Aspirante Optimiste (171)
Raspunsuri - Pagina 12

flori76 spune:
Dragi aspirante optimiste si mai putin optimiste,am intrat special sa va urez:
Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii si realizari!Fie ca dorinta noastra cea mai mare sa se implineasca foarte repede!!!.
Flori
Sarbatori fericite!

Liana30 spune:
Fie ca magia noptii sfinte a Craciunului sa va aduca liniste,caldura si multa dragoste in suflet......Craciun fericit!
.....................VA MULTUMESC CA EXISTATI !!!!
............VA IUBESC !!!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

andicu spune:
Dragele mele,
Va doresc Craciun Fericit, multa sanatate si Mosul sa va aduca pentru anul care vine cel mai de pret dar !Sper din toata inima ca aceasta lista a noastra sa se micsoreze considerabil in viitorul apropiat! Pana atunci, Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Cu drag, o Aspiranta vesnic Optimista!
Andreea.Pozele mele

zamfir.mel spune:
Fetelor va urez Craciun Fericit si Un An Nou Fericit si plin de bucurii si impliniri. Va
pe toate.
mel

Jocelyn spune:
Avand in vedere ca la 1 scapam de la serviciu si nu ne mai "vedem" decat saptamana viitoare, va doresc la toate Sarbatori Fericite si incercari reusite! Dumnezeu sa ne dea in Noul An bebelusi sanatosi si destepti ca frumosi sigur ies
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

iepumic spune:
Fetelor, eu va doresc sa ramaneti mereu optimistele si luptatoarele care ati fost pana acum. Ma bucur ca am avut ocazia sa va gasesc.
Craciun Fericit si multa dragoste!!!!!
Iepumic

GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele aspirante optimiste!
In primul rand:
Acum, la vremea colindelor, cand un an nou se pregateste sa coboare din cerurile instelate in alai vesel de sarbatoare, va urez din adancul inimii ca in noul an norocul sa va sprijine fiecare pas, iar fericirea, speranta si bucuria implinirii sa va lumineze fiecare zi!
Sarbatori fericite si La multi ani!
In al doilea rand:
As vrea, ca la anul, pe vremea asta, acea lista de la inceput sa dispara si sa se mute la mamici, pentru ca toate meritam acest lucru din plin. Sper sa ne ajute Dumnezeu pe fiecare dintre noi ca, intr-un fel sau altul, sa devenim mamici. MERITAM ACEST LUCRU!
Va multumesc din suflet ca existati si va pup dulce pe toate!

maria11 spune:
Va doresc un Craciun ca de poveste si O CE VESTE MINUNATA sa aiba pentru voi intelesul pe care ni-l dorim toate.
Petrecere frumoasa!!!
Maria

alexia28 spune:
Buna dimineata,
Va doresc din suflet sa aveti un CRACIUN FERICITsi sa va aduca
tot ceea ce va doriti.
Va pupsi va multumesc pentru tot.

Tmihaela spune:
Buna la toate aspirantele optimiste,va doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si mosul sa aduca la tote ceea ce isi doreste cel mai mult fiecare din noi.Fie ca aceste zile pline de magie sa fie minunate,pline de bucurie si bunatate.Ma bucur tare mult ca am gasit acest grup minunat si ca am invatat atit de multe de la voi.
Mihaela