bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna Dimineata mamici; se vede treaba ca e week-end; eu sunt chioara de somn caci am fost aseara la o petrecere si m-am intors pe la 1 noaptea si pe baiat l-am lasat cu soacra, (adica sa-i dea sa mananca laptele de seara si el nu a vrut decat 60 ml sa bea cu ea - de obicei intre 240-330 ml), si nu stiu daca am procedat bine ca pe la 1:30 l-am trezit si i-am dat sa bea 210 ml dupa care mi-a zambit, s-a intors pe o parte si a adormit, dar s-a trezit fresh baiatul mamei la 7;30 si e trecut de 9 si nu mai vrea sa doarma;
Bubu-le am vazut si eu pozele; e mortal baiatul intr-o poza din oct cand scoate limba:)); in ceea ce priveste sania, mai sunt mamici care au acelasi model, dar eu una cred ca am speriat zapada cu ele, nu credeti?
Strumfita are si Andrei o galeata cu capacul taiat in vreo 4 locuri cu diverse forme geometrice, dar mai mult decat sa-si puna capacul in cap sau sa imprastie piesele prin casa nu a reusit;((

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, acum am vazut si eu pozele voastre. Vladutz este un scump...mie imi place tare mult poza in care are revista Playboy, are un zambet smecheresc de ai zice ca stie ce revista e .

In alta ordine de idei, ce va invidiez ca puteti lasa bebeii sa se plimbe prin toata casa...eu pe Andrei il las doar in sufragerie si in camera lui (si rareori in camerele noastre....fiindca nu prea stam acolo decat cand dormim), pe hol nu-l las ca avem caine si sigur l-ar alerga peste tot, ca sa nu mai spun ca e batran (15 ani) si lasa par peste tot (dar cainele mai are acces doar pe hol si in bucatarie)...

Fetele care ati fost la petrecerea de Craciun cu bebeii: nu ne puneti si noua poze sa va vedem???

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

genunchiul lui Nectarie pare mai bine, nu mai e asa rosu. l-am tot dat cu unguent antiinflamator si i-am pus foi de varza, se pare ca au avut efect. acum am alta problema: fiind bolnav si plangacios, l-am tinut tot timpul in brate, a supt aproape non stop si acum am ramas aproape fara lapte.n-ar fi asa o tragedie, ca oricum ar trebui sa ne pregatim de intarcare, dar mi-e teama ca el alte lichide nu prea bea, n-as vrea sa se deshidrateze. cu biberonul nu vrea, cu canita cu cioc nici atat, mai bea putin cu cana normala, dar eu zic ca e prea putin

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am facut o selectie din pozele de la petrecere.
Linkul este mai jos:

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc tuturor pt. urarile de bun venit!
Amaya...ce sa zic...ieri nu a fost deloc marait, vroia sa se joace in continuu, nu stiu ce o fi fost cu el. Sotul meu a fost plecat din tara o saptamana si s-a intors ieri, si cred ca a fost f. nerabdator sa-l intampine, sa caute cadourile si cred ca de-aia nu a vrut sa doarma
Oricum, azi s-a culcat la pranz!!! Doarme de o ora, deci se poate! E doar fitzos cateodata.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_bubu05/album?.dir=/7d58

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Poze de la petrecere lui Rayan:http://community.webshots.com/user/sweety29103

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Liviana, multumim pt poze si pt cat te-ai implicat in organizarea petrecerii.
Crinuta, ce frumos ii statea lui Rayan cu coifuletul pe perisorul lui cret.si ce de bunatati ai pregatit

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Foarte frumoase poze! Se vede ca v-ati distrat de minune!!!!

Bun venit Bubu05 si bebe Vladutz cel mancacios! Te-am trecut si pe listuta, acum sunteti oficial dintre ai nostri!
Am vazut si pozele, ai un baietel f. reusit, sa-ti traiasca! Ce-ati facut, l-ati luat cu voi la restaurant?
Liviana, felicitari pt. asa o organizare reusita! Cred ca a fost minunat!
Shobo, canita arata ca un biberon normal, de 150 ml, cu manere din plastic colorat pe parti si are in loc de tetina biberonului, un cioc din silicon, cu fanta ca o liniuta. Nu stiu daca astia de la Nuk au mai multe modele de canite din silicon, insa o sa o pozez si pun poze, dar sa nu ma injuri daca nu vrea sa bea cu ea, ca e destul de scumpa, costa peste 300.000 lei vechi. Eu le-am luat de la Miniblu, e un magazin pe Mosilor si am mai vazut si in farmaciile Sensiblu.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Cu placere, Adita! Apreciez faptul ca ai venit la petrecere, cu toate problemele cu care te-ai confruntat. Mi-ai dovedit inca o data marea ta calitate morala. Nectarie e mai bine acum? Sper ca nu mai are nici febra si ca la genunchi a disparut de tot roseata.
Tomasa, multumesc pt apreciere. Am facut eforturi considerabile pentru organizarea acestui eveniment si ma bucur ca fetele care au participat s-au simtit bine. Acest lucru mi-a dat satisfactii si desigur faptul ca i-am oferit lui Matei ocazia sa se joace si cu alti prichindei de varsta lui.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oh, si eu care credeam ca ati pus si voi pozele.
Amaya, ti-am trimis pm.

Adita, merci pentru aprecieri. Am muncit mult pentru acele bunatati, deoarece mi-am dorit ca totul sa fie facut de mine, sau macar aproape totul.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput