Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Breeee, stati ca m-am nerfozat....]
Cum adica ne dau sotii nostri minunati peste maini despre cum crestem cupii? Ce ar fi sa ii lasam pe 'mnealor in papucii nostri freo saptamana, nu mai mult (da' nici mai putin ). Sa vada si ei cum e sa le faci pe toate si dupa aia sa vina cineva sa iti spuna ca nu e bine...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Uau, Dana, asa ar trebui, da' nu ti-e mila de saracii copilasi?? Ca vai mama lor o saptamana cu tati in rol de mama. Sau, ma rog or fi si exceptii, da la noi ar fi jale cu asemenea schimb de roluri ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehehe, Dana, io tot ii zic alui meu sotz(asta mai ales cind tot spune ce greu e la muncile lui) sa facem schimb, da' nu vrea si pace buna !!!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata.
Eu iar la scoala, dar relax, fara teste, examene etc.
vad ca v-ati chefuit in weekendul acesta.Gabita si Dana, deci asa v-ati facut de cap fara soti?
Dana, stim cum e cu men "made in Ro", ca si noi avem una bucata acasa, dar eu cand ma enerveaza il dau pe "mut", adica il ignor.Desi de la un timp vad ca nu ne-am mai .Piu,piu sa nu-l deochi, ca prevad ca ne vom lua de par de sarbatori.Nu de alta dar am sa-i sar in cap ca din cauza lui stau eu fata fata acum, si ptr ca sarbatorile departe de casa sunt un pic mai depresive.
Ufff, iar ma nerveaza calc de la scoala, ca nu-mi da voie sa vad pozele.
A si spuneti ca e safe daca puneti bradul pe masa sau undeva sus.Nici o sansa. Mandra mea in 10 secunde era pe masa, langa brad si rontaia bomboane de cioco, cat timp s-a ridicat maica-mea de langa ea sa raspunda la telefon (eu sunasem...)asa ca in fractiune de secunda a aruncat receptorul si s-a repezit la copchil, care urla ca de ce ii ia de pe masa.

Hai ca fug la clasa, dar in 2 ore am alta pauza. See you later.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, cred ca si unor cupii le-ar prinde un tratament de asta, shoc... Stiu ei, cine sunt...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Da' ce te faci daca nu functioneaza schimbul?! La noi de pilda n-ar merge, ca Eva e cand o las cu tac-su. Si cu Mara e cuminte, numai mie mi se urca in cap.... Asa ca Lia nu esti tu singura care a razgaiat cupilu', stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mama, Andreea, m-ai dat pe spate!!! Asa de harnicuta ai fost? Si te si pricepi sa faci "porcarii"! Bravo tie!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahha da buna ideea cu schimbul..mugur cica va fi in conced de maie....sa vad cat o sa stea cu Patrick! ca pana una alta se coteste zicand ca se duce la ai lui ca le vine mobila de bucatarie si tre sa ii supravegheze pe msesriasi. ha ha ha.
in alta ordine de idei iepurele e gutunariit raaauu! are okii rosii si ii curge nasu'..ce mai..din alea grele. nu prea are febra, pana in 38...dar e naspa. vai de el.
intre timp incarc niste poze pe webhots de la intalnirile noastre cu mosu de spatamana trecuta, revin cu linku'!\am revenit, poftiti de vizionati!: http://community.webshots.com/photo/523150189/523614050FqZjRa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

L-am vazut pe Patrick, si io si Giulia si a chicotit de bucurie, deh, ochii aia ne-au magnezitat pe amandoua

Uitati, am gasit si io poza, nu prea prin io fazele de distractii ca io de obicei sunt la treburi, sa ziceti voi cu cine seamana mai mult Giulia (nu ziceti de urechi ca`s ale mele)
http://community.webshots.com/photo/439300887/525602563RewTdI

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, !!! Suuuper pozicile si sanatate si pupici muuulti iepurasului racitutz !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput