Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!
Noi iar mancam asa: nopatea la 12.30 apoi la 5.30 si iar la 7.30. Se vede, ca am urcat-o pe cantar dimineata si avea 6600 g (ieri avea 6500).
Eu stiu ca daca e frig, mor microbii. Chiar nu putem sa ii scoatem de loc din casa?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
romana_74 spune:
Si noi am ajuns cu suculetul de morcovel la 40 ml pe zi... oare ce sa fac, sa-i mai dau pana la 50 si sa ii introduc alt suc, ca cel de mere de ex., ca sa mor de mai stiu de la Matei cum am facut, parca nu am mai crescut un copil?!
Si Luca e alimentat artificial exclusiv!
In rest ce sa fac cu el... oare vrea doar 4 mese pe zi, ca mai nou se culca la 9 seara cand mananca ultima masa si se scoala la 8 dimineata!!! Oare nu e prea repede de 4 mese? Intr-adevar papa cam 230 ml la o masa, dar asta in conditiile in care are 5 mese pe zi, oare la 4 mese trebuie sa cresc cantitatea, ca atunci nu imi incape in biberon atata lapte!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
alinam spune:
neata!
la multi ani sarbatoritilor zilei!!!!
Ioana pai atunci nu ii spune ca sunt sh :) zici ca le-ai luat tu si vai ...uite cum s-au fakut dupa primul spalat hehehehe.
Copilul meu ma dispera azinopate a papat asa : la 10 , la 1 , la 3, la 5 , la 7 ........sa continuu??? mor de somn si ziua face la fel, putin si des sa nu cumva sa se ingrase
Mai voi chiar vorbiti serios ca nu scoateti bb-ii afara???? nu cred ca anul asta sunt mai multi virusi decat anul trecut si acum doi ani samd ..... eu nu cred ca rezist sa il tin pe al meu in casa toata iarna ......capiez eu in primul rand.
Anto am patito si eu sa faka bb kk pe mine exact cum zici ....si eu nu mai stiam cum sa il sterg si sa ii pun pampersul mai repede si mama nu prididea fakandu-mi poze
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
codruta_grg spune:
Cand va aud pe voi cu 4-5 mese...... Noi avem 6-7 mese. Am citit in CC si zice ca putini mai sunt care au atatea mese la varsta noastra. Dar n-am ce face. Doctorita care a venit sa ne faca vaccinul a zis: " Sper ca nu mai mananca noaptea!!!" De ce sa nu ii dau o masa noaptea??? Ca doar e lapte bun si nu mai are dureri de burtik.
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
alinam spune:
Codruta nu te plange ca al meu inca papa la 2 ore si ziua si noaptea
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
codruta_grg spune:
Alinam, nu ca ma plang, dar cand vad la altii........ As vrea sa avem si noi program fix.
Dar am ajuns la concluzia ca daca papa numai san, nu ai cum. Ca nu stii cat mananca.
Poze cu noi
maddy77 spune:
Neata,
Ma speriati cu iesitul afara..azi trebuie sa mergem la dr ortoped sa se mai uite la piciorus,iam mai facut eu masaj dar vad ca nu prea sa indreptat,poate-mi trebuie totusi un chinetoterapeut.Acum mi-e frica sa mai ies din casa.
Mandra mea de 2 zile manaca cam asa la ora 22- 100 ml,la ora 4-100ml si la ora 8-20 ml si mor de nervi ca nu vrea mai mult dimineata si bineinteles ea doarme...si ieri am trezit-o eu la 11 sa manance..Ce sa-i fac??sa nu-i mai dau noaptea?
In rest toata ziua nu prea doarme si dupa ora 3 se agita vrea bagata in seama,de nu mai apuc sa fac nimic..
Codruta,si mie mi-a zis la fel..ca sa doarma si sa dormi si tu,dar mie mi-e mila inca,ma gandesc ca ii este foame.
Apropo de sterilizat..chiar nu mai suport,toata ziua spal biberoane,unul e cu san si unul lapte praf,pompa...apoi fierbele.Vreau sa-mi iau un sterilizator poate-mi usureaza munca.
Ce-mi recomandati?
pupici,ma duc sa mai fac ordine
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos
pharmacris2002 spune:
Buna mamici si bebelus!/
Vio Reuream -daca sinul nu este inflamat ci doar dureros fai bai cu apa calda si pune copilul sa suga de la sin de mai multe ori pina dispare nodulul acela.Si eu am patit la fel si asa am rezolvat.Daca ai febra ,sin congestionat ,frisoane atunci consulta un dr.
Flori306-eu nu scot fetita afara din casa de aproximativ 1 luna din cauza rujeolei.Aerisesc foarte des camera.Cu venitul in Romania de sarbatori nu stiu ce sa zic dar eu nu as veni.Poate sunt eu prea fricoasa dar prefer sa previn decit sa tratez.Intreaba si un dr de acolo ce parere are.
Tonnia spune:
Alina, incearca sa distantezi mesele incetul cu incetul, mai intai la 2 ore si 1/2, si tot asa, numai asa il determini sa manace mai mult, trebuie sa i se faca mai foame.
Si al meu are mese la 2 ore dar mai are si la 4 ore, adica incerc sa trag de timp cat pot,uneori am succes, alteori ba, in concluzie are cam 7 mese/zi! adica tot multe... pediatra mi-a zis imperativ sa fac ceva, orice, ceai, suzeta...
pharmacris2002 spune:
Kristinutza-Imi pare rau ptr nasa ta .Si eu anul trecut in luna lui august am pierdut sarcina la 3 luni si am fost disperata mai ales ca am o anumita virsta .Mi s-a recomandat sa nu ramin insarcinata timp de 1 an ca sa se refaca organismul dar eu eram asa de disperata ca dupa 4 luni am ramas insarcinata dar tot cu probleme amenintare de avort repaus complet la pat toata sarcina si in final viata a fost generoasa si cu mine si mi-a daruit-o pe bebelusa mea.Asa ca sa nu dispere si sa incerce sa ramina insarcinata ca viata iti ofera multe surprize . Fetelor am vazut ca ati inceput diversificarea .Eu alimentez bb la sin dar ii dau si completare 2-3mese pe zi ca nu ii ajunge.Mamele care dau mixt la bb au inceput diversificarea?Exista vreo schema de diversificare?Spuneti-mi si mie va rog.