Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

noapte buna pica
si io merg la..si pe mine ma cam doare capul..si nu mai pot sta..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pica toate gandurile tale bune au ajuns la mine si ti le intorc inzecit........
Ma Dano am zburat imediat dupa ce am scris mesajul si nu am mai apucat sa vad strigatul tau........
Bubulina in viata sunt zile grele, apasatoare, dar sunt si zile de o fericire rara si momente superbe, pentru care merita sa treci peste toate incercarile......
Tabi gand la gand cu bucurie in ceea ce priveste petrecerea de maine seara.
La concert, am uitat de toata raceala mea si am dansat ca in zilele mele bune din adolescenta, caci in astfel de momente ma dezbrac instantaneu de cei 30 spre 31 de ani si ma bucur la maxim de placerea dansului. As scrie si as dansa o viata intreaga si tot nu m-as satura de aceste doua activitati.........

Liana am la tine niste restante:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oanaaaaaaaaaaaaaa te astept la petrecere..si ai grija ca daca nu vii io cum stau la coltz cu..sa stii ca nu te las...
ma bucur ca te'ai distrat la concert..moamaaaaa ce as fi vrut si io sa fiu.. pe madana nu ai zarit'o???

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Era cat pe ce sa adorm si cand colo vaz ca s-a incins atmosfera pe aici si lumea se pregateste de petrecere!
Picca, am citit zilnic ce ai scris, atata doar ca nu gaseam cuvinte sa raspund. Uneori imi dadeau lacrimile, nu vroiam sa intru asa aiurea sa ma plang de ale mele, asta e!
MOana, ma bucur ca aflam vesti de la tine, saptamana asta cat am fost zombie pe aici chiar ma gandeam ca de la mos Nicolae cand ai fost suparata, ai disparut. Esti o luptatoare, jos palaria!
Va pup mult de tot si promit sa nu mai bag capul in nisip ca strutul!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bubulina scumpa pai de Mos Nicolae a sticat sotiorul masinuta lui cea noua, am primit esecul la cea de-a doua inseminare + alte cateva nemultumiri care imi atarnau si mie greu pe umeri, dar daca nu ma ridicam frumusel, nu apucam sa ma bucur de momentele frumoase de acum.......
In viata suntem ca intr-un carusel, care cand urca de zici ca zbori, cand ai sentimentul ca da cu tine de pamant........
Dar eu ador senzatiile tari din caruselul vietii, asa cum va tot spuneam asta vara......
Liana am intarziat la concert din cauza traficului infernal si m-am ales cu statul in picioare pe coridorul central, fapt pentru care m-am razbunat prin dans. Asa ca Madana daca a vazut niste cizme rosii lungi pana la genunchi care se miscau adolescentin, primeste acum confirmarea ca eu eram.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna fetele. Pupicei.
Ma liano tata la tine e zapada muica? Aci fusa da se dusa...Asa ninsa otara de ne-ntarata de diminetza da pana la vreo 12 cand se scila fimiu se topi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata la toata lumea.

Nu uitati de petrecere. Sa pregatiti papa bun, bauturica (numai cele care stiti sigur ca nu aveti cum sa fiti, ca cele suspecte de gravideala au voie numai la suc). Sa va pregatiti hainele cele bune (puteti veni si in lenjerie - ai auzit, Liana???) si mai ales nu uitati acasa cheful. Eu voi ajunge mai tarziu ca am niste activitati pe care si sa vreau nu le pot amana...

MOana: tu trebuie sa dai startul, ca dna. diriginta ce ne esti.

galinarodica, bubulina, piccaflor, simonette si voi toate celelalte (sa ma ierte cele pe care am uitat sa le mentionez), nu cumva sa lipstiti, ca dna. diriginta ne pune absent nemotivat.

Va doresc o zi buna, nu uitati ca azi e vineri, deci e deja week-end, asa ca avem liber la distractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata
Aseara v-am asteptat, dar cat sa stea omul cu ochii in gol? Bineinteles ca dupa ce am plecat io, ati aparut si voi!
Liano cum e noua ta masinuta rosie? S-o stapanesti sanatoasa si sa fii ferita de cele rele! Aseara te-am strigat pe mess, dar nu ai mai vrut sa-mi vb

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Tabith de focul petrecerii, nici nu cred ca ai dormit bine aseara! Ce-ti mai place viata Vedem noi cum ai tras degetele pe tastatura cand ai deschis cap. Ia de ici un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Neata fetelor cucuietelor
Vad ca va pregatiti intens pt petrecere, poate ma alatur si eu
Sa aveti o zi de vineri usoara, scurta si linistita

Cristinna

Mergi la inceput