Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 10

szivarvany spune:
Good morning !!! Si e goooood ca`s in concediu 3 zile, adica muncesc de le rup (cum se vede) pe acasa .
Iren - am vazut pozeleee, sunteti frumosi-frumosi !
Kro - serios ? Sar`na !!! Si pozele ... chiar nu se vede nimik ???
Lia - io nu m-am suparat la faza cu baietoasa, pen`ca asa e, mai ales cand iti trage cate una daca nu-i intri in voie, cand se joaca cu masinile, cand iese din noroaie
Andreea_s - cum sunteti ??? Cum au iesit analizele ???
Fug la smotru, sper sa mai intru sa va citesc !!! Apoi mergem afara ca-i fain, a nins si acum e inghetat bocna.
Si apropo brad: cumparam unu` natural, dar mai mic si-l popotonam undeva
Si de ieri Giulia una`ntr`una canta asa: taaaatiiiii, mami, taaaatiiii, mami si apoi ceva in chineza, apoi adauga un cuvant care seamana leit cu "copacii", de unde a scos-o nu stiu, se mai distinge cuvantul "baetzi" si ltele in limba ei, apoi termina cu un Giuiiaaaaa
http://community.webshots.com/photo/439300887/524822103Lxmqma
O saptamana faina sa aveti !
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX ! Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

corianai spune:
Neata,
La noi a venit mosu no.1, care le-a adus fetelor cadourile care erau prea mari ca sa incapa in masina, asa ca nu le puteam lua cu noi la munte. Adeca un calut-balansoar pt Eva si un glob pamantesc maare si frumos cu lampa inauntru pt Mara. Am reusit sa rezolvam si cu restul cadourilor, Eva va primi un pui de cimpanzeu simpatic foc si desteptel, se misca, bate din palme, te ia in brate, papa din biberonul lui in forma de banana. Tati a zis ca seamana leit cu ea si e a treia cupila pe care o doream eu, ca cica alta nu mai capat... Pt Mara am luat un urs Carebears cu dvd si mai luam pt ziua ei un abonament la curs de dans (care de altfel costa de ma inteapa inima, da ce sa-i fac, asta e comanda) Am luat si pt verii fetelor masini si tractoare si m-am indragostit de un robot la fro 100 euro care nu stiu ce nu facea, ca facea de toate...
Revin, ca s-a trezit fiara!!

roxanaz spune:
neatza neatza!
am stat sa citesc tot capitolul asta ca de, avuserati ditai chefu de vorba!
sa o luam in ordine:
Olivia yucks, cutremur? bine ca e totul ok. animalutze, misto idee. eu i-am pasat lui Pat caii mei de plastic de cand eram mica si e tare fericit cu ei. cu baia e ok, de acu vreo 3 saptamani. cu animale de plastic urlatoare in cada si fostul termometru care acu e pe post de stropitoare.
Papa hahahaha cool pozeleeeeee!!!
Liliana e buna stratagema cu lasat copilu sa chitzaie cand are nervisori. asa facem si noi si ii trece rapid....parca e pustiu ala din filmuletul de pe net!
si noi o sa facem brad mic, natural, cocotat pe o masa si ancorat bine. sper sa supravietuiasca.
mai fetelor voi radeti de mine....cum adica cum ajunge pe birou? pai pe scaun si sus pe birou sau fotoliu/birou. punct. in 30 de secunde. si se urca pe scaunul rotativ, bineinteles! cum nu?
eu m-am intors cu bine, a fost drumul uscat ca in palma. sambata seara am avut intalnire cu piticii de pe forumul de cta. Patric a fost marait si nervos cum nu a fost el niciodata...asa ca nu prea ne-a tihnit. dar a stat la Ms in brate si chiar l-a pupat.
incerc sa revin later....o zi frumoasa sa aveti!

g_ioana spune:
Neatza fetele.Si la noi a venit mosul, cu un brad(artificial si necocotzat si neancorat inca)Mandruta era pregatita de seara ca a doua zi va aduce moshul un brad asa ca dimineatza reactia ei a fost pe masura a chiuit si a batut din palme cand l-a vazut, iar ieri toata ziua s-a invartit in jurul lui, a pus mana pe globuletze, pe beteala, pe tot ce ajungea ea, asa ca a fost ocupata toata ziua!!!Cred ca eu sunt o mamica un pic ticnita, i-am luat din Metro, "play house" adica un cort dragut si foarte frumos colorat si abia astept sa-l instalez(taticul a zis ca ni-l instaleaza in fatza usii
ca el nu mai are loc de noi)!!Si mai trebui sa indeplinesc si cererile Mariei catre Mos Caciun: un "caiucioi"(pentru papusi) si un "cocodil" dar neaparat de culoare verde inchis!
pupici si spor la treburi
http://photos.yahoo.com/gorodeii

polux spune:
Neata fetele.
Iar e luni, dar la mine nu mai conteaza, caci sunt in vacanta, si nici chef de smotru nu am.Ma mai duc eu la servici(liceu) zilele astea, dar nu e ca la college.
Daria, pai cum spui ca e zapada si e bocna, cand eu vad floricele portocalii in ultima poza de ieri dimineata.?Gata smotru sau e doar inceputul.
Caro multimesc de urari. O sa incerc sa ma distrez in vacanta, dar tare imi e teama ca nu o voi face.Unul ca, pentru mine Craciun inseamna familie, si acum cineva drag mie, sufletul meu cel scump, imi va lipsi de sarbatori. Si doi, pentru ca sunt in doliu si nu ma lasa inima sa ma distrez. Dar ma voi bucura de libertate si de compania prietenilor si voi vedea Canada si Niagara si ce se mai poate vedea pe acolo.
Mai e un pic si vine mosul...., sper ca ati fost cuminti. Sa nu uitati sa puneti prajiturele sub brad , mosului ii plac tare mult.
Pupici
Liliana
Fug la somn, caci iar umblu creanga pe DC la ore mici.

