Aspirante Optimiste (171)
Raspunsuri - Pagina 11

liliana27 spune:
Fetele, treceti-ma si pe mine va rog pe lista cu aspirante. Noi, sotul si cu mine, tot vorbim de bebei, ne dorim dar nu prea trecem la fapte. Am intrerupt anticonceptionalele de ceva vreme dar instinctual am cam ocolit perioada fertila. Nici nu e foarte greu pentru ca noi oricum nu prestam prea des. Acum intrebare intrebatoare: la un ciclu de 30-31 zile cam care sunt zilele in care sansele de a ramane insarcinata sunt mai mari.

crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat destul de demult pe aici pentru ca din cauza FIV-ului nereusit am fost mai suparata si nu vroiam sa mai necajesc si pe altii. Nu stiu daca voi mai intra pana la Sarbatori, de aceea vreau sa va urez Craciun Fericit si sa va aduca Mosul ceea ce va doriti cel mai mult!
Va pup pe toate fetele

MADYN spune:
Dragele mele, va urez din suflet sarbatori fericite si fie ca cea mai mare dorinta a voastra sa se implineasca cit mai curind! 7+
Bebelica

alexa_liviu spune:
AM FOST AZI LA MEDSANA SI AM LUAT REZULTATUL. spermograma:
aspect-opalescent alb cenusiu cu mucus
rezultate valori normale
volum-4ml 2-6ml
pH-7,8 7,2-7,8
timp de lichefiere-40min max 40min
nr spermatozoizi 28mil/ml 40-240mil
mobilitate:A(f mobili)-35%
mobilitate:B(mobili)-25% A+B+C:85%
mobilitate:C(lenti)-15%
mobilitate:D(imobili-25%
leucocite-1200/mm3 <1000
morfologie:
60%forme tipice min.40%tipice
20%amorfi
10%pirimorfi
5%microcefali
5%megalocefali
CONCLUZIE
oligoastenospermie moderata.
totusi,e bine ca nu mai este oligospermie severa.maine ne vom duce la spit.militar sa vedem ce ne zice doctora,de rezultat si ce mai urmeaza de facut.sper sa fie totul bine si sa reusim ce ne dorim....fiecare din noi..va pupic pe toate si va urez craciun fericit si plin de surprize placute
. aveti grija de voi sa nu raciti .... cu zapada asta...sa va imbracati bine...de sarbatori va doresc cat mai multe cine romantice
,cat mai multe ocazii de
,iar barbatiilor cat mai multi
si sa dea domnu sa se prinda
.

Tmihaela spune:
fetleor intru si eu fuguta printre picaturi de interviuri sa va urez UN CRACIUN FERICIT tuturor sarbatori fericite multa sanatate si numai bine,sa va aduca Mosul tot ce va doriti.Eu tot cu tusea si durerea mea de git+invadata de urati.Bun venit noilor aspirante si fuguta la gravidute,Iepumic sa te faci bine si multa sanatate. toate fetle
Mihaela

anangel_lexi spune:
Nici eu nu stiu daca mai intru maine pe forum asa ca va urez de pe acum la multi ani, Craciun fericit si un an nou cat se poate de bun si sper ca la anul pe vremea asta sa ne intalnim toate la clubul
scutecelor!
Aaa, vroiam sa va intreb daca stiti cam la cat timp dupa ziua conceptiei pot apare primele semne/simptome ale unei eventuale sarcini???
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

ingeras26a spune:
Craciun Fericit alaturi de cei dragi si multa, multa sanatate!
Sa dea Domnul ca Anul ce vine sa fie plin de bucurii si vise implinite!
Va pup si va multumesc pentru un an in care, fara ajutorul si sprijinul vostru nu stiu daca reuseam sa raman atat de optimista :))Ingeras

Amely spune:
Anangel, pot sa apara chiar si numai dupa o saptamana, depinde cand se produce implantarea embrionului...insa nu uita ca nu e o regula! Bafta la test, sa fie ++!
Fetelor, vreau si eu sa va doresc din toata inima un Craciun fericit , cu miros de cetina si multa voie buna alaturi de cei dragi, iar Noul An sa va aduca bucurii, sanatate, implinire si mai ales, bebicii mult visati!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

floricika spune:
buna fetelor, va pupicesc pe toate fara exceptie, iar fetelor noi le urez sa stea cat mai putin la aspirante si sa mearga la gravidute cat mai curand!
Eu sunt in concediu de astazi, azi am fost toata ziua la cumparaturi si maine ma pregatesc pt masa mare pe care o voi da pe 24 decembrie
in rest.....acum stau si ascult colinde si imi astept sotul acasaUnde mai pui ca a mai si nins, este superb!
La mine luna asta pauza de ovulatie, nici un semn si de azi incep sa iau duphastonul care stiu ca impiedica ovulatia....dar nu-i bai.....sunt intr-o dispozitie asa buna incat nu ma supara nimic. stiu ca voi fi mamica la anul!
Pupici dulci
Nunta

roxanaiuliana spune:
Buna fetelor! Sarbatori fericite si Mosul sa ne aduca multa sanatate,Zana cea buna sa arunce cu praf magic si toate dorintele sa se indeplineasca! Va pup!