Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Pupici fetelor

GATA am facut si noi vaccinul saracutul a plins la al doilea de sa facut rosu, ce mila imi era de el ,dar in cursul zilei a dormit ce na dormit el de cind sa nascut ziua asa de mult de la ora 15 pina seara la 19

Dorulet deci vaccinul eu zic ca la trecut cu bine si nu a facut nici febra , eu iam pus dupa vaccin un supozitorde paracetamol si seara inainte de culcare altul

Ioana sarumana ,sambata o sa mergem la prins de nasi

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Apropo de inventar lam facut si noi azi la dr deci la 2 luni si 5 zile avem: 60cm si 5.370kg

si pe mine ma ajuta sotul sa-i dau baia lui Antoine chiar citeodat prefera sa io da singur ,o sa pun si o poza la albumul baie cit despre tatici in postura mai comica nu avem trebuie pazit

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

am vazut albumele cu tatici si am pus si eu una chiar daca nu este chiar in postura comica dar acola era terinat si obosit

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ioana: Eu zic sa ne vorbim noi si sa luam un mare sterilizator si sa-i bagam pe ei acolo, ca sa ne lase in pace. Cred ca s-ar intelege de minune, cu IT-ul sunt amandoi, si din cate imi aduc aminte ziceai la un moment dat ca sotul tau le are cu rock-ul, cu tineretul si are plete, la fel si al meu...asa ca sa rockaie in voie

Dar pe de alta parte, trebuie sa imi fac si mea culpa pt ca tocmai vroiam sa ma plang ca nu ma lasa sa scot copilul pe afara din cauza epidemiei de rujeola si vad ca acum prof Streinu chiar recomanda sa nu ii scoatem. Au si ei dreptate cateodata, dragii de ei.

Simona si bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

in sfarsit ajung sa scriu si eu...in fiecare zi va citesc, cu scrisul e mai greu dar a obisnuiesc eu... adormi si buburuza mea in cele din urma...acum pana dimineata la 7-8 nu mai am treaba

voiam sa va intreb...in Romania se gaseste lapte praf de noapte si lapte praf de zi? aici am vazut la farmacie si este prin toate revistele de bebei...m-ar tenta, desi puiul meu e destul de cumintel..a folosit cineva?

Mama Noéliei din 25 septembrie 2005

Mergi la inceput

si apropos...nu stiu ce copilasi aveti voi de puteti scrie ATAT de mult asa repede......eu abia reusesc sa va citesc...dar ma experimentez eu si sa va tineti!!

hmm....chiar dormiti toate la ora asta? sau numai eu nu am somn?

Mergi la inceput

si innnnnnnnca ceva..... voi cu greutatea cum stati?
nu pot sa va spun cat ma preocupa problema asta....abia astept sa dau burticul jos....dar...azi mancai supa de varza si pe seara ma scapai in niste ciocolatele

ce sa fac daca sunt dependenta de ciocolata???

scuze de aberatii dar la ora asta la ce va asteptati????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bu-hu-hu fetelor,

Deoarece in noaptea asta sunt singura ma rasfat, adica am luat laptopul in pat.

Multumim de aprecieri lui Maddy, Cristina si Ioana, pupiiiicii.
Am trisat un pic in albumul Mos Niculae, covorasul de activitati e de fapt cadou de la colegii mei, dar bebe nu are de unde sa stie. s-a intamplat sa-i facem proba chiar pe 6 dec si de aceea am denumit asa pozele.

Am uitat sa va zic ieri ca musiu Victoras s-a kk pe mine, asa cu presiune si jet... de doua ori la rand, abia al treilea pampers am reusit sa i-l pun, a fost taaare distractiv.

In seara asta e prima data cand i-am facut singura baie, ca de obicei sotzul e piua intai si eu sunt numai cu schimbat prosopul, pregatit hainele si alte chestii secundare. Dar m-am descurcat onorabil.
M-am cam enervat ca am cumparat azi un suport in forma de S pe care sa stea in cadita intr-o pozitie similara cu caditele alea smechere din poze si nu am putut sa-l folosesc ca ramanea copilu cu picioarele pe afara, poate e bun intr-o cada mai mare.
Tot azi am inaugurat si marsupiul, a protestat juniorul pana l-am asezat dar apoi s-a linistit si i-a placut plimbarica.

Ma retrag acum ca poate apuc sa dorm si eu un pic inainte sa se trezeasca sefu'.
Somn usor,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Anto se pare ca noi doua cucuvele nu avem somn...si am zis ca nu mai intru noaptea la calc ca nu ma mai pot trage in pat...dependentaaaaaa

cum e cu covorasul de activitati? ii place bebelui? ma tenteaza si pe mine unul si nu stiu ce sa fac

Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor! La multi ani Ancuta si David!

inaa, si eu am multe kg ramase, si maninc ciocolata. Si ma mir noaptea de ce o fi fata agitata.
Simo, al meu are si cintara electrica, cu amplificator si procesor de sunet. Si chiar cinta, macar de citeva ori pe saptamina; noroc ca l-am invatat sa foloseasca si castile (ca mie nu ca nu imi place, da' nu suport rockul). Da' ce-ai vrut sa spui cu faptul ca ii place tineretul?
dana, bafta la prins nasi.
alina, stiu ca se pot si dona bani la bazar, dar eu am mai donat bani in alte actiuni, acum mi se deschisese pofta de cumparat. Si chiar alesesem citeva haine ... dar lasa ca-l conving eu pe sot sa ma lase sa le cumpar.

Ma speriati cu iesitul din casa, noi iesim multisor. Si cu vaccinul, ma gindeam sa merg la doctor. Nu stiu daca reusesc sa o cumpar pe dr sa vina acasa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput