Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

salutare
Simo74 nu te depresa dragutza ca si capra vecinului ii moarta;si dreapta mea-i mai mica si pricajita.Din cate stiu eu e o chestie oarecum normala,cica, cam toate cele pe o parte is mai dezvoltate.
Sper ca te-am salvat din "depresiune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Mai am putin si scap de moderare,asa musai sa va mai zic cate ceva,vreti nu vreti.
Noi maine avem botezul,sper sa fie totul ok.Repet rugamintea de a-mi trimite cineva parola sa ne putem "afisa" si noi.

Diana si Mihnea(18.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Noi am papat iarasi si ne-am facut ca purcelusii..am mai si tusit si stranutat in timpul mesei si cu suc de morcov in gurita .

Am fost si la gineco si mi-a zis ca am o micoza si mi-a dat lomexim crema si ovule. Eu m-am tot chiunuit sa scap de ea in cele 9 luni dar nika iar dupa ce am nascut am crezut ca am scapat dar se pare ca nu inca.
Stiu ca ati mai scris voi cu ceva timp in urma cand eram cum ati scapat de micoza..imi puteti spune si mie .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miflore, thanx pentru pontul cu radio-ul. E tare dragutz, ma bucur ca l-am gasit sa asculte si fata melodii pentru copii. Ca seara cand vine tati asculta numai Depeche Mode, Santana si altele, iar ziua e pe MTV sau VH1 cu mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nicolle si Petra isi freaca la fel capul cand vrea sa adoarma. Am sa incerc metoda lui Marlena. Ca am vazut ca isi trage paturica peste cap.

Eu vreau sa incep diversificarea de ziua mea, adica pe 12 ianuarie (Petra o sa aiba 5 luni si 3 zile) cu suculet de morcov. Sau poate mai astept pana are Petra 6 luni.....vad eu cum functioneaza tzitzi.

Simo, da...daca nu ai facut poti sa te imbolnavesti. Ai mare grija!!!! Nu iesi nici tu in aglomeratie, mai ales langa copii.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Simo74 eu am un san care se umple mai mult ca celalalt ..asta de cand baiatul meu statea cate o ora la un san iar cel drept era cel iubit.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Simo74 nici eu nu am facut rujeola si sper sa nu fac vreodata.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Gata m-am ales si eu cu 4 stele !

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Acum chiar ca m-am linistit!
Pup pe toate!
Mfiore intr-adevar e bestial postul, imi place si mie nu numai lui Ioana!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nicole, a mers faza cu oglinda la sot in ureche???

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput