Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
alice2004 spune:
Buna, buna ! Sintem si noi paici, insa la capitolul filme, nu muzici !
Lia, poate sa il gasesti sub titlul "jingle bells", ia vezi !
Si pofta buna celor care sint la masa !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
carmenp spune:
salut.
daria, vazut de ieri pozele, da` n-am avut timp sa-ti mai spui, fiica-ta seamana foarte bine cu tine! pupici!
andreea, ti-am admirat bradu`, natural sau artificial? ca are o coroana super si stiu ca voi s`teti in zona de munte si de aici deruta...
azi am avut serbarea, cupilu` multamit, ca deh, in cadou era si masina! gata, fug la nani, ca-s rupta si doar n-am facut nica azi..
tot io, andrea, ai fost in metro? ce-ati gasit? sunt jucarii multe? dupa amiaza mergem si noi. gata, chiar pa...
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite
!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
daria, andreea are vreo 5 poze in album si e si pupi pe acolo. soacra-sa, da, lipseste din peisaj doar daca n-o fi atirnata pe partea cealalta a bradului, in loc de vreun glob
. andreea, nu da![]()
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite
!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kro spune:
Buna fetelor !
Am intrat sa va spun ca la noi prima intalmire a moatzei cu Mos Craciun a trecut cu bine....nu s-a speriat deloc, il tot striga cat era pe scena, iar cand a chemat-o si pe ea sa-i dea cadoul s-a dus fara nici o ezitare, dar s-a intors fara cadou
....de unde am tras eu concluzia ca nu a inteles cum sta treaba cu mosul....Acasa am tot intrebat-o noi daca ii place jucaria pe care a primit-o de la Mos aratandu-i obiectul cu pricina si astazi am surprins-o cand ii arata unui maimutoi de plus jucaria primita si ii spunea "Mo Muciun adus"
......Acum asteptam a doua intalnire cu mosul....luni, la tati la firma...
In rest ...serbarea a fost foarte reusita, iar eu foarte suparata pentru ca nu am reusit sa-i dau de cap aparatului foto si ca atare toate pozele pe care le-am facut au iesit de kko, intunecate si neclare
....Marcela
spune-mi te rog, in principiu, se mai pot prelucra cumva poze facute fara blitz...exista vreo solutie sau imi iau adio de la ele si ma milogesc de alti parinti ca sa obtin cateva imagini ?
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
kro spune:
Olivia, azi am fost in Selgros, Metro si Cora
si nu am vazut animalute de care zici tu, doar unele mici...sau ceva mai mari doar broaste si reptile...
Liliana
vacanta placuta...
Andreea, imi place bradutul vostru....nu-l inscrii la concurs ?
AndreeaB si Carmen -
congratulationes ....bravo voua fete cu siluete...
Adina, cum mai e Alex ?
Daria, mie nu m-i se pare Giulia baietoasa, ba din contra....Si hai sa-ti spun cum m-am lipit eu de gasca voastra...am intrat de curiozitate, am citit cate ceva, din intamplare (sau din fericire
) am vazut cateva poze cu Giulia...si apoi am intrat din ce in ce mai des ca sa vad ce mai face Giulia, daca ai mai pus poze noi ...si uite asa am citit mai mult si am inceput sa-i indragesc si pe ceilalti copilasi si sa urmaresc cum mai evolueaza...
Luminita, la voi cum a fost intalnirea cu Mos Craciun ?
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
gongutza spune:
Nici mie nu mi se pare Daria baietoasa....
Carolina,multumim de intrebare,Alex este mai bine,de azi vad ca a inceput sa manance,nu mai refuza mancarea,ba chiar a cerut...bobo![]()
Vedem maine ce si cum,ca ne ducem la dna dr iar...
Ma bucur ca Alexia nu s-a speriat de Mosu',sunt curioasa cum o sa reactioneze si Alex ca sapt viitoare mergem si noi la serbarea de Mosh la noi la firma...tre sa imi storc creierii pt inca un cadou,ca asa se face..
Dna pasaruica?Ce facetz?ce face soricioaica?![]()
Pupam copilasii si mamicile
iren spune:
Sal, fetele, vazui ca intrebaratzi de mine, sar'na de grija 
Io fusai ieri la spital sa-mi pun sterilet Mirena, gata, ca acu am doi, nu-mi mai trebe!
