Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93
Raspunsuri - Pagina 2

bubulina1 spune:
Buna fetelor,
Stiu ca nici nu ati remarcat lipsa mea, eu scriu destul de rar din lipsa de timp, dar v-am citit aproape zilnic. Acum am reusit sa ies din butoi, m-a incurajat mult si optimismul vostru si veselia de pe aici. Uneori va citeam, vroiam sa scriu 2 cuvinte si apoi ma retrageam cuminte in carapace unde era mai sigur.
Eu ce sa va zic? Dupa ce ca mi-au venit uratii cam de mos Nicolae, azi l-a operat si pe sotza-miu de ruptura de menisc. Acum e mai bine si sper sa se refaca destul de repede. Deocamdata sanatatea lui e cea mai importanta, restul cand va vrea Dumnezeu.
Am vrut doar sa va spun ca sunteti minunate si va multumesc ca existati!
Va pup pe toate
"Speranta moare ultima"

simonette spune:
Daca ai veni acum fato, nici o paguba, ca e peisaj de iarna la mine-n frigi Poate doar niste bulion sau niste marga, sau niste zarzavat...n-am mai gatit ca vreau sa mai dau jos neshte kile! Chelu...cu niste cartofi prajiti si ceva acolo langa ei...nu-i bai!

simonette spune:
Bubulina...imi pare tare rau...sanatate multa sotului tau si refacere cat se poate de usoara si rapida! Si nu vb. asa, ca acuma iti dau un asa de mare, ca n-ai sa-l poti duce!

simonette spune:
Biiiine...daca nu apareti in 10 secundele..io plec langa chelu...si iar pierd diccccstractia!

bubulina1 spune:
Eu sunt pe aici si incerc sa recuperez ce am pierdut. Am primit pupicii vostri si mi-au facut tare bine! Simonnetule, vaz ca lumea nu-i pe aici, cred ca s-au apucat de pregatiri sau de petreceri, cine stie?
"Speranta moare ultima"

Tabitha spune:
bubulina, simonette: am ajuns si eu acasa.
bubulina: ima pare rau si de tine, si de sotul tau, dar sa speram ca s-a spart ghinionul cu ocazia asta si ca de acum vor merge toate ca pe roate.
lachione, eu ti-am scris, dar nu-i nici o problema. Fugi si papa ceva
kitta: ti-a placut ce verva am avut azi, nu? Iti imaginezi ca la serviciu nu am facut mai nimic, doar e prag de sarbatoare...
catty: imi pare rau ca ai gresit actele. Putem sa te ajutam cu ceva?
piccaflor:

Liana30 spune:
fugiratiiiiiii...
mey..mey ..ma lasarati singurica si ingropata in zapada?????
....Helooooooooo.....mai e cineva?????????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

piccaflor spune:
Eu...da' ma duc la culcare ca nu ma simt bine...
oltencutza scumpa...
Bubulina sa stii ca ti-am remarcat lipsa...si daca te uiti in urma ai sa vezi ca ti-am trimis si pupici
Va pupic si va urez o noapte cit mai placuta...