Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushel spune:

Neata, dragalashelor!...petrecerea asta suna asa e ispititor..incat numai de munca nu mai am kef acum..noroc ca e vineri zi scurta...azi merg la doctoras...tre sa iau rezultatul la papa-nicolau..si am ceva emotii, recunosc..dar sper sa fie k...o zi frumoasa va doresc..

Mergi la inceput

Fetelor...trezirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Simo sunt aici

Fetelor a fost supeeeeer la concert. Oana shi eu am dansat dar printre scaune ca eu am mai prin locuri. M-am uitat dupa tine dar era atata lume ... data viitoare, ok?

Vad ca e iz de petreceri pe aici, shi eu cred ca diseara o sa reushesc sa ajung. Abia ashtept.

Tabitha e randul meu sa deschid un nou capitol dar eu nu sunt initziata in aceasta treaba. Poate imi spui tu ce trebuie sa fac.

Catty sper ca ai reushit sa termini aseara.

Lachi acum va gasira-tzi shi voi sa va ? Oricum vad ca pana la urma atzi revenit la lucruri mai pashnice. Bravo. Sa ne spui unde o sa va petrecetzi revelionul pana la urma.

Bubulina gospodina sanatate multa tzie shi sotzului. sa nu mai spui ca nu tzi-am observat lipsa ca . Ai inteles?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata dragutelor,

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Simonette, eu eram aseara, la fel si Tabi, si MOana, dar tu deja te-ai dus la chelu, ca te astepta
Tabi, nu mai plec, am promis! Pacat ca nu o sa pot fi la petrecere diseara, am acasa un sotior care are mare nevoie de atentie si ingrijire, daca-l pot fenta poate vin si eu, putin, dar ma imbrac in pijama
Multi pupici pentru picca, marrina, Madana, Cristinna, Tabi, Liana, Simonette, MOana, Rodica, ingeras si toate celelalte

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Buna dimineata !!!

Facut test de sarcina!! Iesit negativ. Dureri de cap de 3 zile, dimineat la trezire de imi vine sa mi-l tai. Primit cadou de Mos Craciun, deci nu mai sper ca peste 4 zile cand ar trebui sa vina rushii, ei de fapt sa nu mai vina. Ar fi prea bine sa se intample atat de mult lucruri bune intr-un an, desi anul asta a fost cam constant, n-am facut nimic iesit din comnum. IN fine, repet o intrebare pusa si la un alt subiect. A avut cineva test de sarcina pozitiv in zilele 9-10 dupa ovulatie? Ca eu l-am facut in ziua 9. Doar asa ca sa-mi iasa din cap simptomele ce mi se inchipuiam.

Cu drag si respect va imbratisez

cami

Mergi la inceput

Nu ma astepta chiar asa, dar nu ma simteam f. bine si m-am intins in pat! Mai tarziu am revenit si tot gol era! In seara asta sper sa ma simt mai bine, ca nu vreau sa ratez petrecerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Cami, eu cred ca ziua a 9-a DPO e prea devreme pe test, iubita. Chiar daca esti (ceea ce-ti doresc din suflet), nivelul de bHCG din sange nu avea cum sa creasca atat de mult ca sa coloreze liniuta 2. Dupa ziua a 12-a ar fi bine sa-l repeti, dar pana atunci nu te mai stresa, profita de faptul ca e luna cadourilor si pregateste-te de sarbatori! Poate uratii uita de tine si pleaca in alta parte!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Cami30, chiar ma gandeam la tine, ca nu ai mai aparut de mult! Frumos cadoul? Testul cred ca l-ai facut prea devreme, in ziua in care astepti uratzii se face...si atunci poate sa mai dea gres! Nu vreau sa-ti dau sperante, asta e parerea mea! Sper sa-l refaci din motive de intarziere si sa fie II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Cami mai ashteapta cateva zile, mi se pare cam devreme testul. Eu tzin pumnii sa fie bb.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput