Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
codruta_grg spune:
fetele din Bucuresti.... ascultati la radio daca putem prinde si in Cluj.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
jadi spune:
Helou de spre seara!
Acum am adormit copilul. azi am avut o zi intreaga ocupata si sincer ma resimt un pic. stiu, stiu, nu ar trebui sa ma pling ca pina acum am fost ajutata la maxim pe cind voi va descurcati mai greu basca cu cite 2 copii... va felicit pentru puterea vostra!
Sa raspundem pe ici pe colo ca acum se termina jumatatea de ora disponibila
Ioana crede-ma ca nu vrea nimic si nici de foame nu plinge, ma uit eu la ceas si zic hai ca e ora de mincare. Am trecut pe metoda masa cu completare la o ora jumate si vad ca merge... a mincat prima data 70ml si la o ora juma inca 70... e tot un fel de putin si des.
RalucaC am mai citit odata ce scrie pe spatele cutiei de HN cica e cu mai putina lactoza... zau de stiu ce e aia! In schimb scrie clar ca produsul e facut din fibra de banana deci de aia are gustul respectiv. Se indica pentru copii care au diaree sau alte afectiuni in zona stomacelului... noi nu avem diaree dar se kk la fiecare masa aproape si cu mucozitati multe. Vorba mamei2: maninca ca o pasarica si se kk ca o vaca!
Maddy se spune ca mitul berii care ajuta lactatia e fals. Dar eu nu ma las si trag cite o bere cu alcool din cind in cind... si asa de craciunul asta se face un an de cind nu am mai pus bauturi alcoolice de grad marit in gura la fata! Nu duc dorul dar trebuie sa imi dreg cumva tremuratul miinii
. Cred insa ca mi-au crescut titile pentru ca le lasasem fara sa alaptez de la 4 dupa amiaza pina la 1 noaptea!
Acum am si eu tetine la Nuk dar unde scrie ce marime sint? eu le-am cumparat pentru 0+.
Eu cind eram gravida si mi-am facut toate testele alea speciale de costau o groaza de bani, am iesit la toate ca le facusem cumva si doctorita era fericita ca am anticorpi. Asa ca am iesit si azi cu copilul afara...
Mai bintui pe aici daca ma lasa bb
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
karmenutza spune:
Sofia, mersic mult de informatie. 
Am sunat acolo si intr-adevar au. L-am sunat si pe sot si diseara cand vine, le am. Tu ai luat? Au fost bune?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
pharmacris2002 spune:
Simo74 si Mysweetest-ar trebui sa va dozati anticorpii antirujeola de tip imunoglobulina G.Daca sunt prezenti atunci ati avut rujeola sau v-ati vaccinat.Eu i-am dozat ca m-a trimis dr mea cind am ramas insarcinata ca sa stie daca am sau ma vaccinez inainte de sarcina ca se poate imbolnavi femeia gravida si poate pierde sarcina sau da malformatii.Im cazul vostru este bine sa stiti daca aveti anticorpi si sa va vaccinati cit de rapid ca veniti in contact cu copilul.Asta este parerea mea.
Simo74 spune:
Dragele mele, voi aveti vreo metoda speciala de ragait bebeii, pardon de eructat, cum zice doamna doctor, ca eu cateodata ma plimb si cate un sfert de ora cu el prin casa si nimic, de aceea ma si las pagubasa dar imediat imi aduc aminte de faza aia din Look Who's Talking cand statea bb pe spate si urla "sa ma ridice cineva ca explodez" si imediat ma duc la Luca si il mai iau la o tura de plimbare
Simona si bebe Luca
Simo74 spune:
Pharmacris2002 - chiar putem sa ne vaccinam si acum? Eu am 31 de ani, nu exista o limita de varsta? Ca maine m-as duce sa ma intep
numai sa nu patesc vreo nepatita
Simona si bebe Luca
pharmacris2002 spune:
Si eu ma plimb cu bb in brate sa ragaie dar de multe ori fara succes asa ca o pun jos si o iau mai tirziu .Uneori ragaie alteori nu mai ales cind ii este somn.
Am si eu o problema-fetita mea de 2 zile nu a avut nici un kk.Ce sa fac ca de mincat maninca dar nimic.?Nu s-a mai intimplat pina acum.Va rog ajutati-ma cu in sfat.
Ioana si eu vreau sa diversific dupa 5, 6 luni dar am vazut fetele ca au inceput mult mai devreme si am inceput sa imi fac probleme ca sunt neglijenta cu bb.Multumesc de raspunsuri.
pharmacris2002 spune:
Simo74-Da te poti vaccina la orice virsta dar trebuie mai intii sa dozezi anticorpii ca sa fii sigura ca ai sau nu si dupa aceea te vaccinezi.Toate femeile care vror sa aiba un copil si nu au anticorpii ar trebui sa se vaccineze dar la noi in tara nu se tine cont.Eu i-am dozat la Medicover si rezultatul l-am primit in citeva zile .Daca nu ii aveam ma vaccinam.Faci cum vrei.
jadi spune:
Si nu ma suparati ca acum mai scriu 16 mesaje si schimb si capitolul, hehe.
Ma gindesc ca bb o crede ca e masa de seara si doarme acum 5 ore... cum ar fi sa ii fac baie la ora 10 seara?
De rigiit stiu de la mama, copilul cu capul me umarul meu, burtica lui in dreptul titei mele (daca e posibil) si batut zdravan si apoi masat iar batut iar masat mai apasat... cert e ca uneori mai si scapa lapte, brinza, eu zic ca e metoda un pic mai violenta si de aceea. In rest noaptea cind doarme, intins pe masa de schimbat, intind miinile, apoi picioarele, apoi il intorc intr-o parte si il frectionez pe spate si la fel si pe partea cealalta si ridicat din nou si tinut apasat. Functioneaza si nu, asa ca nu exista metoda perfecta dar mie tare imi place sa scriu...
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Simo74 spune:
Jadi - saru'mana mult
ai fost extrem de plastica cu descrierea metodei. O sa incerc si eu asa, ca pana acum eu eram tare finutza, abia daca il atingeam pe spate, nu care cumva sa stric cupilu
Simona si bebe Luca