Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ioi Ioana, cu cheile mergem afara de cand stie sa mearga, eu incui usa si-i dau cheile in mana, acum le tine in mana dar nu vrea sa mearga ...degeaba, e ca amortit, cum da cu nasul de aer, cum se pleosteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Dorsilia eu zic sa nu-l mai iei pe Danut in brate ca o sa te alegi cu niste dureri cumplite de spate. Aici toti copiii stau in carut cat ar fi de frig, ia si tu o patura si inveleste-l daca ti se pare frig. Nici Eva nu sta chiar asa linistita cum vad eu ca stau ceilalti copii, dar o leg bine-bine in hamuri si nu are incotro. cred ca e si chestie de obisnuinta, daca nu-l luai in brate nu-ti cerea, acum va fi mai greu sa-l dezveti, dar merita sa incerci. Si nu-l forta sa mearga o ora pe jos, aici copiii stau in carut si la 3 ani, mai merg pe jos, mai urca atunci cand obosesc, e mai confortabil pt toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Corina, normal ca eu sunt de vina, asa-mi spune si taica-su, ca eu l-am invatat prost, oh, asa-mi vine sa ma dau cu capul de pereti cateodata, cum reusesc sa fac atatea greseli? acum ca sa-l dezvat tot el o sa sufere saracul....
Si la -4 grade nu ingheata in carucior cu tot cu patura? Ca taica-su zice NU in mod categoric caruciorului pe vreme rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am re-revenit. Am fost pe afara pana pe la 12 juma`, apoi am papat si iarasi afara ca altfel e jale.
Lia - io o imbrac gros pe Giulia. Cum se vede si-n poza are manusi, fular sa-i tina capisonul la ceafa, caciula, capison daca e vant sau ninge sau ploua. Avem body fara maneca si cu maneca lunga, bluza grosuta si vesta, ciorapi lungi plusati, sosete si cizmele imblanite si cosmonautul captusit. Asta e, asa consider eu necesar si ea nu risposteaza, stam afara foarte mult. Cu mersul ... eu nu pot sa o tin pe Giulia nici in brate, nici de mana, ea vrea doar sa alerge ca bezmetica
Polux - asa e, florile alea nu mor, mai ales ca peste zi mai da si cate un soare cu dinti, dar seara e frig de tot. Dar nu ne opreste.
Corianai - a avut succes la mandra ta, balansoarul ???

Gata, merg sa vad de ce canta si nu doarmeee, io`s franta, noah sa nu credeti ca am lucrat ceva, da de unde, am fost in plimbari si a fost bine. A, a alunecat pe gheata si a facut o mutra si dup`aia tot acolo s-a dus, deh, nu ajunge o data sa pice, mai tre` repetate fazele

si o zi frumoasa !!!

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

apar si eu din ceatza trebilor.
eu recunosc ca il imbrac mai subtire pe Pat dar el e taare rau de caldura! adica body, pulover si geaca groasa. ciorapi lungi, pantaloni de ski si ghete imblanite.
duminica iesim noi in zapada ca a fost superb. credeti ca stat cu manusi??? aiureaaaaa. si le-a scos in 3 minute ca el trebuie sa se joace in zapada. am plecat din parc dupa 30 de minute ca avea manutzele bocnaaaa! adevarul e ca era minunat, liniste, muuulta zapada si ninge ca in povesti. asa zile....sa tot fie in vacanta!
Lia, imi pare rau, dar nu am ce sa te sfatuiesc. Pat e inebunit dupa luminitele astea de acum si de abia il urnesc de pe langa vreo vitrina. dar de ce NU categoric caruciorului? nu inteleg. anu trecut nu il scoteai in carucior pe frig? cred ca asta e solutia daca nu vrea pe jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Lia draga, Vicu iese zilnic afara (mai rarutz in w/e cand e duamna ma'sa un pachet de oboseala, dar si atunci o juma de ora pe seara). De imbracat: body cu maneca lunga / scurta, depinde ce a purtat in casa pana atunci, o bluza de corp, un bluzon cu fermoar sau o helanca pe gat, ciorapi de bumbac, salopeta cu dublura, geaca, caciula legata sub barbie, fular sa-i tina gluga pe ceafa, ghete (care-s cu un nr mai mare). Plimbarea cu bona e in carucior pana in parc (cca 15-20 min) sau cu autobuzul si apoi la pas prin parc. Cu mine plimbarea e, in general, pe langa bloc, asa ca traseul il alege 'mnealui. Cand vrea sa il iau in brate incepem joaca de-a ascunselea dupa masini sau eu merg inainte si el plange mergand dupa mine (asta numai daca nu e obosit, spre sfarsitul plimbarii). De regula dupa vreo 20 min incepe sa mearga mai greu si oboseste, asa ca ne intoarcem acasa.

