Aspirante Optimiste (171)
Raspunsuri - Pagina 10

Liana30 spune:
iepumic si sa te faci bine cat mai curand..
asi multumim iubita..pt minunata veste...
sa le traiasca bb'eii si sa fie sanatosi..
anangel_lexi spor la munca..
teoooo
gogosar atunci daca nu mai vii pi la noi.."sarbatori fericite"si tot binele din lume ti'l doresc..
alexia28 cum de unde iubita?de la toate fetele de aici..ele imi dau cate un pic din puterea lor si io o strang pe toata si ma ridic...de fapt nu ma ridic..pt ca nici nu apuc sa caz
claucia bine ai venit
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

alexa_liviu spune:
buna fetelor! am fost azi la medsana cu el si am dus proba...de data asta am respectat toate cerintele.de aproape 2 saptamani ne-am lasat (de tot) amandoi de tigari,cafea
alcool
.deci,clar vor aparea rezultate bune...
alexia28 nu mai fi trista...
pt mine e prima luna in care m-am decis sa fac un .in luna decembrie..luna cadourilor si surprizelor
.uratii ar trebiu sa-mi vina intre craciun si anul nou..
sper sa nu mai imi vina 9luni
.nu le mai dau voie sa iasa...imi doresc mult sa fiu
.n-as vrea sa ma chinui.maine aflam rezultatul de la spermograma,iar vineri ma duc la spit militar la ginecologie la control(am facut un control in urma cu o 10zile,si mi-a zis ca am o scurgere care ar trebui tratata si am facut tratament cu niste ovule klion)mi-a zis ca altceva nu am,si ca sunt sanatoasa si "buna" de facut
.dar nedumerirea mea este ca de 5 ani nici eu nici el,de cand
,nu ne-am protejat niciodata(nu prezervativ,nu anticonceptionale,nu metoda calendarului....nimic).si niciodata nu am stiut cand e perioda de ovulatie..acum,cu acest forum,din vorbele voastre m-am documentat si eu si stiu cum sa calculez.m-as bucura mult de tot sa se prinda din prima.
..chestia este ca pana acum nu am aprofundat gandul asta,acum DA imi doresc sa raman
pupici dulci

roxanaiuliana spune:
Buna fetelor! De aproape 2 ani asteptam un ingeras.Am gasit cele mai multe informatii aici la voi si mi-ati fost de multe ori suport psihic. Sper sa ma primiti printre voi.
Felicitari viitoarelor mamici!

alexa_liviu spune:
maria11 : daca vrei sa stii mai multe despre branca ursului, vezi ca in stanga paginii,la meniu ai optiunea "cautare",scrii acolo "branca ursului",si gasesti amanunte acolo. bafta in continuare,si iti doresc sa dea rezultate tratamentul asta.

iepumic spune:
Multumesc, fetelor, de urari. Deja sunt mai bine...restul se vor rezolva cu tratamente, daca le urmez intocmai. Dar va dau un sfat: aveti grija cu apa de la robinet! Se pare ca eu de la asta m-am trezit cu infectie urinara ca urmare a spalatului cu apa de la robinet! Va pup.
Iepumic

Liana30 spune:
roxanaiuliana bine ai venit
alexa_liviu multa bafta!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

valentinag spune:
iote ce de fete noi!bine ati venit la noi,sper sa va simtiti bine aici!
ningeeeeee,nu-mi mai trebuie nimic altceva!
nu stiu daca maine o sa mai intru,asa ca va urez de acum:
Craciun fericit!
sa aveti parte numai de bucurii,impliniri si cele mai ascunse vise sa devina realitate!
pup iu all!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze

MirelaV spune:
iaca si io prin zona...la o barfa cu vale...
iepumic...fa-te bine k tre sa fii sanatoasa pt bb mic
alexa_liviu..sunt curioasa de rezultat!
fetele noi..bine-ati venit!
Liana...
gogo, martha....scumpe la vedere...
scot acum fetele din lista de gravidute si adaug fetele noi la aspirante
sa aveti o zi frumoasa. MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Georox spune:
Buna fetelor! Azi este ultima mea zi de serviciu si drept urmare nu ne mai auzim decat la anul! Insa pana atunci vreau sa fiti optimiste, sa va bucurati de atmosfera divina care pluteste in aer, si sa aveti acel
[red]Craciun ca in povesti pe care il meritati![/red]
Iar la anul vreau sa va aflu ca sunteti cat mai multe . Sa nu ma dezamagiti!
pentru toata lumea!