bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 11

adita spune:
A fost pediatra pe la noi, Ionut cica are un inceput de bronsita. acum imi fac mustrari ca nu i-am dat antibiotic de la inceput, poate nu se lungea raceala asa mult si nu mai ajungeam la complicatii. pediatra a zis ca dupa ce ne trece ne asteapta la priorix. a zis ca ea l-a facut la copii de la 9 luni in sus, singura problema e ca daca e facut pana intr-un an, pe urma trebuie repetat.asa ca pana ne trece raceala, pana trec liberele de sarbatori, tocmai bine face si asta mic anu', sa nu trebuiasca sa mai repetam vaccinul. pana atunci ne aerisim pe balcon
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

lbelciug spune:
Patricia, nu e nici un secret, cum sa fie? Dar daca nu m-a intrebat nimeni, cui era sa-i raspund?
La petrecere vor veni asa: gabi.i, kita, andrutza, clara03, lbelciug si daca va putea, Adita (pe care o pup cu drag si ii doresc multa sanatate lui Nectarie cel voinicel). In total 10 copii si 13 adulti.
Vom avea brad, cadouri, baloane, papica buna, muzica pe CD-uri pentru piticuti.
Rog pe cine va deschide noul capitol sa stearga anuntul din listutza, caci maine evenimentul se va consuma.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

danielai spune:
In primul rand multumesc tuturor fetelor care au raspuns la intrebarea cu orele de somn.
Campion absolut este Andrei (Amaya) cu 16 h de somn. Probabil e de la gutui
. Apropo de fructe, fata de ce s-a mentionat eu ii mai dau prune si struguri.
Dintre fetite pe primul loc este Ana Maria (Natalia) cu 14 h de somn.
Adita, vad ca Nectarie si Maria sunt cei mai putin somnorosi copii (10-11 h). Eu merg cu incredere pe experienta ta, si zic ca probabil asa e felul lor, mai nelinistit. Sanatate multa pt pitic!
Patricia, somnul agitat poate fi dat cu siguranta de un dinte care creste (sau poate chiar mai multi!!!!).
Ubi, scrasnetul este foarte comun la copii in perioada asta, si eu am intrebat doctorul si m-a asigurat ca e o faza trecatoare. In legatura cu intrebarea despre branza, eu fac cu Ca si lapte integral si iese foarte buna. Imi place si mie. Nu cred ca cea cu Bebelac iese gustoasa, dar depinde si de copil. Fetita mea a baut numai Bebelac de cand s-a nascut, asa ca e obisnuita cu gustul, nu i s-ar parea ciudat, dar eu am vrut sa i-o fac cu lapte ca sa aiba alt gust, calitati. Branza manaca in fiecare zi, amestecata cu cateva lingurite de iaurt simplu si fructe.
Ixxi - eu consider ca ai facut maximum posibil cu alaptatul si ca nu trebuie sa ai regrete de nici un fel.
Magga, chiar aici pe site am citit ca inaltimea la care ajunge o fetita se poate calcula astfel: (inaltimea tatalui+inaltimea mamei-13 cm)/2. Eram asa fericita ca calculasem ca pustoaica mea o sa aiba cam 1.70 ceea ce mi se parea ok. Dar sotul meu mi-a distrus teoria dandu-mi exemplu cele 2 surori ale lui care nu au aceeasi inaltime. Acuma vezi si tu cam cat iti iese, asa macar de "fun".
Shobo, pentru baietei e aceeasi formula dar cu +13cm.
Crinuta, mult succes cu dintisorii.
Tuturor fetelor cu copilasii bolnaviori le doresc insanatosire grabnica. Noi am facut ieri priorix si asteptam cateva zile sa vedem daca are efecte secundare. Am vorbit cu un prieten din Olanda care mi-a zis ca atunci cand a venit in Romania cu baietelul lui de 7 luni doctorii de acolo i-au facut vaccin trivalent, spunandu-i ca riscul de a face boala este mult mai mare decat riscul de a vea efecte adverse la vaccin. Asa ca chiar daca apar reactii adverse consolati-va cu gandul ca este mult mai bine decat daca ar fi facut boala la varsta asta.

ixxi spune:
si eu care intrasem sa ma binedispun......
crisu are in continuate febre, aseata a avut 38.3 si se atunci numai 37.3-37.8. alte simptome nu mai are. insfarsit a spart si dintzu nr 6 ce mai chin, ce mai durere.....
acum trecem prin faza de tipat cand nu/i convine ceva, daca o ignor uita repede. ne testeaza!
adita si celelate tele cu bebei bolnaviori nulta sanatate si pupici la pitici
petrecere frumoasa maine
pentru hana
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Shobo spune:
wow, danielai, dupa formula ta Codrin s-ar face de 1,92, adica beton , exact cum mi-as dori. As vrea eu 1,92!!! nu stiam de formula aceasta.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Shobo spune:
Ups... dar ar insemna dupa cum a obs cineva ca toti fratii sa fie egali, ceea nu se probeaza, plus ca am calculat la mine si sot si nu iese ... e doar de fun cred, sau poate asa ca orientare
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Alina Maria spune:
Buna seara mamici si bebelusi , -am citit astazi cu mare placere , nu stiu de ce insa parca v-ati schimbat sau au crescut puiutii nstri si vorbim altfel despre ei .
Mandy e din ce in ce mai draguta , mananca mai bine , nu se maraie toata ziua , se joaca frumos , si vorbeste mult . Eu sunt f. mandra de ea de reo saptamana doua tine tot asa , am fetita cuminte care nu imi da dureri de cap . O privesc cu mare admiratie , ne pupa pe amandoi foarte des , da a inceput sa-l placa si pe tati f. mult .
Felicitari si lui Victoras cam tarziu , asta e .
Daniela trece-ne pe noi primele caci mandy doarme 15-16 ore depinde de zi .
Va pup ma duc sa termin sarmalele .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 10 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

bubu05 spune:
Buna seara, sunt noua pe aici! Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Si eu am un puiut nascut pe 2 ianuarie 2005, la ora 23:00 - spitalul Elias, dr.Tutunaru. Vlad a avut 3,300 kg si 49 cm, scor apgar 9. Acum e un zapacit, "alearga"( de-a busilea) toata ziua prin casa, mananca tot, nu e mofturos si il iubesc cel mai mult pe lumea asta.
Pupici,
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)

crinuta spune:
Bine ati venit Oana si Vladut!
Sper sa va simtiti bine cu noi.
Spune-ne mai multe despre voi. Poze aveti?
pupici
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Shobo, ti-am trimis PM, l-ai primit?
Restul fetelor, haideti la o cafea. Cine mai e pe aici?
Crinuta si Rayan