Mamici de ianuarie- februarie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Am venit!!!
Vad ca Irina nu a mai intrat. Oare cum mai e?
Am luat papica, cadou pt. socru si fufa, si am vb. cu cel de mobila. Maine ma suna sa vada daca ajunge maine sau luni. asa ca mai astept putin.
Si eu prefer dr. gineco. barbati, se zice ca sunt mai buni decat femeile, cu toate ca nu-mi prea place, dar.....
Pe mine o data m-a urcat pe masa si mi-a luat secretia la control. Atat. Cica el nu mai baga mana decat inainte de nastere, prin ultima sapt., ca sa nu provoace vreun avort. Tot ce trebuie vazut se vede la eco. Vad ca multi sunt de parerea asta, asa ca.....
Ingrid, trec acum numele dr.
Carbonara se face cu sunca, oua-galbenuse si smantana lichida.Atat. Parmezan se pune la sf. in farfurie.
gio
si bb Marco 36+
utocatalina spune:
Monica poate imi dai si mie reteta de paste carbonara ca as face de ziua mea, joi...o VREAAAAAAAUUUUU!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

LunaNoua spune:
Si eu sunt cu baia. Multa apa ...sa stau in ea, asta imi trebuie. Dusul, doar daca ma grabesc, sau nu e "macaraua" acasa
. Dar mai nou trebuie urmat un adevarat ritual la baita. Si fara "macara" nici o sansa nici sa ma scufund, nici sa ma ridic din cada. Plus ca ... eu sper ca intr-o luna sa nu mai cresc atat cat sa raman intepenita in cada
. Fetelor, nu cred ca are de ce sa va fie frica de cada decat daca e apa prea calda. Eu fac cu apa calduta si e taaaaaaaaaaaaare bine
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Giova spune:
Cata PASTE CARBONARA
pui pastele la fiert.
Tai sunca cubulete si o calesti putin de tot in putin ulei.
Intre timp amesteci atatea galbenuse, pt. cate pers. faci carbonara- cu o cutie de smantana La Dorna, aia e lichida la noi, sare si piper dupa gust.
Dupa ce s-a calit sunca, torni si pastele -fierte in tigaie, le lasi putin si pe urma torni amestecul de smantana cu galbenuse.
Mesteci totul in tigaie, vezi ca se ingroasa putin sosul- cam 3 min. si pe urma gata.
Cine prefera pune la sf. parmezan.
Eu asa am invatat in Italia. dar sunt diferite retete. asta vad ca o stie si Monica, o fi cea mai cautata.
gio
si bb Marco 36+
ellarad spune:
am lipsit cateva ore din fata calculatorului si nu mai reusesc sa ajung la zi cu cititul...
care este treaba cu baia si dusul? de ce nu mai faceti baie? eu sunt distrusa daca nu pot face o baie calda cu spuma. mi-am facut obiceiul sa stau in apa la relaxat si sa citesc. la cat de putin timp liber am e singurul moment cand mai pot citi si eu o carte. eu fac baie in continuare in fiecare zi spre disperarea sotului care trebuie sa ma scoata din cada cand am terminat 
in ultimul timp asta a devenit si metoda prin care imi dau seama daca contractiile sunt false sau nu.
Ella si
Daniel Alexandru 37
diana12 spune:
Denisa, la noi ninge si sunt minus patru grade. E tare frumos. V-am mai spus ca eu nu ma mai satur de zapada.
Fain ca ati luat brad. Spor la impodobit. Noi am cumparat unul artificial, am zis ca e investitie in viitor
, arata tare fain im magazin ca era expus. Maine ma duc sa iau niste craci si sa fac cu fiica-mea niste aranjamente (cu un globulet, niste conuri si o lumanare in mijloc sau poate niste conuri cu cateva crengute mici de tot cu un globulet la fel de mic pe care sa le agatam de fiecare usa). Vad eu, saptamana viitoare asta imi e programul, sa gatim prajiturele si cozonaci si sa facem decoratiuni. Ramane pe umerii sotului sa se ocupe de mancarea seriosa.
Iar bradul il impodobim toti trei in seara de ajun.
March, pai eu cred ca voi pastra obiceiul cu turta si motul la un an. Pana la urma e rost de o petrecere si de ce sa nu o facem?
Mai ales ca la noi nasi vor fi frate-miu si cumnata-mea asa ca vom avea motiv sa ne intalnim.
Mira, lasa ca fetitele par sa isi faca un program mult mai repede decat baietii. O sa te descurci tu.
Monica, lasa ca si femeile sunt bune, doar atatea fete nasc cu ele. Dar ca eu le consider ca nu sunt bune pentru mine.![]()
Maraki ce mai faci?
Irina da si tu un semn mic sa stim ca totul e ok.
32+ si
04/25/2000
utocatalina spune:
Giova hai ca am salvat reteta
...mama ce-mi ploua in gura
...bine ca nu am ce-mi trebuie acum in casa ca la ora asta faceam
...asa sigur o fac joi...abia astept...sunca de care sa fie? Praga?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 6 zile ![]()

diana12 spune:
Eu nu am mai facut baie in cada de vreo sase ani cand de atata abur am lesinat cand sa ies din baie. Noroc ca am apucat sa o strig pe mama, eram la ai mei, ca nu stiu cum am ajuns in sufragerie. Si nu suport sa imi curga apa direct in cap, simt ca lesin, trebuie sa tin capul in jos ca sa ma pot spala.
Deci traiasca dusul.![]()
Dar la apa fierbite nu am renuntat. Nu pot, daca nu e fierbinte simt ca nu imi incalzesc oasele. Sper sa nu nasc din cauza asta.![]()
Giova, bine ca va fi in curand mobila gata.
Cata, pai in seara asta de ce nu e sexosul tau? Cred ca stie ca nu e sotiorul tau acasa.
32+ si
04/25/2000
Giova spune:
CataNu stiu, orice fel de sunca, sau muschi file.
In Italia era ceva sunca: straturi de carne, dar si de grasime. aia e buna. Am vazut si la noi, dar nu stiu cum ii zice, Kaiser-cumva? Sau vb. prostii la ora asta.
Fug sa fac un dus si pe urma intru sa va salut, ca ma pun in pat la un film.
gio
si bb Marco 36+
utocatalina spune:
Ella nu este nici o treaba cu baia...unele din noi fac si altele nu...eu si alte fete ca mine daca suntem mai fricoase nu am facut...fiecare cum se simte bine!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 6 zile ![]()