Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Am facut si noi bradul azi. Niciodata nu m-am bucurat asa de mult la impodobirea bradului, ca adult. Maria a fost de-a dreptul extaziata: radea, vorbea intr-una. Nici nu am avut timp sa ma dezmeticesc ca ea si pusese cateva globulete! Stefan dadea din manute si topaia in premergator. Maria agata globuletul si Stefan il lua. Totusi nu au iesit scantei. Bradul nostru e mare si frumos, impodobit din inima de iubita mica!

Noi o sa fim plecati de pe 28, dar nu cred ca o sa am prea mult timp de net. Chiar daca e posibil sa mai trag cu ochiul pe aici, va urez de acum Craciun fericit alaturi de minunile din viata voastra si un An Nou minunat!

Pupici tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neata!
andra - la multi ani cu sanatate! si numai bucurii in anul care vine!
am avut miercuri serbare la gradi...au fost niste scumpi...sa vezi niste piticuti cum canta si spun poezii... bineintteles intrerupte de cate un plans mic...de un "vreau acasa la mami!" si alte de-astea...oricum, au fost superbi!
in rest, toate bune!
dana - felicitari, sa fiti sanatoase!
romana - multi pupici si sanatate!
va urez tuturor sarbatori fericite si un an mai bun!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by pojogam

Craciun minunat!!!

fetelor am o mare rugaminte: va rog sa=mi recomandati un restaurant bun cu ambianta placuta si masa buna dar sa nu fie foarte scump;trebuie sa ma intalnesc cu cineva f important, director dar nu e un tip scortos...
si nu stiu la ce sa apelez: dupa reclame si ce am citit mi=a plcaut Burebista si four season numai ca ultima e tare micuta...
Astept recomandarile voastre!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Eu nu am fost la nici unul dintre ele, dar de Burebista stiu ca este cam rustic. Eu ti-as recomanda City Grill la piata Charles de Gaulle, au mancare buna, este restaurant stil business si mediu ca pret. Merg multi de la firme acolo, in special la pranz. Mancarea este mai mult pe baza de gratare/fripturi deci nu este foarte grea la stomac. Au si tot felul de specialitati de cafea calda cu diverse arome, au supe bune si niste papanasi excelenti .

Eu sunt cam dezumflata ca mi-a iesit o analiza nasoala... de fapt nu e nasoala este "inconcludenta" adica asa cum este mai rau. Si nu mai am timp sa o repet inainte sa plec in concediu. Cert este ca va trebui clar sa fac triplu test, pe la sfarsitul lui ianuarie, dar pana atunci stau cu inima cat un purice. In fine... uneori ma intreb cine m-a pus sa fac analizele astea extra cand nu erau obligatorii, dupa care ma gandesc ca daca este sa fie ce este mai rau (anomalie genetica) prefer sa am toate optiunile deschise. Nu vreau sa va intristez dar simteam nevoia sa spun cuiva...

Azi e si la mine ultima zi de serviciu. Va doresc tuturor un Craciun cat mai linistit si mai plin de pace alaturi de familie si de cei dragi si un An Nou mult mai bun decat acesta, si sa vi se implineasca toate visele.

Va imbratisez cu drag si cred ca abia in 2006 ne mai auzim.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Reteta pentru un an bun:

- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor.
- Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o masura de bun simt si ... o picatura de speranta!
- Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
- Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber, insotita de toate gandurile bune!
Va dorim sa aveti intotdeauna toate ingredientele necesare pentru prepararea acestei retete!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Fie ca Sarbatoarea Nasterii Domnului Iisus Hristos si cea a Anului nou sa va aduca tot ceea ce doriti!

ROMANA, MATEI SI LUCA

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Rugaminte: Are cineva sa-mi imprumute maine, pentru cateva ore un costum de Mos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Am intrat sa va urez si eu un craciun fericit si un an nou plin de bucurii si sanatate!!

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Intru doar ca sa va urez ca Mos Craciun sa va aduca tot ceea ce va doriti si inca ceva pe deasupra,iar sacul cu daruri sa fie bine "strans" cu multa, multa dragoste!!!
Sa aveti un Craciun linistit alaturi de cei dragi!!!

...Noi suntem putin tristi.Emma de cateva zile bune trece prin niste dureri (cred) cumplite.Ii ies doua maselutze sus...ultimele,cele din spate de tot.Nu mananca si face ca toate visele.Noroc ca mi-a dat prin cap sa ma uit in guritza ei,ca altfel o luam razna ,nestiind ce se intampla cu ea.
Aviz pentru cei care mai au maselute neiesite....sa stiti daca se comporta ciudat...sa verificati si guritza,inainte sa dati vina pe altceva.Oricum,nu va doresc sa treceti prin momente de-astea.Sper sa fie mai usor la copiii vostri.Si sper sa apucam si noi zile mai linistite.
Va pup,cu drag!!!

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

craciun fericit!
claudya - cunostem....si noi trecem prin asa ceva cu maselele. parca la ceilalti dinti nu a fost asa...plange din orice...tipa...face ca toate alea...
ieri am impodobit bradul impreuna...a fost foarte incantat!
aseara am fost la socrii, azi mergem la ai mei...martie ziua lui stef si avem musafiri...si uite asa o tinem din petrecere in petrecere!
va uram sarbatori fericite si un an mai bun...si sanatate multa!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Craciun Fericit! ..si cu zapada, daca-i cu putinta!

Sa fiti sanatoase si sa nu va viziteze Madame Indigestia!

Kehleyr, tin pumnii sa fie bune analizele! Capul sus si profita de cadouri, lasa grijile pt la anu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Sarbatori fericite si La Multi Ani !

Dana lasa gandurile deoparte, sigur o sa fie bine !

va pup,
Nicol

Mergi la inceput