Simptome !!!!! - 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

PamELLA, poate ai bb! De ce nu faci un test?

Succes sa fie cum iti doresti tu!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Georox, ai grija cu AC, daca te simti rau de la ele parerea mea este sa nu le mai iei. La mine o singura luna de AC a fost suficienta sa ma dea peste cap hormonal....si de aici mastoza chistica....si probleme cu BBul care nu vine...si tot asa. Pentru cateva zile fertile pe luna, zau daca merita sa te chinui o luna intreaga cu AC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Of Alexianu stiu cum sa fac ca sa fie mai bine, vreau sa fac o luna de pauza ca sa isi mai revina organismul si dupa aceea sa le reiau. Alte metode de contraceptie nu pot sa le suport, iar metoda abstinentei nu tine tocmai in zilele de maxima fertilitate. Vreau si bebe imi este si frica ca nu voi putea sa il cresc asa cum vreau, am niste stari tare contradictorii. Pana pe 23 mai pot sa meditez daca mai iau pastile sau nu. Multumesc pentru sfat.

Mergi la inceput

Fetelor, am facut acum un test si a iesit negativ, insa il consider neconcludent (asa vreau eu!) pt ca ... este prea devreme: z11 de la Pregnyl, z10 dupa ISA1 si z11 dupa ISA2. Sunt in z22 a CM, de Craciun (z28) nu astept rushii.

Voi ce parere aveti?

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ingerash: testul este total neconcludent. Nu te baza pe el. L-ai facut la prima ora? Nu cred.. asa ca.. noi speram in continuare pt. tine. Daca nu ma insel e z9 de la ISA nr. 2, nu z11, nu?

Hai, fii barbata si ai incredere in tine. In momentul in care iti vor intarzia rusii, abia atunci as zice eu sa mai faci un test. Trebuie ca cel putin una din cele 2 ISA sa se fi prins.

Mergi la inceput

Da, Tabi, este z 9 dupa ISA2.
Asa o sa fac...iar testul nu l-am facut de dim, l-am facut dupa ce am baut o tona de lapte ca sa fac pp, ca nu-mi venea :(

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Avalon Sunt sigura ca pana la urma,toate vom fi mamici Cu siguranta vom fi!!!!
Liana cand iti dau prajitura aia?
la fete si cate o pt. fiecare..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

ingerash: Ai fost mortala, draga. Data viitoare, pe 27 sau 28 dec, cand iti vei face testul din nou, sa incerci sa fie pe stomacul gol, ca sa fie concludent.
Te dulce, fata draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Eu raportez ziua 24 CM si un test barza care a avut o a doua liniuta (mai palida ce e drept) dupa vreo 10 minutele Hmmm...ce ziceti e sau nu ??

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

kateryna: nu ma prea pricpe la teste, ca nu am avut ocazia sa fac, dar din ce au mai scris fetele eu zic ca e de bine si sa il repeti in zilele de intarziere a ciclului, ca sa vezi daca apare a doua linie mai repede. felicitari si ne rugam sa ai o sarcina usoara.

Mergi la inceput