Bebelusi de iulie-august 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
KULTA spune:
Fetele, Lory2004, va multumesc pentru ca mi-ati votat soricelul.
Ema.nu.ela, bun venit printre noi. Sanatate la puiut.
Imi pare rau, insa va trebui sa imi exprim dezaprobarea vis-a-vis de critica/constatarea adusa ieri de Anis indirect lui emaaimee (si direct celor care au parola) despre faptul ca a deschis noul capitol prea devreme.HEI!!OAMENI SUNTEM SI GRESIM CU TOTII!! Nu sunt de acord cu asemenea chestii intre noi, mai ales critici "de sus" aduse in public.
Daca ceva nu va convine, ar trebui "spus" in particular, prin PM.
Daca sunteti sau nu sunteti de acord cu mine, nu vreau sa stiu, desi imi pasa, insa eu am spus ce am avut de spus.Pupicei tuturor si sa ne intelegem bine, asta ne doresc, pe linga toate celelalte urari de bine....
corbioana spune:
Neatza tuturor si pupici din mers sau fuga cum doriti! Imi pare rau ca acum cand e activitate in toi aici eu nu am asa timp asta...
Mamini cu intarziere te si iti urez drum bun spre casa si sarbatori fericite si muuuulti pupici Veveritei mici!!!
Irina nu ma supar cuscra draga ca si noi ii cam trimitem pupici lu Veve mica , ne e taaare draga si ea dar nu ne dezicem de promisiune, suntem cuminti!
Monai draga mea cam asa am vazut si eu ca se intampla cu kk de la diversificare si eu m-am cam speriat ca facea masline ca oita dar se pare ca asta e. Sa vedem ce mai zic si celelalte fete.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
KULTA spune:
Ella2000, nu mai stim nimic de tine. Ce-ti mai fac printesele si cum te mai simti? Cum te descurci si cum iti vei petrece sarbatorile?
Sanatet multa.
KULTA spune:
Yupiiiii!!!!!!!!! Sebi ál meu se intoarce de pe spate pe burta si invers, de vreo 3 zile.
Am baiat maaaaaaaaare, nu?
delia grozav spune:
Taaare greu adoarme fata mea desi e moarta de somn.
Am pus-o in carucior pe balcon si am tot leganat-o dar fara succes.
Face balonase intr-una.
Sa vad ce vrea in continuare.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Na ca abia am apucat sa scriu mesajul ca a adormit...ca sa imi faca in ciuda
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
emaaimee spune:
Eu am avut ieri musafirii pana seara tarziu pt ca unul dintre ei,de fapt una va fi babysitterul nostru.Asa s-a nimerit.Vorbeam ca e petrecerea de craciun de la firma sotului si nu mergem si fata colegului sotului s-a oferit sa stea cu Oana.Ca petrecerea e seara pe la 8 si nu tine mult ca in Ro,pe la 1-2 noaptea maxim pleaca toata lumea.Oana doarme macar pana la 2 noaptea de la 8 seara asa ca nu trebuie decat sa fie cineva acasa.Ieri babysiterul a stat pana la ora 12 noaptea sa vada cum face fata in somn,daca da semne de trezire.Tare draguta a fost.
mamini-din cauza asta nu am mai intrat sa va zic drum bun,dar o sa vezi tu in Ro.Ce bine de voi ca aveti net,eu acasa nu am avut si la sala de net nu m-am dus ca e prea mult fum de tigara.Abia astept sa spui cum a fost drumul pt Veve.Da sigur ca mosul o sa aiba grija de fata,mai multe ca s-a mai linistit seara.
decu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
andatudor spune:
Multumim tuturor fetelor pt. urarile de ieri si uram la randul nostru La multi ani tuturor nascuti in zi de 16!!
Mamini-drum bun si linistit!! Ne mai "auzim"- vb. ta-din Romania!
Irina-felicitari pt. performanta!! Vrem si noi!!!Desi cand ma gandesc cum o sa fiu cu ochii pe el tot timpul parca as mai astepta putin!
Diana Mirela-am vazut pozele puiutei dolofane! Asa buculite are si Andrei al meu si-l pup tot timpul.Intram si noi in randul curtezanilor fetei tale,ce zici de noi?
pupici,imi plange comoara
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Hai sa va spun ce face Tudor acum. I-am pus muzica. Cum se opreste o melodie cum plange. Incepe alta, se opreste. Si nu-i place orice: oac oac, un motan cat un pisoi (Cami!), Vulpea. Ceata lui Pitigoi e .
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
Cuscra,eu ii cant Oanei seara ghici ce?Un elefant se legana pe o panza de paianjen.Pana la 10O ia somnul cand aude melodia,se pune pe un cascat
Aaa,m-am tinut sa va zic alaltaieri am last-o in patutz si m-am dus la toaleta.Cuminte-cuminte se juca cu jucarelele si era cu un piciorus bagat intre gratii.Iesise in afara aproape pana la genunchi.M-am cam speriat.
decu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
Katink spune:
Buna fetele!
Am venit de la control si dam si noi raportul:
La 4 luni + 11zile Emma are 66cm si 7.300g. .
A plans la vaccin de mi s-a rupt sufletul, acuma doarme. I-am pus un paracetamol supozitor.
Nu am timp sa citesc, ca nu am mancat nimica, fug sa mananc si eu ca sa am forte proaspete pentru mandra.
Revin cand am putin timp...
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005