Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, am vazut in metro, da` nu stiu daca-s de aia de care cauti tu...

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cica numai 8 km ...cred ca a fost in ocean..ca m-am uitat dupa larva..si nu am vazut-o...
Eu pusesem link-ul ce vreau eu..din astea:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6022593156&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1#ebayphotohosting

Sint si aici dar mici de vreo 2-3 cm...
Si cum ramine cu ?9...???

Mergi la inceput

olivia, pai cit de mari le vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

kim sa stii ca Mielu chiar a primit nijte animalute din alea de la Fisher Price o zebra un hipopotam si un delfin! Si o sa-i mai iau si eu ca sunt mai multe seturi si poti sa faci ferma jungla etc Chir se joak cu ele! Am vazut si la magazin din astea de care ne arati tu! ce anume te intereseaza? ********** Duamna peserike daca e sa marturisesc as minca nijte sorici yammmmyyyyyyy***************** mbre e 70 de euro o tastatura si nu-mi vine sa iau in cond in care Catrina zapaceste laptoapa in fiecare zi M-am consolat ca-mi iau la anu alt computator pe care sa-l tin sub cheie hehehehe*********** alice ia o tzuica sa te integrezi in "trafic"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Am vazut la cineva care primise din Ro, animalute cam de 15 cm (dintr-un plastic dur) sa zicem girafa..asta-i doar un ex...asta vreau! Nu din alea care se pot inghiti de mici ce sint. Noi avem doar un calut asa...si intr-o ora a stiu ce-i ala...asa ca ma gindeam ce sa ma mai chinui cu carticelele? Asa cum spunea si Papa..chiar se joaca cu el!
Editez..papa...am cautat la Fisher Price..aici in US nu au animalute :((((

Mergi la inceput

Eu v-am pupacit...ma duc la treaba....of ce chef am...ca deh este vineri!

Mergi la inceput

da, sunt, in we merg in metro si ma uit, daca gasesc vrei sa-ti iau? da` zi-mi exact ce si cum, sau nu conteaza, animale sa fie?

Mergi la inceput

Multumesc Carmen esti o dulce ca te-ai oferit...o sa-mi anunt rudele sa-mi cumpere de la metro ...am o prietena care-i acum in Buc si poate sa mi le aduca ea...
Poti te rog sa te uiti cit costa?Mercic ..again.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

iete in cicni minut va pun un serial cu Mielu ITista sa vedeti de ce nu merita sa investesc in tastatura

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Io nu reusesc sa ma concentrez deloc....am citit tot ce ati scris si n-am tinut minte mai nimic....
Daria- eu nu-l mai ung cu nimic pe Danut decat cand e rosu la fund cu Nivea, baie ii facem zilnic sau la 2 zile si o data pe saptamana pe cap, ii place apa calda, insa nu-l lasa taica-su sa se faca rac fiert
Roxana- ce face alpinistul? cum a reusit sa se cocoate Pat tocmai pe birou ? ca doar nu se poate urca pe ergonomic....sau poate? tu plecat-ai in delegatie ?
Olivia- felicitari pt reusita de a introduce canuta si de a scoate suzeta. Eu am incercat dar nici nu am insistat pt ca-s obosita seara ca un caine si vreau sa-si bea laptele odata si apoi sa doarma si sa ma pot odihni si eu, sau sa vad un film, ca simt uneori ca ma dezumanizez, asa ca-i dau liber sa-si vaneze suzeta si gata....vedem mai incolo ce se intampla.
Papadie- vaz ca rezisti eroic acolo pe campu de lupta, io te admirez nespus cand aud prin cate peripetii treci cu Mielu patinator si in plus mai ai si greturile pe cap....esti fff puternica zau, io nu stiu daca as face fata asa bine
Carmen citii despre tucurea .... a revenit mucii ziceai? Iar vine weekendu`?
Alice- trimit io sorici de la nea Vasile al nostru

As vrea sa ma exersez intrale cozonacilor in weekend dar zau uite iar am clacat, scuzati-ma ca-s asa lamentacioasa, insa acum i-am postat sticla de lapte la ta-su (asta pt ca si-a bagat nasu si mi-a zi ca nu-l educ bine, nu-i vorbesc cum trebuie, nu am atitudinea corecta fata de copil de aia ma joaca pe degete, ca l-am facut un razgaiat si asa mai departe....hahaha...vorbeste dansul care nu-l serveste decat maaaaaaxim o ora pe zi, restul 23 de ore fiind apanajul meu...si bunicii se mai gasesc sa vina cu tolba de sfaturi dar cu nimic ractic, ia sa puna umarul fiecare sa pot iesi si eu 2-3 ore pe saptamana in oras fara sa ma sufoc alergand doar pana la alimentara sa ajung intre mesele lui ca sa-i prepar totul, de la suc la pireuri.....si dupa ce pune fiecare umarul sa mai dea sfaturi sa vada daca e asa simplu sa dai cu gura ca nu face altu bine educatie unui marmotel de 16 luni cu personalitate cat cuprinde....deci asa, ziceam ca i-am pus sticla de lapte in brate ca s-a dat mare ca el il adoarme rapid, nuuu ca mine...hihihi si acum il aud de aici pe Danut cum chicoteste, chiuie de zor si topaie in pat)
Acum pe bune, io nu ma plang insa am si eu zile cand ma ajunge oboseala, se acumuleaza, saptamana asta am smotruit toata casa, am alergat si la aprovizionari pt pomulet, ca tati zice ca la asta nu se pricepe, am fost tot pe fuga, si in plus am tras cu cascada Niagara all week, ceea ce ma indispune ca de obicei, ma da hormonal peste cap cumva....mi-e cald tot timpul si ma simt obosita, plus ca tre sa-mi schimb pampersul tot la 2 ore si noaptea in primele 2 zile,..... na, ce zicea, in logoreea asta? in esenta ziceam ca una peste alta saptamana asta n-am fost in cea mai buna forma, si acum pe finalul ei am cedat un pic nervos, desi am facut fata onorabil pana azi...si poate mai faceam daca se gasea si sotul sa vada ca-s la capatul puterilor si sa il ia pe Danut la joaca putin nu sa mi-l puna in carca cu pretextul ca eu -am invatat prost, eu sa-l dezvat, ca el nu are cum....

hai ca m-am descarcat nitel, daca va suparati.....ma supar pe voi :)) daca nu aici, unde sa caut si eu intelegere, sfaturi si suport?

Mergi la inceput