Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Suntem suparati... Matei a facut a treia oara laringita!!!Si eu care credeam ca il voi da la gradi din ianuarie...Nici nu mai stiu ce sa fac! Totusi mi-e frica pentru Luca!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

salutari de la noi... copiii sunt in vacanta, la mamaie si tataie, merg in fiecare zi in oraselul copiilor in zilele libere cu noi ca eu sunt fan - si in rest cu bunicii. de Craciun s-au bucurat de cadouri, moshul a venit nevazut si nesimtit de nimeni, cand au aparut copiii acasa au gasit darurile sub brad!
spiridusii mosului si-au facut datoria cu varf si indesat - iata aici dovada dupa care s-au apucat cu sarg sa-si desfaca cadourile

am pus cateva poze si de la serbarea lui bogdan

de la tudor de la cresa nu am inca imagini filmate/ poze. probabil dupa vacanta o sa le primi, eu una mor de curioasa, da adi tot uita sa treaca pe la doamnele de la cresa dupa cd...

dana - incearca sa te linistesti, o sa vezi ca totul va fi in regula!

romana 74 - eu cred ca ianuarie nu e tocmai bine aleasa pt a incepe gradi... ar fi mai bine sa astepti primavara, da cel mai bine e toamna. (iti zic din experienta, noi am incercat cresa cu bogdan din februarie, si am stat mai mult bolnaviori/ la spital... ; apoi l-am dat toamna in septembrie si s-a acomodat mult mai usor! idem si tudor!)

va pup pe toate, mai vorbim... desi sunt taaare subtiri randurile pe aici!?! vezi Dom'le la ce putine ne arde de munca???

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

CRACIUN FERICIT!
si un AN NOU MINUNAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna!
intradevar, am petrecut....ieri de ziua lui stefan am avut musafiri 10 copii...ma uitam...credeam ca am deschis gradinita... inutil sa va mai zic cum arata acasa ....dar important e ca s-au simtit bine...
voi cum ati petrecut zilele astea????
pupare si un an nou mai bun cu sanatate!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

CGABY- LA MULTI ANI PENTRU STEFAN!

ANAMARIA-asa ma gandesc si eu si de aceea stau tare in dubiu, mai ales ca nu as vrea sa se molipseasca si asta micu!!! Oricum de raceli nu vom scapa!!!

Mergi la inceput

romana 74 - of...mititelul...cred ca e tare suparat... sanatate multa...si cred ca ar fi mai bine de asteptat pana in primavara macar, daca nu esti presata!
pupici multi si sarbatori fericite in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

LA MULTI ANI! - chiar daca mai cu intarziere pentru Stefania (Dana), Stefan (Crisa) si Stefan (Gaby) - sa fie sanatosi, voinici si sa primeasca tot ce-i mai bun de la viata.

Am citit ce-ati mai "peripetit" voi in ultimele zile, dar iar n-am timp sa scriu prea mult, ca astia cum ma prind la birou, cum imi dau cat pot duce.
Vreau doar sa-i spun Danei sa spere ca va fi totul bine, dar, asa cum ziceai si tu, si eu as prefera sa stiu si sa decid in cunostinta de cauza.

Sanatate multa la toti piticii bolnaviori, sa speram ca trecem cu bine de epidemiile care bantuie acum.

Noi am fost de Craciun la bunici, Mariuca a colindat cu "Buna dimineata" si a primit mere, covrigi, etc si era super incantata, cred ca nici cadourile n-au bucurat-o cat s-a bucurat de ce-a primit prin vecini cu colinda. In rest sintem bine, asteptam noul an si speram sa fie (pe cat posibil) mai bine.

Va pup pe toate, va doresc un An Nou fericit, care sa va aduca sanatate, liniste, bucurii si impliniri. Va imbratisez (virtual) si, pentru ca pana pe 4-5 ian. eu nu mai am net, astept cu nerabdare sa ne auzim in 2006. LA MULTI ANI!
Madi si Mariuca

Mergi la inceput

saliu...am intrat sa va spun ca am pus poze de la serbare...
pupici si un an nou cu bucurii..

Mergi la inceput

MATEI se simte mult mai bine. Aparent am scapat la Luca de laringita, acum mai astept. Oare ce timp de incubatie are? Ce stiti de BIOTICS? E un adjuvant in tratamentele cu antibiotice dar nu stiu amanunte. As vrea sa-l ajut putin pe Mati cu biotics!

Mai asteptam cu gradinita! Cred ca pana in martie! M-ati convins!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

romana, bravo voua, bine ca se simte mai bine matei!

sa stii ca laringita asta nu cred ca e atat de contagioasa, si oricum n-am auzit sa aiba vreun timp anume de incubatie! din experienta noastra, racelile/ viroze copiii le fac la max 3-4 zile unul dupa altul (adica numarand din prima zi de imbolnavire). cred ca oricum din mom in care puiul nu mai tuseste/ stranuta rau ai scapat de grija!

de ex tudor a avut o laringita destul de urata, cu pericol de sufocare, in primavara. tratamentul nu a inclus antibiotice, noua dr ni le prescrie cu zgarcenie si eu sunt fericita pt asta! a luat totusi prednison. Bogdan nu a luat de la el!

pt a-i ajuta sa se recupereze dupa viroze, eu le dau o cura de polivitamine (pikovit) timp de vreo 15 zile. aceste vitamine le dau oricum pe perioada iernii 1 data la 2 luni (chiar daca nu racesc) sau imediat dupa ce scapam de o raceala mai nasoala. si zilnic le dau cate o pastilutza de vit C 100 din alea cu fructe, le plac foarte mult.

noua dr nu ne-a recomandat alte stimulente pt imunitate, doar ca facem anul vaccinul antigripal. stiu ca el recomanda, in locul acestui vaccin, tratamentul cu Ribomunyl dupa o anumita schema... da e destul de costisitor si nici nu se prea mai gasesc.

va doresc numai bine si petrece minunata de Revelion! probabil ca ne auzim in 2006!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

CRACIUN FERICIT!
si un AN NOU MINUNAT!

Mergi la inceput

buna!
si eu ii dau lui stefan pikovit si miere cu polen si laptisor de matca...si vitamina c pentru copii...nu mai stiu cum s-o ascund ca le-ar lua pe toate odata!
pupici si un an cu bucurii si sanatate!

Mergi la inceput