Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Simo cu placere, sper sa iti foloseasca, e metoda de Canada, hehe.

Dorm pe mine dar asa mi-e lene sa ma culc... ati mai auzit asa ceva?
Azi mi-a fost si lene sa ma intorc de la plimbare, am sunat-o pe mama2 sa ne preia cu masina din oras, cei drept mincasem 3 gogosi si ma ingreunasem plus tocurile dupa un an de mers in shlapi. Eram terminata!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Mie imi este frica sa bat asa tare pe spate .Mai bine o las neragaita decit s-o zgudui.Daca o intorc pe o parte ii vine laptele inapoi si incepe sa sughita si atunci sa vezi plimbat .Asa ca o pun pe pieptul meu cu burtica si cu capul pe umar o plimb si o bat usor pe spate DACA DUPA 5 MIN NU RAGAIE O PUN IN PATUT SI O IAU IN BRATE MAI TIRZIU.Uneori ragaie alteori nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pharmacris, cine zice de zguduit? ca doar nu dau copilul cu capul de pereti. Cert e ca trebuie sa fii un pic mai ferm in palme si apasat...
Acum fiecare copil cum este invatat, al meu merge pe metoda asta sadomasochista... si eu stiu cind el se cere rigiit, se intinde si geme si dupa ce elibereaza aerul se face ca un ghemuletz si e fericit!
De altfel am citit printr-o revista ca daca bb nu eructeaza in 15 minute nu are rost sa mai incercam.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Aha...deci nu este obligatoriu sa-l ragai de fiecare data

Si intr-un final glorios am reusit sa pun si eu poze cu bebelinul meu.

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

jadi-scuze ptr cuvintul -zguduit.sa incerc sa fiu si eu mai ferma in batut si apasat.Poate reusesc.Cert este ca daca nu o ragai are un somn nelinistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vio, mulge-te, pune copilul la sanul cu problema. nu lasa asa! stiu ca e dureros... dar n-ai incotro. apa fierbinte ajuta la curgere.

mai, voi chiar vorbiti serios cu epidemia asta? sa nu scoatem copiii din casa? eu cred ca tot am impresia ca bolile astea doar sunt anuntate la tv, nu ca ar exista de-adevaratelea...

ma inscriu si eu cu sot "roacher" cu chitara electrica si amplificator.

vreau sfaturi de la fete mai destepte: caut centru de activitati (de fapt cauta mosul) si nu stiu exact ce urmaresc. stiu ca sunt si cu luminite, si cu muzica, si cu pedale, si cu, si cu. vele care aveti - ce le place copiilor?

nicole74, bebe tau doarme cu caciulita? ca eu cand pun caciula lui radu, din-aia care se leaga sub barbie, simte materialul pe obraji si da din cap stanga-dreapta, din reflex, cauta papica. ii pun caciula si devine autist pt 1 minut.

jadi, si eu am copil sclifosit. ma chinuiesc sa scot cate o picaturik in plus de laptic, imi tremura mana de fericire ca mai am un douaj de ml in bibe sa-i mai dau un picutz, iar el scuipa de zici ca-i dau lamaie.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Kristinutza - pai il luam pe al meu, pe al tau si pe al Ioanei si ii punem sa faca o trupa eventual "ROCK BABY"

Pentru centru de activitate iti recomand cu caldura Baby Gym Deluxe de la Chicco. Chiar astazi l-a primit Luca de la zana cea buna, alias nasa lui, si mai mult m-am jucat eu cu el. Este bestial, intr-adevar o jucarie inteligenta. Si faza misto este ca-l poti folosi pana la 2 ani ptr ca e 3 in 1. Bebe sta culcat cu minunatiile alea in ochi, apoi poti sa-l faci ca bb sa stea in fundulet si apoi cand sta in picipoare, e ca un fel de masuta. Cool ce mai!

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mifloricico, zi-mi te rog unde ai facut dulapul in forma de mar, ca eu nu am mobila in camera copilului (de fapt n-am in nici o camera).
kid, o sa fac un studiu despre cum e mai bine sa incep diversificarea: cereale, fructe sau legume.

Eu nu mai rigii copilul de pe la 2 luni, e vreo problema?

Ca tot mi-a amintit jadi de testele scumpe: eu am avut CMV IgG negativ, si cind am zis ca dupa ce nasc merg prin spitale sa ma infectez cu CMV (ca la urmatoarea sarcina sa nu mai stau asa stresata) s-a mai oferit cineva sa mearga cu mine; deci, cine recunoaste?.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Din pacate asta este realitatea.In celelalte tari datorita faptului ca s-a facut vaccinarea la timp nu sunt probleme dar la noi ca pe timpuri.Si mai vrem si in UE.
Ajutati-ma si pe mine cu un sfat.Fetita mea nu a avut kk de 2 zile.Ce sa fac?Voi ati avut problema asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Cristina Ioana nu doarme cu caciulita, de fapt nu sta in casa cu caciulita. Uneori dupa baie i-o pun juma de ora, apoi o scot.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput