Scandinavii stiu DC... (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lena de la scandinavi vine furtuna, dada de la ei, degeaba ne dam bine pe linga ei, ca tot au trimis aici vreme sa ne tina la adapost in casa. Ahaaa acum m-am prins asa ca sa stam pe linga computere sa butanam:)Mai eu vizionez circotasii, emisiunea din 7 dec. M-am amuzat bine:))) Pt cine mai are chef:http://www.carcotasii.ro/index.php?page=cronicaGata la nani, va pupwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Rayou ai sa ai fan la circotasi, e despre iubirea ta cea mare pro tv:)))www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Mey io-s depasita de situatie... pana-n incep si termin ceva de tastat cu mogaldetele aiestea.. trece babutza... si oceanul... no ma duc in vacanta fara DC poate ma rilaxez,, va pup si va zic Craciun fericit sau orice altceva zambarare si fericit..

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

mey, voi sunteti noctambuli ... io is doar matinala

... ia sa vedem ... ce vreti sa spuneti cu sa ne luam forumul inapoi? dupa ce tanjiti? ce nu va convine?
is prea multe subiecte despre sex si nu se cade pe forumul asta? sau stilul discutiilor? am citit si io pe acolo, mie mi se pare ca se discuta destul de relaxat, exceptie facand prejudecatile ca daca nu practici un anume fel de sex preferi doar misionarul si esti umblata pe la biserica sau daca practici un anume fel de sex n-ar trebui sa vorbesti despre asta in public ... io cred ca deschiderea acestor subiecte e doar dorinta de informatie, cunoastere si ... curiozitate.
subiectele pe tema religioasa de ce deranjeaza? si deschizatorii acestor subiecte tot asa is doritori de informatie si cunoastere ... si ambele categorii, cred io vor sa si imprastie informatii ... parerea mea e ca multi dintre noi vor doar sa combata -indiferent de subiect, sa demonstreze poate nu neaparat ca exact ei is cei mai destepti sau posesori a doua perechi ci ca alalalt e mai prejos dintr-un anumit punct de vedere- intelectual, educatie, sau mai stiu io ce ... deci bine zice xenocidu' "la tastaturi inainte!" ... deschideti subiecte interesante, tineti-le-n viatza si ... moderati-le cu bun simt nu cu bile negre sau prin parasirea subiectului sau si mai si prin cererea de inchidere a subiectului (ca doar io l-am deschis, io il inchid. si ce daca altii mai au ceva de spus)... de ce spun deschideti si nu, hai sa deschidem? pentru ca io is multumita cu forumu' atat cat vad io din el ... si sunt si subiecte interesante, ca ala cu bunicii, bucurestiul interbelic (chiar ma gandeam sa deschid unul cu Clujul interbelic sau de ce nu cu Romania interbelica, ca de Valea Jiului interbelica nu vreti sa stiti :-) ) ... acum depinde de interesele fiecaruia cat de interesant gaseste forumul ... si cred ca acum e plictiseala pentru ca lumea e ocupata cu pregatirile de sarbatori si cred ca tot din cauza de plictiseala apar si se intretin subiecte care altfel ori nu s-ar deschide ori n-ar avea viata lunga

ma duc sa bantui un pic pe forum

doruletz, sper ca sunteti bine si ca Gepetutzei ia prins bine aerul proaspat. faina poza de la gradinitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

tot io :-)

m-am delectat cuwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57775" target="_blank">Perle de-ale sotilor

"Vino sa vezi cum sortez hainele si programez masina, pentru ca am sa mor intr-o zi si ramai cu rufele nespalate"!
Replica: "Vai, sa nu-mi spui ca ai aruncat cartea tehnica"!

si tot acolo am dat peste Sofia cu stilul si sotul ei delicios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata:)

eu sunt perfect de acord cu adeluci, pana pe la 15 ianuarie nu ne luam noi forumu inapoi, dar de-atunci...sa te tii.
O sa propunem subiecte faine , si o sa ne straduim sa le tinem civilizate:) Mie-mi plac ironiile si impunsaturile(cate n-am luat de la Vlad la ala cu arta si religia),cata vreme is spuse cu sarm si nu ca la mahala.(cum am vazut la sub despre sex)

Pe de alta parte....multa vreme se pierde cu forumu.Eu cel putin tare multa am irosit vazand ce mai spun ala si cu alalalt.Nu ma-ntelegeti gresit...intru pt ca am aici f multe simpatii, mi-am facut si prieteni...dar mi-a si daunat f mult.Cel putin cand am ceva de lucru la computer(editarea unei partituri, un referat ceva) merge greu treaba pt ca sunt dependenta DC:) nu prea ma pot detasa...probabil ca sunt eu mai slaba din fire, o fi depresia postnatala, nu stiu ce-o fi:)))
hai va pupez

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Adela, acu vazui ca esti din Boras. Am o matusa acolo, care in vremea copilariei ne trimitea toate minunatiile de pe lume numite ciocolata Maribou si bombonele Haribo. Stii ceva romani pe acolo, ca poate o cunosti? (Dumneaei e in virsta....e sora bunicului.)
Cum e Boras ca oras? Zii, ca-s tare curioasa....

-------------------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza la amiaza!
Adeluci,sa raspunz ,pentru ca eu am pocnit la faza cu recuperarea forumului,adevarat ca nu ma obliga nimeni sa citesc nici colo nici colo,de fapt am exagerat si ideea e cu totul alta,eu ma gindeam la altceva cind ziceam de recuperare...deci mi-e dor de altceva,de fapt.De ce ti-e dor si tie..si nu numai tie.Na ca vorbesc aiurea,dar cre ca stii what i mean

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai rayu,,,stim, da zi si cu voce tare, stii tu, verbalizarea parca aduce dupa sine rezolvarea:)
pana mananc mandarina astept :))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Romania e in finala
oh, nu-mi vine sa cred ca in sfarsit putem lua si in sporturile de echipa o medalie la un campionat mondial, iar echipa feminina de handbal o merita cu prisosinta.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput