bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 12

adita spune:
eu sunt pe aici, incerc sa-mi dau seama ce poate avea baiatul meu.are unul din genunchi rosu, tare, umflat si fierbinte,il doare si nu poate sa mearga bine
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

PatriciaArdeleanu spune:
adita, mergi la doctor...nu stiu ce sa iti spun. mai are si febra? Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

bubu05 spune:
Inca nu am poze, tre sa fac un link, m-am chinuit la album si nu reusesc sa-l fac .
Baiatul meu e cam certat cu somnul...eu as vrea sa doarma mai mult, dar asta e...Noaptea doarme vreo 10 ore, iar ziua vreo 2 ore dupa ora 14, cateodata in doua reprize de cate o ora...Mai nou, jucaria lui preferata este masina de spalat, in care in baga jucarii.Va mai tin la curent!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)

kita spune:
Dragi mamici am venit si noi de la "intalnirea cu Mos Craciun"! Am ramas cu o frumoasa amintire; Andrei a fost atat de cuminte, incat a si adormit, in toata harmalaia aia in cosuletul de la masina; A fost super, si tot ce as vrea sa va povestesc ar incepe numai cu superlative; Andrei e incantat de telefonul primit si de cand ne-am intors se joaca numai cu el; poze o sa pun ceva mai tarziu;
Bubu-le bine ai venit printre noi; asteptam link-ul cu poze;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

adita spune:
Nectarie n-a mai facut febra, deocamdata ia antitermice si antibiotic si se vede efectul in ceea ce priveste bronsita, dar cu piciorul sunt tot nelamurita. s-a mai dezumflat, nu mai e asa rosu si fierbinte, dar s-a extins. pediatra zice ca s-o fi lovit, dar cum sa se loveasca in asa hal? mai degraba pare ceva alergic.deocamdata ii dau cu antiinflamator, sa vedem cum reactioneza, daca nu e spre bine maine mergem la un spital.
la petrecerea bebelusilor a fost super, imi pare rau ca n-am putut sta mai mult.bolnaviorul s-a bucurat de cadou, se bate cu Elena pe telefon, a papat piureut de la borcanas, a ros cu placere grisine. abia astept sa vad pozele, imi pare rau ca eu venind asa pe fuga, am uitat de aparat
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

magga spune:
ADITZA, n-o fi piciorul umflat de la infectie? iarta-ma daca am retzinut gresit, dar tu vorbeai de streptococ la un moment dat, nu? Eu imi aduc aminte ca mica fiind, am facut o data o amigdalita urita CU streptococ si mi s-au umflat si inrosit gleznele...
Sanatate multa

adita spune:
Magga, ai retinut bine, noi eram cu streptococul. daca ar fi asa, ar trebui sa-si revina de la antibiotic. sper sa fie destul de puternic antibioticul asta, sa aiba efect. am facut noi o antibiograma si a rezultat ca streptococul nostru e rezistent la cam toate antibioticele, e sensibil doar la trei foarte puternice(pt tbc) pe care nu le prescrie nimeni la un copil asa de mic
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

strunfita spune:
Hello,
N-am mai scris de mult ca am fost plecata intr-o delegatie in Franta. Si acolo mult de lucru, plus ca nu aveam acces la net. De citit n-am mai apucat sa citesc nimic de vreo doua saptamani, poate reusesc zilele urmatoare.
Sper ca v-ati distrat la intalneala mamicilor, si astazi la cea cu bebeii.
Noi raportam inca 4 dinti (incisivii de sus), care doar au spart gingia, toti saptamana asta. Din fericire, s-a comportat destul de normal, doar ca n-a prea vrut sa manance. Ori a intrat in greva foamei ca am fost eu plecata, ori au fost dintii de vina. De ieri de cand am venit mananca foarte bine.
Bogdan acum merge cand in picioare cand in 4 labe, depinde de cat se simte in siguranta. Reuseste sa mearga cam maxim 5 metri singur. Are vreo 2 vanatai in frunte, dar de picat nasol pana acuma n-am patit-o.
Si in seara asta ne-am distrat foarte tare de el. Are o galetusa cu capac cu gauri in care intra cuburi, sau triunghiuri, sau alte forme. Si lua capacul de pe galetusa, lua un cub, punea capacul si reusea sa introduca un cub in galetusa. Noi ii ziceam Bravo-bravo, apoi el singur zicea ba-ba de fiecare data cand reusea sa introduca vreo forma in galetusa. Cred ca chiar vroia sa zica bravo-bravo.
Nu stiu daca ati inteles ceva din ce am scris, ca sunt in graba ca sotul vrea acces la calculator.
Va pup pe toate si va doresc week-end placut in continuare.
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre

bubu05 spune:
Gata si linkul cu poze!
Dragi mamici, ce sa fac? Copilul meu nu a dormit azi de loc!!! Nu stiu de unde are atata energie! S-a trezit la 8 dimineata si nu a vrut sa doarma sub nici o forma toata ziua. Are patul plin de jucariile preferate, paturica, biberonul cu apa, il pup, ii zic "somn usor" si il las singur(cam asta e ritualul de somn). Dupa 10 minute incepe show-ul: tzipa, chiraie si in cele din urma plange. Nu mai stiu ce sa fac sa-l determin sa se culce!!
Cam asta e of-ul meu, in rest nu am treaba cu el, e super cuminte, mancacios...
Pupici,
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_bubu05/album?.dir=/7d58

Amaya spune:
Oana (bubu05), in primul rand, bine-ai venit printre noi.
La noi ritualul de somn (si in timpul zilei) este: papat (Andrei doarme dupa fiecare masa), scos toate jucariile din pat (ii las doar o pernuta mica pe care ii place sa o tina in brate), pupat, pus in pat...in 5-10 minute doarme. Daca ii ramane o singura jucarie in pat (le mai "ascunde" pe sub aparatori) chiar si numai lantul pt. suzeta, nu adoarme si fiind obosit normal ca incepe sa fie marait (dar rapid remediez problema).
In cazul lui Vladutz, cred eu, nu este vorba de prea multa energie ci datorita faptului ca n-a adormit atunci cand i-a fost somn, pe moment i-a trecut somnul, dar apoi a fost prea obosit, si din cauza asta mai surescitat, si n-a mai putut sa mai adoarma.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)