Adeka nu-mi mai trebe plozi, nu sex ![]()
Ca sa nu mai scriu odata povestea, uite-aci scrisei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64602" target="_blank">ceva de asta, pentru amatoare
Care avetzi intrebari, go for it! ![]()
Juli are o masea, un coltz de canin shi-nca unu care-i da, sporovaie fericita toata ziulica shi se bate cu frac'su 
Aaa, shi io voiam sa zic ccc ca totzi barbatzii e porci, inclusiv al meu! Nah, c-am zis-o! 
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Dorsilia spune:
no hai, ca e baietoasa, ca nu e, Giulia tot frumoasa e, io ma refeream strict la poznele vazute ieri...nu la alea ce le vazusem mai demult un pic, unde e cu coditele prinse-n varful caputului si pozeaza intr-o rochita si e domnisoara suava....anyway...io nu ma supar daca unele mamici ce nu ne cunosc il iau pe Danut drept fetita la prima vedere, ghidandu-se doar dupa buculite si ochisori, eu le zic ca e baiat si atata tot, ele se scuza si nu stiu de ce ca doar la varsta asta nu e asa usor de distins sexul mai ales dupa caracteristicile fizice. Si eu facut "gafa" sa-i incurc prin parc. Am vazut fetite imbracate in fashuri albastre si baieti in fashuri rosii, si nu ii poti deosebi infofoliti asa. In plus am vazut deopotriva fetite infipte, ca si baietei timizi...so, nu am zis ca ar fi vreun defect la nici unii, toti sunt frumosi si speciali si unici.
Alice....:))...merci, oricum, am cautat "jingle bells", ca oricum google-ul da automat varianta corecta chiar daca eu am scris-o decat cum m-a dus pe mine capul in engleza de balta invatata de pe la filme (la scoala invatat-am dintr-a V-a pana-n a XII-a numai pa ruski si germanika) si am gasit versurile dar nu si mp3 download-abil....deci mai cautam
Olivia, eu i-am luat acele pungi cu jucarii din piata, nu stiu daca stii cum e la Timisoara, probabil exista si-n restul tarii sistemul asta de "targ" ca loc unde se vind de toate efectiv, incepand de la carti, oale, cosmetice, haine, jucarii, pantofi, dulciuri, articole electrice si electronice, deci un fel de "Mall" in aer liber unde toate chestiile au un pret mai mic decat l-ar avea daca ar fi achizitionate din magazine. Acolo am gasit eu asemenea jucarii, care in Selgros de exemplu sunt mai scumpe si tot de aceeasi marca.
sanatate si noapte buna tuturor!
lia
iren spune:
Pusäi pozne noi, le gasitzi la semnatura- decembrie- da promitetzi sa nu va speriatzi de mine shi de freza mea noo, pe bune ca nu-s asha urita de obicei ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
polux spune:
Buna! Sau somn usor, caci e miezul noptii.
Iren mama, tu ce mananci de esti asa "grasa". Ai cumva nevoie de pietroaie cand iesi afara si bate vantul? Hei nu te supara, dar invidia...ca eu sunt de doua ori cat tine. Si ce ai cu berbanti. Ce-ti facu sotiorul de-l catadicsisi cu asa epitet. Mai ales acum cand sunt animale de sacrificiu...bietii de ei.Nu sotii, nenea domnul Ghita.
A si apropo de Ghita, Andreea gata cu preparatele?
Slaba miscare in weekend.
Lia , la 0 grade e frig? Pai ce ai sa faci la -10 sau mai mult. Nu mai iesiti deloc din casa?
Hai , o saptamana frumoasa va urez.
Mi-am amintit. Intram si noi in randul copiilor cu bardaci.Adica ne dam cu curul de pamant daca nu obtinem ce vrem.Si maica-mea ii spune cand o vede "asa , asa mai tare"...la care ea, incepe si se stramba , dupa care rade si uita de ce se dadea c fundul de pamant.
Ia uite cum incurc eu acum fundul cu c....
Apropo de acest cuvant, nu mai stiu care pusti (tot de pe DC). Invatase planetele si cand a venit cineva in vizita, parintii mandrii o pun sa le spuna .Si incepe:Marte, ....MERFUND. La care mama ii spune ca se spune Mercur.Si pustoaica, nu mami ca e urat sa zici cur, se zice merFUND.
Asa ca uite ne mai dau lectii si copiii.
Pupici
Liliana