Bebelusi de iulie-august 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

KULTA, ti-am votat si noi soricelul. Simpatic foc!

DELIA, si eu folosesc Galactogil, mai ales ca puiul meu nu mananca decat san. Il dizolv in ceai de anason, fenicul si chimen (amestec) si impusc 2 iepuri dintr-o lovitura (toate stimuleaza lactatia). Oricum, necesarul caloric al bebelui creste pe zi ce trece (eu, una, fac fata din ce in ce mai greu), asa ca saptamana viitoare voi incepe si eu diversificarea, treptat, cu alaptat in continuare. Cel putin 2 mese pe zi vor fi de la san, pana la 2 ani, speram.

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Kulta, parerea mea e ca acel conflict a fost rezolvat de fete si ca orice am spune noi punem numai paie pe foc. Asa ca peace. Felicitari pentru Sebi cel elastic.

Emaaimee, bine ca ai gasit cu cine sa-ti lasi fata ca asa te vei mai distra si tu.

Anis, deci Ingrid te obisnuieste cu distractia ei de pe acum. Prevazatoare fata ai.

Valcampan, brava pentru starea de bine. Sa fii tot asa.

Corbioana, sar-mana de raspuns, azi merg la pediatra si am o multime de intrebari pentru ea.

Dupa cum v-am spus noi am ratat al doilea vaccin si ne-a reprogramat pe 28 decembrie, asta sa fiu in agitatie pana la sfarsitul acestui an.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Am uitat sa te laud, Anis, pentru imbunatatirile aduse listutei noastre .

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Buna harnicutelor!
La multi ani micutilor nascuti pe 16!
Va citesc , da' nu mai apuc sa va si scriu....
Am inceput curatenia de , micuta mea nu mai prea doarme noaptea ; se foieste ca mine cand e luna plina si dimineata sunt chiauna de somn
In rest suntem bine si mancam cu placere pireu de mere si ne-am descoperit piciorusele de care suntem tare mandre
Va doresc drumm bun si fara peripetii celor care plecati spre locurile natale sau alte rude!
Si daca nu mai apuc sa va scriu pana de sarbatori,
va doresc un minunat sfarsit de an alaturi de frumosii vostrii ingerasi si familie, si nu in ultimul rand, un an nou incarcat cu cele mai frumoase ganduri si dorinte implinite
SARBATORI FERICITE

PS promitem sa mai punem poze noi dupa sarbatori

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Kulta nu stiu exact ce anume te-a deranjat.
In primul rand cand cineva deschide un nou capitol cu userul comun nu ai de unde sa stii cine e.Asa ca eu nu stiam cine a deschis.
Dar uita-te la listuta mai intai...chiar am stat aseara 2 ore sa ii schimb fata...si sa stii ca completarea listeai mananca f mult timp, asa ca mi se pare normal ca sa nu ne jucam de-a listuta sau si cu deschiderea de capitole.

Era pur si simplu o rugaminte...a si apropo nu cred ca ceea ce am facut eu pana acum cu listuta e o bagatela..daca da..te rog pe tine de azi sa complezi lista.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Andre-ea si Monai ...pai ce sa fac ,INGRID a avut discoteca aseara pana la 1 jumate.Ma ,nu vroia deloc sa doarma...se tot juca , si cum o puneam in patut caraia..cum o puneam in bouncer era cea mai fericita.ASa ca m-am pus pe completat lista noastra,...si imi picau ochii in gura de somn si ea nimik.

Laura...daca imi face figura si in seara asta, ies la plimbare cu ea afara,chit ca e 12 noaptea.{;D]

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Kulta am votat ,soricelul ..am votat de mai multe ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Monai, aveai dreptate.
Anis, nu spun ca e usor sa faci ceea ce faci insa OAMENII MAI GRESESC si nu trebuie tratati in acest fel .
Bineinteles ca stiai cine a deschis noul capitol, doar te-ai uitat la bbiulie-aug 32, unde scrie rosu pe alb, ca Ema facea trimitere la noul capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani bebelusilor nascuti azi
Bun venit fetelor noi si pupici voua si bebelusilor!
Irina-felicitari pt rostogolire.Ne facem cu totii maricei.
mika1-multa sanatate lui Razvan Mihail.
Katink-si voua va doresc drum bun si un an nou plin de impliniri alaturi de dulcinee!Scuze,dar nu mai retin cand ai spus ca plecati la sora ta.
anis-f frumo arata lista de Craciun si e super ideea cu evenimenteleSper ca Ingrid sa isi revina la programul ei normal de somnic pt ca si eu doar ce ma bucur de programul bun al fetei.Si stiu cum e sa stai dupa ea ca am stat destul.
Vad ca vorbiti de jucarele de baie.Oanei ii plac mult cele pe care le are si ma gandeam sa vad ce zice daca ii mai aduce altele.Ca ii mai aduce sigur si o cadita ca cea pe care o avem e mai micuta nu ca cele mari din Ro,care sunt tare bune,poti spala copilul pana la 7 ani.Pacat ca nu am avut loc unde sa luam aici si cada mare primita de la nasa
Lia-vroiam sa spun ca nu stiu,uite ca ti-a raspuns Dede
Ica1975si eu dau iama cam tare in dulciuri,sa imi scot parlealaca am avut cateva zile in care m-am abtinut.Lasa intai ne gandim cum zici si tu la copilasi ca suntem norocaose sa avem laptic.

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by Katink

Buna fetele!

Am venit de la control si dam si noi raportul:

La 4 luni + 11zile Emma are 66cm si 7.300g. .

A plans la vaccin de mi s-a rupt sufletul, acuma doarme. I-am pus un paracetamol supozitor.

Nu am timp sa citesc, ca nu am mancat nimica, fug sa mananc si eu ca sa am forte proaspete pentru mandra.

Revin cand am putin timp...

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Felicitari pentru puiut. O sa se faca manechin, cu dimensiunile astea.

Mergi la inceput