Succese multiple!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dupaamiaza ! Ce soare frumos a iesit azi, friiig insa si in unele locuri bate vintul cam tare, dar la soare e asa de biiine ! Am iesit in parc putin, ca nu ma lasa inima sa tin copilul in casa pe un asa soare, noroc ca si eu am parcul la doi pasi linga bloc si putem sa mergem si fara de carutz ...
Lia, imi pare rau ca te invinovatesti atit, nu este cazul insa, nimeni nu este perfect si nu exista niciunde indicatii precise de cum este cel mai bine sa faci ! Nu te mai chinui atit, pe cuvint, si eu mai primesc admonestari de la sotul meu cum ca imi cresc copilul prost, ca il invat cu narav sau dastea, dar eu nu pun la suflet ! Nu-i convine, sa faca schimb de locuri cu mine, sa vada daca face fata !
Si eu il imbrac mai lejer pe Andrei, body cu mineca lunga, un pulovar cu git, geaca groasa, care are si gluga, ciorapi lungi, pantaloni dublati cu blanita si ghete imblanite in picioare ! Fularul nu il tine neam la gura si nici manusile in mina prea mult, doar daca este atent la altceva, dar in cele din urma le da jos !
Asa ca cheer up si sa stii ca nu esti singura, eu am momente cind am senzatia ca intru in vrie de atitea ginduri ... mie una oboseala fizica mi se pare joaca de copil pe linga cea psihica !
Pupici si ... pupici muuulti, hhehe, ca ma lasa neuronul si nu mai stiu ce-am vrut sa spun !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna,buna, iata ca mai apar si eu pe aici...
Ce sa va spun...toate bune,Bogdan a inceput sa vorbeasca ca lumea, stie o multime de lucruri sa le numeasca,deja leaga si propozitii...oricum in top sunt "pomu" si "mociu", stie toate vitrinele si toate decoratiunile din zona.
Cea mai tare faza...stiti reclama ai cu puiul light...are cantecul ala cu gainusa cea motata...eee...intr-o seara dupa ce l-am culcat ma uitam si eu la un film si in pauza la reclame a bagat clipul asta...s-a trezit fratilor din somn,s-a ridicat in fund si a inceput sa cante "cocodac cocodac"....am crezut ca fac pe mine de ras.... de unde trag concluzia ca al meu copil chiar e dependent de reclame...toate le stie... AAAAA...si noaptea a inecput sa se trezeasca din somn si sa zica "mama mociu pomu becu". E belea!!!!
Miercuri e petrecerea la firma cu mosu', abia astept sa vad cum reactioneaza. I-am luat deja si cadou, un mas cantator si dansator...stiu ca n-o sa reziste prea mult, ca si orga de mos Nicolae, dar macar ii fac pe plac.
In rest...toate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, dar cred ca eu sunt o mamica cam inconstienta... Eu il imbrac cu ciorapi lungi (atit, nu si soseste si altceva; ciorapii sunt simpli, de bumbac), un body cu mineca lunga (cu care sta in casa), pe deasupra un tricou cu mineca lunga (nu pe git, ca nu avem) si atit. Pantalonii sunt reiati cu dublura de bumbac, iar hainuta este pufoaica... De scos il scoate in carut (nu am nici aici patura...) si mai si doarme dimineata, iar in parc il da jos si merge pe jos tinut de minuta...Nu prea inteleg, Lia, de ce sotul tau e contra carut cind e frig...?? Si e mai bine sa il cari in brate???

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna fetele!

Iau o pauza de pregateli ca sa va salut,l-am omarat pe bietul purcel,acusica e pus frumos in pungute la congelator,carnatii i-am efectuat aseara,azi am facut si toba,imi mai raman de facut sarmalele si caltabosul in ajun si gata.
Sper ca sunteti bine sanatosi cu totii,nu am avut timp sa va citesc,pupicei pt.toata lumea si ne auzim mai pe seara,daca termin....

Mergi la inceput