Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, a fost mare? felicitari pentru bibe si suzi!

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

vazut si melu`, ce fatza de shmecheroaica are, hehehe, mai ai fulgi papa? imi pare rau de cazatura, uffff.... vaz ca tu le ai cu borala, pardon, in continuare, da` cu pohtele cum stai?
marina, tu ci faci? pi undi-ti lushesc okii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu mi-s cam socata cind vine vorba de cutremure..nu stiu cit de mare a fost..noroc ca a fost scurt!
Adina la virsta asta..nu prea mai vor sa mai stea in high chair..unii...asa ca, voi unde papati?
Editez...nu a fost decit de 3.4..dar epicentrul a fost la vreo 10 km de mine asa ca probabil de aceea l-am simtit asa de bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Oliv din motive de duracell de obicei papam in mers sau in cel mai bun caz in fatza la tv pe reclame sau pe scaunul inailt de bucatarie,el hranindu-ma pe mine si eu pe el.Am zis ca-l pun in scaun ca n-a mai stat de mult acolo si poate poate...e clar ca azi a fost fitzos la mancare,nimic nu era bun,macar si-a baut bibele cu suc la pranz si acum mai pe seara a cerut singur iautu(iaurtu)...sper sa bea si ceva lapte,macar vreo 200ml zic eu in paranoia mea.
Io ce nu-nteleg: de ce urla si rade,si fuge si e duracell daca-l doare gatu?Cand urla bau prin casa nu-l doare?Mi s-a pus mie piticu pe creier ca trebuie sa manance,ca altfel il lasam in pace(oricum l-am lasat in pace dar m-am amarat ca nu mi-a facut faze din astea de vreo juma de an cu nemancatu' si nu mai stiam cum e)
Ma gandeam ca n-o sa-l intoarca boala din cauza de baie?

Mergi la inceput

Nu-l intoarce boala...de la baie zdup in pat, pune-i eventual si sosete , nu-l spala pe cap...nu lungi foarte mult baia, ii poti da si-un paracetamol..si .Nu trebuie sa te stresezi cu mincarea..nu a vrut azi..papa miine. Ideea este sa-i oferi vreo 3 variante..daca nu accepta pe nici una..bye , bye...mincam miine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

goanga nu-i strika baia dimpotriva il ajuta sa dea drumu la muci! aga-i doua pufuri mici de olinth si un paracetamol la poponeata si somn usor! iar de mincat o sa recupereze maine sau la noapte succese! kim ia de colea o tzuica fiarta sa-ti treaca de la cutremur! pupam si pe doamna peserike***

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ce "trafic" aicisha !!
Olivia, ce am cumparat ? Pai pentru mine nik, da i-am luat lu'Gizmo neshte jucarele faine pentru mos si citeva hainute, ca deh, un baiet au mama si tata ! Si de graba ce am avut, am uitat mango-urile si morcovii pe undeva, ca acasa nu le-am gasit ! Neuronu', bata-l vina !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Duamna cu nume de floare...merci pentru tuicomicina..vazut Mielu'...cu ochi de mitza:)
Iar tu ai de la mine diploma de mama eroina..graviduta cu greturi continue...plus posesie de una bucata Miel...

Mergi la inceput

Trafic da...eu peste o oar ma apuc de treaba...
Alice ...se intimpla si la case mai mari!
Eu sint ca o moara stricata...voi chiar nu aveti animalute din plastic?

Mergi la inceput

papa, i-ai scris scrisoarea lu` mosu`? vezi nu uita sa treci tastatura
olivia, 10km de tine? se mai lasa si cu larva?

Mergi la inceput