea. DE 2 ori pe zi! Dimineata si seara! E o placere de care nu ma pot lipsi! NU cred ca e periculos decat daca e apa fierinte sau daca ash avea colul deschis.
Bee
si Fetitza
LunaNoua spune:
Sincera sa fiu ... eu nu i-as face deloc gauri. Nu ma pot imagina sa dau comenda sa imi gaureasca fata. Mica sau nu in maternitate sau afara ... tot doare. Cum sa o pot eu supune la durere? cat de mica ar fi ea 
, Deea
31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
diana12 spune:
Si eu i-am pus mandrei cerceii mei de cand eram bebe. Si i-am pus din maternitate, asa mi s-a parut procesul cel mai putin traumatizant.
Nasa i-a luat la botez o cruciulita.
Dar acum nu stiu daca in toate zonele tarii nasa cumpara cercei la finutza la botez.
Cata, am murit de ras.
Deci tu ai nevoie de o sticla de ulei.![]()
Mirela, apropos de ceai zis ca nu stii ce te mai doare. Eu la inceputul sarcinii ma cam vaitam de toate cele, la fel si o prietena de-a mea care e cu doua saptamani mai avansata decat mine in sarcina. De cate ori se intalneau barbatii nostri faceau misto de noi, ca ei stiu ce ne doare, dar nu stiu ce nu ne doare si sa vedem daca putem face o lista.![]()
Bee, esti o eroina daca ai ajuns la epilat si ai mai si rezistat sa te faca. Iar daca nu nasti in seara asta, chiar ca esti tare.![]()
Maraki, deja salivez la ce ai enumerat.
Mirela, daca si tu zici de dop, fetele pazea, inseamna ca ajungem la axiomele Ursoaicei.
Bee, Bombo, aveti grija ca sunteti in capul listei.
Bee, zic si eu ca Ursoaica, ce v-a apucat bre la batranete?![]()
32+ si
04/25/2000
diana12 spune:
Deea, eu am o prietena care nu i-a facut gauri fetei si nu i-a pus cercei. Motivul? Totul i s-a parut prea barbar si a zis ca o lasa pe fata sa aleaga ea momentul cand vrea cercei.
Si fata a ales momentul cand avea cinci ani. Pe bune ca a fost traumatizant. I-a facut intr-o zi intr-o ureche si peste vreo saptamana in alta. A urlat biata fata, dar vroia cercei. Si normal nu ar fi trebuit sa doara ca i-a facut la o bijuterie cu un pistolas, dar deh, copilasii sunt mai sensibili la durere.
Acum stau si ma gandesc ca si in maternitate doare, dar macar nu isi mai aminteste ce a simtit.
Uite, Bee daca isi amintea cum a fost cand i-a facut gauri nu mai vroia acum cercelusi in spranceana.![]()
![]()

Monica, lasa ca apuci tu sa dormi. Iar daca nu, or mai fi fete pe la schimbul 2.![]()
32+ si
04/25/2000
mirela10 spune:
BEE ma bucur ca nu sunt singura si nici eu nu cred ca face rau la bebe.cu toate ca e tare traumatizant sa ma asez si sa ma ridic din cada.mi-ar trebui o macara.dar cate sapt ai?
Diana ,eu totusi sper sa mai stea bebe vreo2sapt,cu toate ca dupa calculele noastre cel mai bine ar fi sa se nasca intre23dec si 6ian,ca sa putem alerga dupa facut acte cat e iulian liber.dar Dumnezeu stie cand e mai bine sa iasa bebe.
cat despre sticla cu ulei,mie chiar imi trebuie,parca as fi la menopauza.
mirelutza35
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
utocatalina spune:
Bee mai dat pe spate cu cercelul in sprinceana si tatuajul
...nu ma asteptam, dar faceti nene piercinguri daca asa simtiti!
Alina Matei cred ca ar trebui sa mai discuti o data cu T cu privire la coloana, sa stai linistita!Diana mi-am zis ca dupa atita pauza, mai bine scap o sticla intreaga sa alunce bine!
Cu privire la cercei, mama a insistat sa-i ia ei, asa ca nasa mi-a zis ca sa-i zic ei altceva sa ia...oscilez intre scaun de masina si sterilizator!
Mirela nu este dopul...i-am zis si eu lui T ca este o scurgere mai gelatinoasa, dar mi-a zis ca nu este ala dopul...sunt sigura ca o sa ne dam seama cind va fi dopul!Apropo de baia in cada eu mor de ciuda, ca de cind am ramas nu am facut nici macar 1 baie in cada...nici in mare!
Si eu iubesc cada cu spume si arome, basca ca de obicei faceam baie cu Dan si se lasa cu 
...incerc sa nu ma mai gindesc ca-mi dau lacrimile...vreau in cada!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

nicoleta raducu spune:
Buna,Burticute...
Ce sa vedeti?Am ramas fara curent in dupa-amiaza asta...
Ursulica..de aia am disparut in ceata..fara nici o vorba..mi-a picat curentul..Am sunat la electrica..ramasese si un vecin in lift..saracu...In ultima vreme..zici ca suntem pe vremea lui Ceasca..nu stiu ce-i cu atitea pene de curent...
Cata...cum a fost la analize?
Mirela..apropo de rh negativ..si eu am...si ma duc la Institutul de hematologie si masor anticorpii..nu ai fost niciodata?Du-te acum macar..e important sa stii in momentul nasterii cum stai...
Citesc din urma..si revin...
Nicole
30+
utocatalina spune:
Nico o "placere" sunt analizele, ca eu ma bucur tare
cind isi baga strainii mina in mine!I-am zis tipei..."atentie la col ca mi-e frica"...si ea a zis: "daca nu vreti, nu recoltam"...zic "nu vreau dar trebuie!" Si a facut-o!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 6 zile ![]()

mirela10 spune:
Nicoleta,pai anticorpii mi i-au masurat ei la analizele din trim2,la care insa nu au gasit rezultatele.dar ma consolez cu gandul ca la prima sarcina,exista f putine sanse sa formez anticorpi.
Catalina,daca nu e din dop atunci ce e?ca eu stiu ca incepi sa pierzi cate putin din el de prin sapt34.sau sunt prost informata?in legatura cu
mai bine nu te mai gandi.mie imi ajunge ca visez![]()
mirelutza35
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
utocatalina spune:
Mirela depinde..dopul se poate pierde cu citeva zile/sapt. inainte de nastere...dar eu nu cred ca noi am inceput sa pierdem...vezi tu in zilele urmatoare cum e cu chestia gelatinoasa! Sex ramine si la mine numai in vise!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 6 zile ![]()