corianai spune:
UUUFFFFF!!! Iar mi-a facut-o Eva!!! Mi-a sters dintr-o miscare tot ce va scrisesem cu atat truda
Ziceam ca Pat e un baiat taaare curajos daca l-a pupat el pe mos!!! La noi primul contact a fost la fotograf, mosu le-a luat pe amandoua in brate, ca daca o lasam pe Eva singura nu stiu ce iesea... oricum pozele au iesit prost ca Eva se tot intorcea si se uita urat la el, asa ca a iesit cu cea mai ciufuta mutra posibila
Si mai ziceam ca ce mi-a placut de Catrina, ca e ditamai donsoara iar eu nu am mai vazut-o de cand era bebic.
Si mai ziceam si ca Eva se cocoata peste tot, pe mese si birouri si distuge tot mai ales la Mara in camera. Si atunci se oftica sor-sa si o pune in fund si o prelucreaza, cica au sedinta.
Aseara au facut o faza bestiala, a venit Eva la noi cu niste ochelari de soare mai vechi ai Marei si oaresce lanturi si margele la gat..avea o fata de am murit de ras, Mara zicea ca nu e Eva, e un agent secret

leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
E luni si eu sunt inapoi la servici (cum de altfel o sa fiu pina pe 30...), obosita dupa cele 2 petreceri de la sfirsitul saptaminii, dar pot sa spun ca macar m-am distrat - la petrecerea de joi seara am dansat in continuu de la 10 la 1 noaptea - cind m-am intors acasa - tati si Stefan ocupasera tot patul si dormeau de n-aveau aer! Vreau sa spun ca tare bine mi-a prins iesirea asta cu colegii - nu mai dansasem de multa vreme...
In rest Stefan e cam miriit si tare, tare rasfatat - a invatat sa ne pupe atunci cind ii cerem - e asa haios - de fapt nu ne pupa, dar vine si isi lipeste buzele de obrazul nostru - asa pupa el - dupa asta noi ii spunem bravo (pentru ca evident suntem tare incintati!) si el aplauda si e tare fericit...!
Am luat si brad, evident natural si tare frumos (des, des) - o sa-l pun pe hol anul asta pentru ca se pare ca de Revelion o sa avem mai multi invitati si ne-ar ocupa prea mult loc in sufragerie. Pe hol insa nu am de ce sa-l ancorez - nu pot decit sa sper ca nu o sa cada...
Gata, ma duc sa citesc din urma!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mimilinca spune:
Buna dimineata!!! Mama ce verva la scris! Si la ultimele cumparaturi, si la smotru, aranjat bradul....gata vine Mos Craciun!
Noi am fost vineri la Serbare, la servici, cam imbulzeala, multi copii, Ilinca destul de nedumerita dar curioasa. Pe mos nu l-a placut din moment ce nu a vrut la el in brate, doar l-am admirat mai de la distanta, de la mine din brate. Deh, nu toti au curajul lu'Pat cu ochi albastri...
Caro, la noi a fost alta cu aparatul foto: mi s-au descarcat bateriile asa ca am apelat la o colega care ne facuse cateva poze sa mi le trimita pe mail,asa ca daca doriti le puteti vedea la http://photos.yahoo.com/luminitachriac03, albumul 2005-12-16.
In schimb am fost aseara in Mall si in fata la Leonardo este un mos mara, mare, de vreo 2 metri, daca nu l-a mai mangaiat pe barba.."mosu, mosu" . asa ca om vedea ce va fi de Craciun.
Daria, spor la smotru si pentru Giulia frumoasa!
si pentru Domnisoara mielu a lu'papa!
Andreea, ti-am admirat bradul si pe "Globuletul" mic!
Ioana, sa stii ca si noi vrem cort. am vrut sa luam asta vara din Cora, ne-am tot cacait si nu mai au. Deci, gasim in Metro? Ilincai tare ii mai place sa se ascunda si cred ca ar fi tare incantata de asa ceva.
Liliana, vacanta placuta! fazele cu Eva si Mara! si faine tare cadourile!
Gabi, bravo pentru petreceri reusite!
O zi frumoasa!

leeloo2004 spune:
Am uitat sa va intreb ceva - cumnatul meu si-a exprimat dorinta (prin soacra-mea) de a primi de Craciun o pereche de papuci de baie si habar nu am unde pot sa gasesc asa ceva? M-am uitat prin Cora dar nu am gasit ceva sa-mi placa - oare pe la mag cu articole sportive as gasi?
In rest am terminat de cumparat toate cadourile, le-am ambalat frumos - ce imi place partea asta!!! - si acum le-am aliniat frumos si abia astept sa le dau...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mimilinca spune:
Am vazut ca am scris aiurea adresa...Graba
So, http://photos.yahoo.com/luminitachiriac03