Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93
Raspunsuri - Pagina 5

Cristinna spune:
Cami30eu zic sa mai astept macar pana in ziua in care ar trebui sa vina rushii. Sunt cazuri in care iese un test pozitiv incepanad din ziua 7 de la ovulatie, dar sunt si mai multe cazuri in care testul iese pozitiv dora in primele zile de intarziere. Asa ca te rog sa nu pici in butoi si sa mai ai rabdare pana peste 4-5 zile.
Cristinna

cami30 spune:
FEtelor va multumesc mult de incurajari. Dar s-o luam pe partea cealalta. Am facut pregnyl care, tot pe aici am citit, se elimina in 10 zile din organism. Deci daca am facut testul prea devreme ar fi trebuit macar pregnylul sa-l pozitiveze daca nu existenta unei sarcini.
cami

simonette spune:
Cami30, pregnylul se poate elimina si mai rpd! Nu te mai stresa! Noi suntem alaturi de tine!

Cristinna spune:
Cami scumpa, nu te mai chinui cu zeci de preuspuneri. Ia gandeste-te ce s-ar fi intamplat daca testul iesea pzoitiv ...atunci pun pariu ca te gandeai la faptul ca poate pregnylul a pozitivat testul si nu o eventuala sarcina. In ambele cazuri e inca prea devreme sa dai un verdict.
Lasa-te dusa de spiritul sarbatorilor si nu te mai gandi la asta asa de mult si vei vedea ca poate peste cateva zile vei avea vestea buna
Cristinna

Kariris spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu am reusit sa pap ciorbitza de vacuta aseara...yami, yami ce buna a fost!...dar de odihnit tot nu m-am odihnit ca am incercat si noi sa "prindem" ultimele urme ushoare de ovulatie! asta ca sa nu plec cu rushii dupa mine (da Doamne) in excursia de Rev. ca in mod normal pe 29 imi vin.
Dupa ce am agitat lumea aseara cu excursii organizate, imi spune al meu sot ca el nu pleaca nicaieri cu grup organizat, ca el nu vrea iarna la Roma, ca o sa mergem la vara...si ca daca vreau io in Maroc (ca eu acolo vreau) mergem...dar numai daca au hotel Hilton acolo. Noi avem un oareshce discount la Hilton (nu va imaginati ca suntem la nivel de Hilton ); asa.... si acum verific daca au Hilton in Maroc. Ma las pe mana lui ca stie ce face. Fiicei lui i-a organizat in vara o super "10 zile de miere" la Paris si Viena, dar vreau sa spun ca la Paris au vazut tot ce se putea, inclusiv Moulen Rouge si Crazy Horse, au fost luati cu masina zilnic si dusi la programul prestabilit de al meu sot si a fost minunat! Asa ca ...cum o fi o fi!
Simonetto zi pe la cat sa te sun astazi.

cami30 spune:
Bubu, Simo, Mada, Cristina, fac si eu ca si cumnatica mea. Ea cica a "simtit" efectiv in luna respectiva ca a ramas gravi. Era dupa 5 ani de incercari iar in luna aia isi pusese ultima speranta.
EU parca nu simt nimic. Si iar imi aduc aminte de ghicitoarea naibii.. fi-r-ar ea sa fie de ghicitoare ...
Tot nu m-am lamurit inca daca de la clomiphene o sa-mi intarzie rushii, avand in vedere ca am ovulat in ziua 14, eu de obicei avand un CM de 24 de zile. Azi sunt in ziua 24, deci ar fi trebuit sa vina , insa parca asa citisem ca de la clomiphene se regleaza oarecum CM-ul, lungindu-se si faza luteala.
Cadoul? Nici n-am curaj sa zic ce si mai ales de la cine. Masinutza de la socrii mei. Nu e noua da' are patru rotzi si nu ma ploua in ea.
cami

Cristinna spune:
Cami, daca ai ovulat in ziua 14 , ciclul tau ar trebui sa fie mai lung de data asta decat 24 de zile, pt ca altfel inseamna ca faza luteala ar fi doar de 10 zile, ceea ce e prea putin.Normalul este intre 13 si 16 zile .
Sa stii ca si eu de obicei am un ciclu de 28-29 de zile, adica ovulez in ziua 14 sau 15. Dar luna asta am ovulat in ziua 12 si mi-a venit ciclul exct dupa 14 zile de la ovulatie, adica in ziua 27. Am luat si eu closty , dar nu m-a dereglat in nici un fel.
Cristinna