Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 11

Dorsilia spune:
Dragi mamici...va rog sa-mi ziceti...scoateti copilasii afara la -5 grade, de cate ori pe zi si cat de gros imbracati si cat timp si daca suporta manusile, cu fular pe gura, in carucior sau nu? stiiiu ca-s multe intrebari da-s marunte :) please astept vesti de la voi

corianai spune:
Eu as scoate-o pe Eva si la -20C, de altfel asa o sa si fac la munte. Fular pe gura nu a avut niciodata, de fapt nu suporta nici fular, nici manusi. Salopeta groasa, caciula cu urechi si gata... aici asa stau copiii si in ploaie, si in zapada, in orice conditii.

roller025 spune:
Buna ziua!
Am revenit pe baricade. Am citit din urma si am vazut tone de poze.Toate fromoase, fromoase: si Catrina si gasca lui Iren si "baietoasele" Daria si Giulia (de ce baietoase?) si Ilincutza...
Io mi's cam zombi dupa un w/e incarcat: vineri noaptea party la job (fara sot - Gabitza ca bine zici, ce bine a fost), sambata a trebuit sa am grija de cupil si de socri, sa gatesc si alte cele, (capul meu ca o banita spunea alte cele), duminica au plecat socrii si sotul a considerat necesar sa se relaxeze
Rezultatul:
Asa ca, Lia, nu esti singura in situatie si duamna Papa are dreptate: albul de Romania se cizeleaza mai greu...
Asa ca deseara, la petrecerea de Mos pentru Vic, ioam sa socializez cu colegii si tati o sa fie pe post de doica (asta daca m-o lasa Vicu...)
Va pupu pi toati!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mimilinca spune:
Lia ciocarlia, cand gradele 2,3,4 este cu minus brrr,(prea cu minus nu, ca mi-e mie frig dupa aia)o scoatem pe Ilinca fara carucior, sa se miste incolo, incoace sa nu inghete prea tare. Cu combinezon, caciula urechi, manusi care mai mult nu le tine si fular pe care eu il mai trag peste gura, mai ales de cand mi-a facut rosu in gat destul de nasol, cu febra si tot tacamul... numai ca ea il musca, morfoleste si dupa scurt timp este plin de bale , asa ca renunt.
Cand este vant nu o scot. Uneori iesim si seara la plimbare, mai else acum de cand sunt luminite, dar nu mult 20-30 minute. Peste zi, cam o ora, depinde cat este de frig.
Bona o scoate cu caruciorul si o da jos imediat ce ajun in parc. Noric ca stau f.aproape de parc.
Dana, ! Distractie placuta in continuare

leeloo2004 spune:
Mda, si Stefan este scos afara indiferent de temperatura - daca sunt prea multe grade sub 0 sta cam 1 ora, 1,5 ore. Poarta caciula peste urechi, hainuta-pufoaica si pantaloni dublati si manusi. Eu fular nu i-am pus niciodata si nu cred ca-i pun nici acum ca nu sta cu el deloc. Daca bate vintul mai tare ii pun peste caciula si gluga de la haina. In picioare are cizmulitzele si cam atit...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

corianai spune:
Am uitat ceva, eu am si o patura groasa pusa jos la carut. Daca se intampla sa adoarma mandra in timp ce ne plimbam o invelesc (cand nu uit) Dar nu prea am eu norocul asta.
Ningeeee!!! Astept sa se trezeasca si o scot afara sa se joace cu fulguletii

g_ioana spune:
Si noi iesim afara indiferent de cate grade minus sunt(doar daca bate vantul tare sau ploua tare nu iesim)Bona o scoate cam de la 10.30 la 12 iar eu o scot de la 17-18,imbracata in salopetica matlasata si gecutza groasa cu caciula cu urechi si manusi.Fularul este doar ca sa-i tina gluga bine sau ca sa o prind eu din zbor cand se impiedica.Nu iesim cu caruciorul, in schimb trebuie sa urcam si sa coboram toate rampele de la magazine sau farmacii.
Eu am gasit cortul la Metro iar daca azi mai face un somnic dupa-amiaza cred ca il instalam, pentru ca de Craciun s-ar putea sa nu fim acasa.Si adevarul este ca eu sunt tare nerabdatoare sa-l vad instalat.
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii

