Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

kim uite asta a primit Catrina http://www.fisher-price.com/de/world/products/product.asp?id=32869 Dorsilia tots barbatsii e la feeeeeeeeeeeel Ia si bea o tzuica si acu iaka de ce nu ma indur sa iau alta tastatura http://community.webshots.com/album/524062590LmiAkD explicatia pt cutia pe care o s-o vedeti in poze este urmatoarea Catrina intra pe sub masuta se cocoata pe canapea o escaladeaza se urca pe pervaz si de acolo isi da drumul Ei bine inima mea nu rezista chiar la atata

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna seara!

Stie cineva de Adema? Ce face?

Corianai, spui de Eva ca nu vorbeste....Andreea face maine 1 an si 5 luni si nici macar nu-mi zice mama...stie doar de pisica cum face"maaaaa"...asta trebuie sa fie "miauuuu". Ea asa intelege mai de toate numai ca nu-i vin cuvintzelele...in limba ei in scghimb orice spune.

Papadie, data viitoare asteptam vesti mai bune....scumpa foc Mielutu'

Olivia, felicitari pt. suzeta....da' cum adica fara biberon? Nu-i mai dai laptic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nooo, e total Mielu, zau.....Doamne si ea e alpinista?

No, hai, ca nu-s toti barbatii la fel, cum nici porcii nu-s toti la fel....ezista rase diferite :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dorsilia

nooo, e total Mielu, zau.....Doamne si ea e alpinista?

No, hai, ca nu-s toti barbatii la fel, cum nici porcii nu-s toti la fel....ezista rase diferite :)

ezicsta nu zic nu doar ca albul romanesc e "the same"!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Cine zice ca nu vb copiii? Nici Danut la 16 luni implinite nu zice decat mama, tata, cam fara adresa, si face ca animalele domestice mai putin ca gainile si cocosii...ata nu stie...cotcodac e greeeeu si cucurigu si ma greu

Papa...are o fata mielusica ta....si niste oki superbisimi si la culoare si la forma, emana toata smekerie din ea, oare de la cine o mostenit spiritul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

papa, acu inteleg mai ghini di ci nu-i scrii lu` mosu de tastatura pune o poza si cu tine, sa te vedem, arata-i la mel cum se tine aparatu`...
lioooo, toate ti-am zis s-o lasi mai moale cu treburile si sa-ti vezi de suflet, no c-ai ajusn la vorba noastra, so, cind iesi cu fetele tale la o coconiada?

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Olivia eu i-am cumparat 2 seturi de aminale domestice lui Danut asa mari neinghitibile, asa cam de dimensiunea unui pisic nou-nascut, fiecare cu 100 de mii, si sunt destulem, cam 13-14 intr-o punga.... se pot chiar roade ca nu se rup bucati. Sunt de la porci, vaci, cai, magari, gaste, rate, berbeci, oi, capre, cocosi, caini, pisici, tauri, (iepuri nu am vazut) sunt destule oricum, colorate frumos, si cu un garduler ca un fel de tarc....ma rog, se joaca si cu ele insa nu grozav de mult

Mergi la inceput

Carmen, ce coconiada? n-am coconiada acum aici cu voi? pai voi ce sunteti? am si acci in bloc o mamica da zau daca mi e mai face chef de asa ceva....vreau sa belesc okii la teveu, sa mi se faca masaj si cam atat, aaaaa........si vreau la Mall, sa stric niste bani, aia cred ca maine....Daca o vrea Cel de Sus sa fie ok totul, ca asta seara vazui neste muci aratandu-se la nasucu nostru, da sper sa-i fi speriat cu baita ferbinte

hahaha-aici ploo cu galeata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Papa,mai rezisti?Sa treaca greturile repede,pupam mielu frumos si cataracios,si baga o tuicomicina si-aci ca bate vantu si e frig
Mai fetelor,da ce-o fi cu cupiii astia cataraciosi?Ca Alex escaladeaza scaunul de masina care e pus langa canapea,de acolo isi da drumu pe canapea,se ridica si din picoare se arunca pe tine daca esti in trecere...sporturi fff extreme...
Papa,muci n-avem,avem rosu-n gat...
Oliv vazusem in Cora ceva animalute din astea,erau vreo 70.000lei punga,da mi s-au parut cam mici...si eu le caut pe alea de la Fp de care zicea Papa,n-am gasit inca,decat cu toata ferma...
Carmen ceva nou pe la ieshi?Vreo haina scuturata,vreo mancarica arsa?
AndreeaB daca vrei nr de telefon al pediatrei da-mi un pm si ti-l dau cu draga inima.E la Budimex,nu stiu daca ti-e la indemana...
De vorbit eu nu ma plang ca vorbeste teroristul...si vrute si nevrute....am facut greseala sa-i zic ca-i pap curu(nu buca cum zic de obicei) si urla in disperare prin casa,la telefon(el cu oricine vrea sa vb la aloi)cuu... si o tine asa de ceva vreme,am zis ca uita......asa ca am o maimuta vorbitoare,zici ca-i moara stricata
Mai revin ca sunt inca in zona
PS Dati-mi ceva idei de papa de pranz,nu de alta da' poate maine nu mai face greva foamei,sa fiu pregatita

Mergi la inceput

dumna pasarush nu te rade ca se infige mielu la camera de zici ca e ciucalata! Dorsilia mamika da ia-ti si tu "timpul tau" poi la mine cin e vb de dush epilat manechiurat si alte cuconerii e sfant nenika! cand e vb de somn dimineata si la prinz simbata si duminika e sfant nenika! si la magazinele cu cercei parfumuri pantofi etc tata lu mielu pleaka cu odoru "loku de joaka" si io-mi fac de cap cu cardu ah plus ca acum gateste deoarece din vina lui vomit! am aspirator nou ca deh avem pisika si lasa par si tb sa aspir des (dar periat si aspirat peste tot e o sarcina care ii revine idem dusul gunoiului) plus ca de sarbatori io nu stiu ce-i aia cozonac & co (nici makar nu stiu sa fac pe iar pt tacsu mielului e o pasiune sa faca din astea)! asa ca da militaria jos din poooooooooooooooooood! aa si eu o aud de sub dush pe mielu zbierand dar ma abtin sa ies!

Mergi la inceput