Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Pharmacris, 2 zile ieri si azi? Sau azi e a treia zi? O vezi ca e mai agitata, plange ca o doare burtika? Daca da, pune-i un supozitor cu glicerina pentru copii. Sau introdu termometrul uns cu o cremuta medicinala (sau ulei de masline) si misca-l usor, in sens de rotatie (Aoleu, frumoasa exprimare , da' intelegi tu ).
Daca nu are neplaceri, las-o, poate face maine. Sau fa-i un ceai de musetel, e laxativ.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Codruta inca nu a venit sotul. Iar cand vine nu am sa mai am chef. Poate maine, desi sigur zice ca pe zi ce trece sunt mai nebuna. Chiar se intreaba de unde imi vin ideile.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Karmenutza-Astazi este a 2-a zi .Mai astept.Ea este linistita .Toata ziua a dormit Ca niciodata.O sa ii fac un ceai de musetel mai tirziu.Multumesc ptr sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pauza 5 minutzele sa schimb capitolul!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64515" target="_blank">aici .

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

quote:
Originally posted by karmenutza

Sofia, mersic mult de informatie. Am sunat acolo si intr-adevar au. L-am sunat si pe sot si diseara cand vine, le am. Tu ai luat? Au fost bune?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

recunosc ca nu am luat pt ca i-au trecut mucisorii cu ajutorul pompitei si al nurofenului. Am inteles ca sunt un "ceva" facut din argint.

Azi am fost la ginecolog, am unda verde pentru alea alea si mi-a recomandat un anticonceptional care se pare (zice asistenta) nu se gaseste la farmacii. Exluton ii zice. Stiti ceva de el? Mi-a zis asistenta sa il fac injectabil ca tine 12 saptamani. Parca nu m-as baga...O sa il caut intre timp la farmacii.

A fost foarte simpatic doctorul pentru ca in ziua in care am nascut eu a reusit sa se lase de fumat si a aflat ca o sa fie tata asa ca o sa ma aiba reper de acum incolo...A zis ca in sfarsit intelege si el acum nebunia cu testele, cu nelinistile aparent banale ...

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput