Aspirante Optimiste (171)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Dragi aspirante, va urez ca sarbatorile ce vin sa va aduca multa lumina si bucurie in suflet, iar anul viitor sarbatorile de iarna sa va aduca cadouri pentru copilas sub bradut.
CRACIUN FERICIT! LA MULTI ANI!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata fete frumoase! Sa aveti o zi frumoasa foc!!!!
va pupik si va astept cu vesti bune!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria11 spune:

Mercic frumos de sfaturi si incurajari!
oanabb>ce-i drept, nu mi-am facut deloc analize recente(cele de la operatie, de acum un an. Cum trec sarbatorile asta o sa fac in primul rand. Problema mea este ca Dr. nu vrea sa-mi faca chiuretaj, a zis ca e mai bine sa se elimine natural. E ok chestia asta? Pe de o parte mie imi convine, pentru ca ar fi cumplit sa ma duc sa dau afara ceva ce imi doream asa de mult si astept de atata timp(am 30 de ani). Merci mult Oanabb si iti doresc tot binele din lume si cel mai frumos [bb, si de altfel la toate fetele la fel.
alexa liviu[/red]> la ce foloseste branca ursului si cum se ia?

Toate bune, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ma primiti si pe mine? Noi incercam de 2 luni, de fapt am luat anticonceptionale 3 ani si le-am lasat de 3 luni. Dar in primele 3 luni mi-a venit la 28-28-20. Si acum sunt in ziua 32 si nu mi-a venit. Nu inteleg nimic si nu am nici un simptom. Numai niste cosuri nesuferite dureroase, vreo 2. Nu am de obicei cosuri. Of, ce sa fie? Nu stiu de ce nu vine, daca este o dereglare sau nu, cand vine?
Sunteti atat de dragute si de optimiste, tare-mi sunteti dragi.
Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Sal'tare fetele.
Imi cer scuze de micuta mea absenta dar am cam chiulit si de la serviciu.Si cand am fost....am muncit.
Vineri la mine e ultima zi de serviciu, si apoi ne mai''vedem'' dupa sarbatori.
Noutati despre mine nu am, asa ca va pupic.

Apropos, bun venit fetelor noi.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Si felicitari daca a mai aparut vreo gravidutza, ca eu nu am avut timp sa citesc tot din urma.

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by gogosar

Vineri la mine e ultima zi de serviciu, si apoi ne mai''vedem'' dupa sarbatori.

ANCA

Si la mine tot asa!

La mine ziua 14, suntem foarte cuminti si harnici si muncim de zor la "producerea" unui bebe mic, dragalas si sanatos.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Laura 72819 si Tania-z au nascut!
Sa le traiasca bebeii si sa fie sanatosi!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello, fetelor, iata-ma din nou...alive& kicking dupa o zi si o noapte de stat in spital in urma unei toxi-infectii alimentare. Si colac peste pupaza, mi-au gasit si o infectie urinara pe langa celelalte probl pe care le aveam. Asta e. Incerc sa tin steagul sus si sa nu ma descurajez...mai ales cand ma uit la voi cat luptatoare sunteti...ma simt oarecum datoare sa nu ma las doborata de orice obstacol.... Sper sa reusim cu toate.

Va pup.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

iepumic Sa te faci sanatoasa rapid!

Mergi la inceput