bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 14

PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, mie aseara nu mi-a mers deloc yahoo, nu stiu de ce...asa ca nu am putut pune nimic, dar am muuulte poze si frumoaseesper sa mearga diseara. Nici pe ale tale nu le pot vedea inca, trebe sa ajung acasa.
cit despre bunatati....immm...mai vreau browniess... Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

danielai spune:
Shobo, ti-am zis ca e mai mult de fun, dar cred ca e si ceva statistica in formula totusi. Uite aici linkul: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=57
Alina Maria felicitari pentru somnic

Amaya spune:
Crinuta, n-am primit nimic pe PM...mai trimite-mi o data...vai ce de bunataturi ai facut Crinuta (da' io astept si retetele), te-am laudat baietilor mei si au zis ca abia asteapta sa le fac si lor... si, ca si Patricia, mai vreau si eu brownies (ti-am zis ca si la prajitura asta vreau reteta, nu?).
Patricia, asteptam pozele, dar crezi ca poti sa mi le trimiti si prin e-mail?
Liviana, se vede ca s-au distrat piticii, nu gluma, dar si mamicile...felicitari pentru organizare si poate organizam din timp o petrecere inainte de Iepuras.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Shobo spune:
crinuta, aaah, ce rau imi pare ca n-am putut ajunge! nus cum s-au nimerit 3-4 party-uri in aceeasi zi de ieri (la firma mea+a lui tati) si acum sint cam obosita... dar las' ca mai vin ocazii . ce sint brownies???
tomasa, multumesc tare mult de lamuriri cu cana, faza e ca a inceput sa bea din cana Primii Pasi dar bea, se opreste si iar bea si iar se opreste (adica o impinge afara din gura) si tot asa... nus daca asta insemna ca incepe sa invete cu ea. poate! dar totusi dc poti sa-mi pui si mie poze cu aceea Nuk, te rog mult. cred ca o iau si pe aceea. oricum am luat vreo 3 cani deja, una Angel cam proasta, si 2 Primii Pasi... si nu stiu cite altele mai erau pe raft........
frumos la petrecerea de Mos, am vazut pozele
si noi avem poze de pe la Mosii de pe la serviciu
Amaya, in w/end au sosit jucariile, sint SUPER!!! Codrin vorbeste deja cu broasca cind cinta aia... si alearga dupa minge pe aici. Drum-ul i l-am lasat impachetat sa i-l punem sub brad, dar cu astea 2 n-am rezistat pina atunci . multumim mult de sfat!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

crinuta spune:
Amaya, iti mai trimit odata, sper sa mearga.
O sa iti si dau link-urile.
Shobo, si mie imi pare rau ca nu ati ajuns.
Brownies este o prajitura pe care am transformat-o in tort. Daca te uiti la poze e aceea cu Alba ca Zapada.
Reteta o gasesti pe forumul " La bucatarie" la topicul" Deserturile Nataliei".
Crinuta si Rayan

Shobo spune:
ok, mergem si pe la prajituri sa aruncam un ochi atunci :)
tomasa , nu cumva gasesc acea canita si pe la Carrefour/Cora? ca acolo sigur e mai ieftin. sa ma uit...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

PatriciaArdeleanu spune:
Poftiti la poze (album petrecere).
Amaya, mai vrei si pe email?? Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

crinuta spune:
Patricia sunt superbe pozele, iar comentariile merita laude.
Eu nu am mai apucat sa pun comentarii, deoarece aseara m-am chinuit 2 ore din cauza netului sa le atasez, ce mai, a fost un cosmar.
Asteptam si restul pozelor.
Eu toanta, vazand poza cu Rayan singur era sa te intreb de ce sta cu capul in jos, dar dupa aceea am vazut ca era faza cand si-a dat capul pe spate si radea la tine. Ii place mult sa faca chestia asta, o face de mult, ba chiar s-a intamplat si la Carrefour cand era in carucior, de toata lumea se uita la el si radea...
Crinuta si Rayan