Dorsilia spune:
Doamne eu nu mai poci....am scos copilu afara ca e un grad, soare frumos, nu e cald, normal, dar e placuta atmosfera, aer curat....si NU STA SA SE PLIMBE SI EL CA TOT OMU`, MI SE URCA IN BRATE IN DOUA MINUTE SI FACE CA NAIBA DACA NU-L IAU, zau, eu am zis ca nu-l mai scot afara pana la primavara...de cate ori vreau sa-l duc afara dureaza un sfert de ora minim imbracatul, ca nu vrea, il intreb si da din cap cu putere ca NU vrea afara, cum ajunge afara trage sa intram in bloc sau sa se urce in brate cu orice pret, el niciodata nu cere afara si nici n-a cerut, nici in vara, singurul loc unde vrea sa mearga si pt care face orice e baia, sa se joace in apa, atat vrea la orice ora din zi si din noapte.
Sunt intr-un impas major, vara-toamna il luam cu carutul si-l basculam in parc dar acum e ceva de mers pana acolo si mi-e ca-mi ingheata in carut pana acolo, si oricum si acolo ultima data cand l-am dus cu masina tot calare sa se urce in brate a stat...de ce oare, vad copii ce merg de manuta si o ora si doua ore cu bona, cu mma, cu bunica, el nu. Pai nu e normal sa stea atata timp in casa, dar nici eu nu-l pot cara pe un bebelas in brate, o ora. Maxim 30 de minute apoi simt ca-mi pocneste spatele. Si am incercat sa-l duc cu vorba, "uite, hai acolo pana la banca aia, hai pana ala copilul ala, hai sa cautam o picicuta, hai la nenea ala sa vedem catelul, hai sa ne uitam in vitrina la magazin...etc etc etc..." degeaab, nu-l intereseaza nimic, ori in carut unde adoarme in 2 minute, ori in brate, ceea ce mi se pare un pic aiurea cata vreme stie sa mearga bine si nu are discomforturi, ghetele sunt bune, hainele nu-s stramte, ....oh, am obosit scriind si descriind....ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, voi treceti prin asa ceva sau suntem unicat cu aversiunea asta de a merge pe jos pe afara?
PS: 1. o sa postez si la "parintii..." sa vada cat mai multe mamici subectul, poate se aduna de vreo rezolvare ca-s disperata
2. iar am cazut in perioada insomniilor crunte, sunt necajita tare tare

g_ioana spune:
A mea este smechera, la bona nu se cere in brate in schimb la mine sau la tata, da.Dar am smecherito eu mai tare i-am dat de lucru, o sacosica cu ceva zanganitor inauntru(o cheie,un spray,etc)sau o lopatzica si atunci merge de manutza, in timp ce zangane de mama focului sau loveste cu sacosica in orice intalneste in drum,adica face treaba, ca ea este o harnica tot timpul.Eu stiu, incearca si tu Dorsilia poate se prinde si la piciul tau.Sau facem tzopa-tzopa pe canale,ca daca nu este cu zgomot nu are nici un efect,si avem canalele noastre
,testate de toti picii din parc!
http://photos.yahoo.com/gorodeii

Dorsilia spune:
si pe sub salopetica se le mai puneti
Eu ii dau o bluza cu maneca lunga pe piele, de bumbac, peste aia ii pun o bluza cu gat, tot de bumbac, peste ala un pulovar tricotat de lanica si eventual o vesta, in jos are ciorapi lungi si pantaloni dubli.
Caciula cu urechi si geaca cu gluga. Fara manusi si fular.
Cine mai stie cum se numea sedativul ala naturist? sedativ pc oare?