Mamici de ianuarie- februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ella, baia nu ar fi indicata din cauza contractiilor. Dar daca apa nu e fierbinte cred ca e ok. Cel putin sunt multe fete care fac baita si nu au patit nimic.
La mine care e diferenta ca fac dus, dar cu apa fierbinte? Cred ca mai sanatoasa ar fi o baie cu apa calduta.

32+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova cred ca este vorba de sunca taraneasca...aia care are si nitica grasime....acum m-am prins!Poti crede ca desi sunt innebunita dupa ele nu am facut niciodata pina acum???

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA si GIOVA asa e reteta, cu precizarea ca uleiul sa fie de masline,sunca e cea care se cheama kaiser sau bacon (e mai buna daca e mai grasa), se pune si macar un albus sau chiar doua de ou (eu le pun pe toate de ex.dar la italieni asa e) si daca mai pui pe langa sare si piper un strop de vegeta e super. Si se bat bine-bine ouale alea,eu nu prea aveam rabdare...
Pofta buna!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

ELLA chestia cu baia e din cauza pericolului de avort sau nastere prematura,daca e apa fierbinte. In resst,n-are nimic daca e apa calduta,sau chiar calda.
Noi avem acelasi DPN 8 ianuarie,ai vazut? Tie ce ti-a prezis medicul? Il apuci, sau o comiti in decembrie? Pana acum baietii au cam luat-o inaintea fetelor pe-aici ,desi se zice ca ele se grabesc...

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Giova, Moni, asa le fac si eu, dar pun si usturoi pisat in amestecul de oua si smantana. Nu stiu de unde a adaugat sora mea si usturoiul, ea tot asa le face si m-am obisnuit si eu. Oricum imi place usturoiul asa ca pt mine nu e o problema. Mersi de completare la lista, Giova.
Cat despre baie, eu o fac calda, sper sa nu patesc ceva. Doar fetitzei vad ca nu-i place, se agita tare cand intru in apa. De aceea nu mai stau o ora (si eu citesc carti in apa), ci doar 10 min si ies. Ca nu vreau sa o deranjez pe micutza..
Ma duc, nu rezist sa stau noaptea pe forum, imi pica ochii de somn. O noapte linistita si somn usor sa aveti!
Ingrid S 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mercic Monica...notat tot..ma duc la culcare ca nici nu am ce sa vad la tv si iar ma apuca burta...Noapte buna!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sa inteleg ca eu sunt o fericita ca n-am nevoie de macara in cada! Cand ma incaltz si ma tavalesc efectiv pe jos cu picioarele contorsionate ca sa reusesc sa ma leg la sireturi, ma ridica "macaraua", dar in baie a declarat ca ii e frica sa nu alunec sa nu ma lovesc, asa ca ma lasa sa ma descurc. E cam greu, dar merge. Chiar si la nenea doctor ma urc cu gratie pe capra si la fel ma si dau jos in mare viteza (eu fac parte din categoria celor controlate manual toata sarcina). Sa vedem Duminica ce ne mai spune.
In seara asta sa nu ma datzi disparuta ca pe Irina. EU nu prea pot intra din cauza net-ului care nu merge nicicum. Asa ca va doresc anticipat la toate o Noapte Buna si somn usor!

Bee 37+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Vad ca toata lumea se duce la culcarica. Noapte buna si fara insomnii.
Irinaaaaaa?

32+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Noapte buna INGRID si CATA!
CATA in loc de smantana aia lichida,mai bine fa tu rost de niste smantana de casa din aia groasa si grasa....mama mia sa vezi atunci ce buna e!!! Oricum,daca nu ai mai bine pune lichida,ca celelalta au prea multe chimicale si nu se imprastie deloc! Deci sau lichida sau naturala!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

DIANA eu nu plec inca!
BEE noapte buna si tie! Eu de cand am scapat de sciatica am prins iar viteza si la mers si la ridicat de oriunde....cat despre sireturi...am renuntat la bocanci,am luat cizmele lui mami.Ale mele ma strang cam toate!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput