Aspirante Optimiste (171)
Raspunsuri - Pagina 8

CamiM spune:
Salut!
Am intrat sa va urez si eu la toate sarbatori fericite si un an nou superb plin cu impliniri si fie ca mosul sa va aduca la toate ceea ce va doriti atat de mult si ca anul care vine sa fie o lista mai putin pe aici(aceea cu aspirante) si una mai lunga la mamici!!!!
Nu am mai trecut de multisor pe aici sa scriu dar am incercat sa citesc cat mai mult din ce ati scris.
Pupici si numai bine!!
Cami 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

daniela_b spune:
Liana30...ce e negativ?...Nu fii suparata, te rog...Negativ ...pozitiv...nu te mai gindi la asta...Tu esti asa de dragutza! Zau. Nu-mi place sa stiu ca esti suparata. Ai rabdare...promiti? Vezi cite puncte (...) am pus?
Dupa fiecare punct, incepe o propozitie!!! Intelegi?

Liana30 spune:
Dana da nu's suparata..asa sunt io drak
uite ca radiez...vezi????
la mine....Nimic nu'i imposibil!!!!
si
Mine e o zi.....
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
Asa te vreau, Liano. Sa dansezi si pentru mine, ca eu am intins azi nervii la maxim. Inca o zi ca asta si plec in codru, sa nu mai vad oameni. Noroc de voi...
Bun venit celor noi si va tinem pumnii sa fiti mai rapide decat noi si sa fugiti la mamici.
cornelianeli: se pare ca numaram impreuna
Georox: ma bucur pentru decizi pe care ai luat-o si vei vedea ca D-zeu va avea grija de voi
maria11: sper sa reusesti sa treci peste acet moment teribil si sa ai psihicul pregatit pt. bebeul care sper sa vina in curand la tine
alexa_liviu: fetele au dreptate, nu-ti fa inca griji, ci repeta spermograma asa cum trebuie, si dupa aia mai vorbim. Promiti???
Pup toate fetele si o sa scriu mai mult dupa ce imi trec nervii pe care ii am din cauza nemerniciei umane a unora care vor sa se numeasca fiinte...

PamELLA spune:
Buna seara fetelor!!!
Georox felicitari pentru decizia luata,vei vedea ca totul va fi bine!
Tabitha linisteste-te,nimeni si nimic nu merita nici macar o clipa de tristete si nervi.
Eu,a 2-a zi de M si vreau sa treaca repede!!URASC PERIOADA ASTA!!
Va pup,frumoaselor!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

alexa_liviu spune:
salutare fetelor! merci ca imi sunteti alaturi cu incurajari. maine ne vom duce sa facem dinou analiza. sper sa iasa bine. joi vom afla raspunsul. de ieri am inceput sa luam si branca ursului,pt ca am tot citit in forum ca a facut minuni la multe aspirante.javascript:insertsmilie('').tinctura chair pot zice ca ne place la gust.nu e rea deloc asa cum se spunea. sper ca de sarbatori sa nu-mi vina "uratii"...javascript:insertsmilie('
').trec prin niste emotii foarte mari in perioada asta...sper sa fie totul bine si sa reusesc repede javascript:insertsmilie('
').va pup dulce pe toate aspirantele optimiste si cu ocazia sarabatorilor de iarna in casele voastre sa apara acea minune in burticile voastre
javascript:insertsmilie('
')javascript:insertsmilie('
')

Liana30 spune:
Buna diminetza!o zi minunata si plina de iubire sa aveti
moldoveancoooo uite aici sa treaca suparici..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Georox spune:
Neata fetelor! tuturor!
Stiti ce spune sotul meu : "Dumnezeu nu iti da niciodata mai mult decat poti duce." Asa ca am incredere deplina ca va va ajuta sa va rezolvati toate problemele si veti avea toate sanatosi. Haideti, va rog frumos sa nu ne mai gandim la probleme acum, sa lasam toate necazurile deoparte si stiti si voi ca toate dorintele arzatoare se indeplinesc mai devreme sau mai tarziu. Avem dreptul sa speram, este singurul lucru pe care nu ni-l poate lua nimeni.
Asa ca , caci altfel este o zi pierduta.

alexia28 spune:
Buna dimineata....desi la mine nu este asa buna
dimineata mi-au venit uratii...ieri imi facusem sperante pt ca imi intarziase o zi si mie de obicei nu imi intarzie.....si am tras un plans dimineata
....acum mai mi-a trecut...asta este. Luna asta nu mai iau nici o TB, nu mai vreau sa stau stresata, vreau sa stau linistita de sarbatori, sa ma odihnesc, si dupa sarbatori om vedea....
Liana30, te admir pentru optimismul tau.De unde gasesti atata putere sa te ridici ?
Georox, felicitari pentru decizia luata
Alexa_liviu, bafta la analiza, asteptam vesti
Tabi, uite si pentru tine sa iti treaca supararea.
Si pentru toate fetele optimiste